2010 Májusi babák (beszélgetés)
Jaj lányok! Tegnap tudtam meg azt, hogy még nem voltam bárányhimlős! Most retteghetek, nehogy bárányhimlős kisgyerekkel találkozzam! :(
Kisgyerekesek! Mennyire könnyű ezt elkapni? Egy szülő is át tudja adni vagy csak a gyerek, aki beteg?
(Csak tudnám az előző dokim miért nem szólt erről?)
Sziasztok!!!!!!!!
Most hivtam a védőnőt, és megvan az eredményem, minden a legnagyobb rendben van azt mondta
0.82 lett az afp ami tökletes eredmény!!!!!!!!!!!!!!
Megyek is be érte még ma és lehet reggel fél 8-ra odaülök az UH-rra, nem birok 23.-áig várni, akkorra kértem időpontot, de hát csak nem zavarnak tán el?????????
Jaj olyan izgatott vagyok, ugy szeretném már látni, hogy minden rendben van vele, és hogy megtudom-e végre, hogy kislány vagy töki :-)
A páromnak el sem mondom lehet, hogy elmegyek Uh-ra reggel, ő ugy is korán megy és akkor nem izgul, és lesz meglepi
Szerintetek?
Ficergő és Rozali, ti csütörtökön voltatok AFP-n igaz?
Akkor valószinű nektek is megjött az eredmény, mert én hiába voltam szerdán egy nappal hamarabb, akkor is az enyémet is a tietekkel együtt vitték el csütörtökön, igy biztosan egyszerre lett készen is!
majd enyhül(vagy nem) engem mindig azzal rémisztgettek, hogy eltarthat a végéig is... hát nem örültem volna:s de nem így lett, most már csak egy két szagtól, illatól vagyok rosszul, pl tojásrántotta, fokhagyma... blllleeeee pedig a fokhagymát mindig is imádtam:( és jót is tesz...
na most megyek, mert sztem lesétálok a boltba, sok kedvem nincs hozzá, de muszály, este még leszek ha nem ég a gyomrom, mint tegnap:)
Azt a 20. héttől mindenkinek felírják, legalább is így volt, mikor Ádit vártam. Nekem is jó volt a vérképem és szedni kellet (volna, de nem szedtem és lám, nem is lett semmi rosszabb a terhesség végére sem.. :P)
Én csak 158cm vagyok és egyelőre 54-55kg a védőnő mérlegelései szerint, de az a baj, hogy teljesen aránytalanul hízok. :( Csak deréktól lefelé, meg persze most a pocimra. Ádit 65kg-mal szültem, ezt a határt most sem szeretném átlépni, de elég reménytelennek tűnik.. :(
fúúú, én ma reggel csináltam rántottát a páromnak, de az illatától rosszul voltam, azt hittem kidobom a taccsot...:s
a vasat csak azért kérdeztem, mert a vérképem jó vlt, ennek ellenére a doki felírt egy neo-ferro-folgamma nevű vaskészítményt...
ettöl nem félek mert csak akkor van étvágyam ha nem kell egyedül ennem ugyhogy amit 23tol 1-ig felszedek az le is fog menni mert 2-án már megy a párocskám dolgozni és onnantol megint keveset fogok reggelizni!!Már lassan egy hete készülök minden este,h másnap reggelire rántotta lessz sajttal de reggelre valahogy mindég elmarad!!
Pl.ma is 10-ig ágyban voltam aztán meg már ugy gondoltam,h megvárom a párocskám és együtt eszünk!!Meg hát kicsit lusta is vagyok sétálni elmegyek de a pékhez kenyérért már nagyon nehezemre esik elmenni!!
Ja és megint esik a hó!!
én is erről álmodok:P
de úgysem fog összejönni, főleg itt a karácsony, előre rettegek, mert sógrnőm tavaly is olyan finomakat sütött, jajj neeee
Valamelyik nap szó volt a kilókról...
Én 160centi vagyok és 76 kilóval kezdtem a terhességet! :(
Igaz, hogy most a 17. héten is ugyanennyi vagyok, de még akkor is nagyon sok!
Nem baj, majd egy év múlva segítünk egymásnak lefogyni! :D
Én is alakulok!!!! Eddig 3,5 kg-nál tartok, de a gatyákat már nem gombolom össze. Kitűztem egy célt.....max. 75 kg!!! De ha így haladok....!!!!Mi lesz a harmadik harmadban!!!??!!
Dehát ez van. Ez ezzel jár!
9990 Ft volt + 1000-ért felhajtják. Törpe vagyok. :D
A C&A-ban vettem, mert ott elég sok féle van. Ezenkívül egy kismama boltban voltam csak, de ott mindegyik olyan munkásnadrág fazonú volt.
Én már nem férek bele egy régi nacimba sem. :'( Kismamanadrágokat hordok legalább 2 hete. És rohamosan hízok, pedig még most jön a karácsony. :( Lehet, hogy az új csizmim mellé kérek még egy Rubint Réka kismamatorna dvd-t is.Bár a fiam mindig megijed attól a nőtől! :o
Olyan pici vagyok és olyan kövér! :'( :'( :'(
Rajtam fél kg plusz is egyből látszik, nem 5 (vagy 6? ). :'(