2010 Májusi babák (beszélgetés)
jaaa, már értem:)de lehet h csak gyorsan nő, nem?:) az enyémnek az első 2 UH-n lemaradása volt, mostanra behozta:)
majd meglátod mikor születik:P majd tippelsz akkor, ha előbb jön előbb volt a PE is:):P a lényeg, hogy egészséges szép baba legyen:)
mamika, oks, majd mesélj!!!
Szerintem az már szeptemberi lesz! :)
Nekem augusztus 20-án jött meg utoljára, de a peteérésem később volt (gyógyszereket szedtem), ezért aug. 24-től számítják a terhességet.
Kijátszottuk magunkat, meg ebédeltünk nagyon finomat most meg pihizik a család!:)
Van egy kisebb gáz így ünnepek előtt, majd jövök és mesélem!:((((
Na mennem kell, szólít az uram!:)
Nem sokára jövök!:)
:)
kijátszottátok magatokat?:)
nem semmi, nem sokan tudnak ilyen pontosak lenni:)
tisztelet a kivételnek:)
Hali, sziasztok!
Na pontos vagyok?:)
Rozali, miért nem tudod mikor fogant? rendszertelen volt a ciklusod? bocsi, ha márt mondtad, de nem tudok mindent fejben tartani, főleg mostanában nem:P
ikrek: én mindig azt hittem, hogy ha külön burok és méhlepény van akkor 2 petéjűek:) ezek szerint nem, én is olvasgattam egy kicsit, hát érdekes és bonyolult téma ez:)
Vérvétellel lehet eldönteni, vagy, ha 4-5 évesen nagyon-nagyon hasonlítanak egymásra, akkor egy petéjűek...
Érdekes téma, az biztos.. :)
Szia Anikó! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
Az afp miatt ne aggódj, Ádámmal 16 és 18 hetesen is levették, mert nem tudták eldönteni, mennyi idős terhes vagyok, és mindkét eredmény tökéletes lett. Mondta is a doki, hogy ebben már az a gyanús, hogy nem lehetne mindkét érték ilyen jó! :)
Értem, lehet, hogy a külön burok képződött le az agyamban ebben a formában! :D Nem sokat tudok az ikrekről, pedig olyan érdekes téma! Utána kellene olvasni ennek annak..
Tényleg, van itt a szomszédban egy ismerősöm, neki spontán fogant 3-as ikrei születtek, már elmúltak 2 évesek, de még mindig nem bírták eldönteni a dokik, hogy egypetéjűek-e vagy sem! Érdekes! Amúgy kb, mint 3 tojás, olyan a 3 kislány! :D
Carolina remélem látszani fognak rendesen...
Élvezd ki minden percét :)
Szegény Zsunak lesz mit bepótolnia, ha végre hozzájut!!! Akkor már elég sokan tudjátok. Jó nektek.
Baba! Nekem sem mutatta meg magát, talán majd karácsony után a 20 hetesen.
Apropó oltás. MA megyek beadatni. Bár Barcelónában eszembe sem jutott és ott senkit nem is láttam maszkkal vagy ilyesmi. Tényleg nálunk van ekkora felhajtás. Mindegy beállok a sorba.
Rozali,
azt még nem lehet tudni, hogy egypetéjűek e vagy kettő. Szerintem egy, mert én magam is az vagyok. :)
Azt lehet tudni, hogy külön lepényben és külön burokban vannak, ami szerencsés, de lehetnek egy is meg kettő petéjűek is. Ez csak a születésük után tudható meg. Nem egyszerű.. :)
Azt nem mondta a doki. Csak annyit, hogy technikai okok miatt...
Már 18 +4 napos leszek holnap. Aztán meg olyan borzadály eredményt kapunk, hogy a hajunk is égnek áll.
Sziasztok!
Töpi! Gratulálok a fiúcskához! :) Épp nemrég hallottam két kismamát beszélgetni tanácsadáson és arról dumáltak, hogy a kórházban most az újszülöttek szűk 80%-a !!!! fiú! Alig van kislány! :) Lassan itt is ez lesz a helyes arány? :) Jó lenne, ha Zsu-nak sikerülne frissítenie a táblázatot hamarosan, hogy lássuk, mizu! :)
Baba, Isten éltessen sokáig!!! A babóca majd megmutatja magát, ha úgy látja jónak! ;) De örülj neki, hogy ilyen jó alvókája van! :D
Nálunk mindig javasolják, hogy uh előtt fél órával együnk egy kis csokit, igyunk kávét, cola-t, mert erre felkelnek a tökmagok és aktívak lesznek! Ádám annak idején a frankfurti levestől pörgött legjobban! :D
Ficergő, ha meglesz az én eredményem is időben, akkor mehetünk ám együtt! Én úgysem szoktam időpontot kérni uh-ra, ott azért nem váratnak órákig! :)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gratulációkat.
Mondjuk nekem volt egy érzésem,hogy kisfiú lesz,mégpedig azért,mert nekünk a nyaralás alatt fogant,tengerparton és ennek azért van jelentősége,mert régen olvastam,hogyha a hüvely PH-ja savas a fogantatáskor akkor kislány ha lúgos akkor pedig kisfiú születik,és mivel a sós víz lúgosít...