2010 Májusi babák (beszélgetés)
Amúgy jó reggelt, tök jól eldumcsizok itt magamban!:))
Van valaki?
Akkor én kistehén vagyok 171cm-rel és 81kg-mal!:)))
Nincs mit szépíteni rajta sok a túlsúly rajtam, de amint lehetőségem lesz rá le fogom adni, mert ilyen kövér még nem voltam csak terhesen és leginkább a vége felé!:)))
Igen, azt mondjak a magassagbol le kell vonni 110 cm, es az az idealis suly altalaban! De nem mindig , mert ugy-e van aki csontosabb, van aki izmosabb, es az izom 12x sulyosabb, mint a zsir :).
De ha a babaval leszel 75-80 kg, az sem veszes, mert 8-10 kilo a korhazban marad :)
Jaj bocs, de melo van/volt...
Igen olyan 12-15 kg-ig semmi vesz. En sem aggodom vegul is, mert egeszseges eteleket eszem, nem ehezek, legfeljebb ha este kivanom edeset, akkor gyumivel potolom, es megeszem a csokit masnap reggeli utan. Szovla nem vonok meg semmit magamtol,csak inkabb arra figyelek, hogy mikor eszem meg.
Mamika biztos azert van, mert nem eszel eseddeget, es estere mar csak gyumit eszel. En nem birnam ki...mindig eszem valalmi feherjet estere, szeretem is, es kivanom. Ujabban a kefirre kaptam nagyon ra, meg a korozottre :). ! vekony szelet rozskenyerrel, zoldseggel olyan jol tud esni, es nagyon sok krumplipuret eszem...azt hiszem egesz eletemben nem ettem ennyi krumplit :). De csak magara, semmi hus nelkul....egyszeruen azt kivanom :).
En szerencsere 1x sem hanytam es a z emelyges is csak kb 3 hetig tartott, de az sem volt minden nap, es ha ettem akkor jobb volt mindig.
Érdekes, hogy fogytam, mert alig hánytam párszor tehát attól bizti nem!:))
Lehet, hogy azért, mert nem eszem szinte semmi édességet, nem tudom?!
Háát nálam semmi sem lehetetlen, főleg ahogy az édességimádatomat ismerem, de most pont az nincs csak attól félek, hogy ez változni fog!
Meg azt vettem észre, hogy mindenből fele akkora adagot tudok enni, mint korábban!
Ja és 16-17 között vacsizok aztán csak mandarin!
Jobban mondva 82-ről kezdtem és most vagyok 81kg!:)
Remélem nem fogok sokat felszedni, mert a két terhességemmel összesen 42kg-ot híztam!Hmmm..:)))
Barátok kezdődik, aztán jövök kicsit!:)
Szia!
Akkor én is hívom a védőnőt csütörtökön és hátha meglesz az eredmény. Aztán meg akár együtt is mehetünk a Klinikára! ;)
Hű, én már 5kg-ot híztam. És sajna nem csak pocira, sőt.. Akkora lett a hátsóm, és a combom, hogy hihetetlen. A párom folyton ezzel húz.. :P Amúgy hasam is akkora, mint Ádámmal 7 hónapos terhesen! :)
És én nem kenem a pocim. Ez sajna genetika. Aki hajlamos a sriákra, annak lesznek, aki nem, annak nem. Krémek ide vagy oda. Ádámmal sem kentem, mégsem repedt szét sehol a pocim. Bezzeg a combom.. :( Á(de az már tizenévesen elkezdett repedezni :P )
És én naggggyyyon szeretem ezt a hideget!!! Enyhíti a rosszulléteimet a jó hideg levegő! És őrülten szeretem a hóesést is, úgyhogy eljött az én időm, végre! ;) Hiába, téli gyerek vagyok.
JA! Wiw-en felvesztek engem is? Földiné Ádámkó Eszter néven vagyok és szerintem nincs más ezzel a névvel, szóval nem nehéz rám találni! ;)
Sziasztok!
Itt vagyok, csak tegnap meghalt a gép.
Candy, gratulálok a legényhez! :) Vagyis a város bikájához, bocsi! ;) :D
Pici, Nektek jobbulást! És sok erőt a gyerekdokinál a pároddal.. :(
Mi jól vagyunk, Ádámnál a dokinéni szerint szilveszterre várható a bárányhimlő, mert tényleg az van az uncsitesónak.
Ficergő, elméletben én is a Klinikára megyek, amint van eredménye az AFP-nek! Én csütörtökön hívom majd a védőnőt, hogy van-e hír, mert ha Newgirl jól tudja és tényleg csütörtökön viszik az eredményeinket, akkor szerintem tuti meglesz most szerdán. Mehetnénk együtt is a Klinikára! (és nem ám azért, mert Neked van olyan ismerősöd, aki soron kívül be tud vinni.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D )
Sziasztok!
Jo sokat irtatok megint :)
Mamika gratulalok a kisfiuhoz :), meglatod ugyan ugy fogod szeretni, mintha kislany lenne :), es ahogy a tobbike irtak minden fiu hoz neked lanyt, es azok meg sok lanyunokat :). De latom szepen osszeszedted magad.
Zsu neked is nagy gratula a fiucskahoz :)
Candy neked is nagyon nagy gratula :). Ugy latszik a fiucskak is kezdenek gyarapodni a forumon, az elejen mind kislanyok voltak :).
En is kenem a hasimat mar a 2 honaptol ilyen terhes kremmel, anyumtol kaptam, aztan azota en is olyant veszek. Kokuszzsir van benne, meg aloe vera. Szeretem, es szzerencsere eddig meg semmi nyoma a hegeknek. En is 4 kilonal jarok, de normi sullyal indultam. Igy ez tok jo a 21 hetben a dokim szerint is. De nem is erzem nagynak magam, sot, mindenki mondja, hogy mashol nem nottem, csak a pocikam. De jol van ez igy, es en is erzem, mert a cuccaim jok, kiveve a pocimnal. Csipo nadragban jol elvagyok, foleg nap kozben, mert estere van hogy felpuffadunk picit. Nekem is a 16 het korul feszitett sokat a pocakom, azota oks, de akkor nott is hirtelen jo nagyot, most le van nyugodva :). Szofika szpen rugdos, reggel addig nem kelek fel, amig picit nem elvezem a rugizasait. Olyan kis edes, ma torna kozben is aktivan dolgozott velem egyutt :). Belole is kis orokmozgo lesz, mint belolem.
Naiv en is igy voltam szombaton mentem a hazunkhoz segiteni, de sok mindent nem tudok igy, igy csak pakoltam a tormelekeket a szemet tartalyba, de csak 2 orat birtam, aztan haza kellett mennem ugy elfaradtam. Rossz, hogy eletunk 1 hazanal nem tudok aktivan segitkezni, de most ez van, mondta a ferjem, hogy nyugi, majd jut nekem is melo tavaszra :). Sok a dolog, karacsony kornyeken be kell koltozni, e smeg most kezdtuk a falakat rendbe tenni, eddig csak romboltunk :).
Pici erocske neked mara!
Missursula, en os imadok setalni,de ilyen hidegben nem fogok, inkabb a lakasban mozgok dvd-re, vagy kocogok...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én is kimentem a párommal tegnap a kertbe, egy kicsit lombseprüztem, és utánna már csak álldogáltam a frisslevegőn, persze, jól beőltözve.
Én sem tudtam neki segiteni, pedig ő téliesitette a csapot, az aknába tett hungarocelt, hogy ne faggyon majd el, meg pakolászott, én meg csak néztem, természetesen átérzem mit érzel, nekem is olyan furcsa és kellemetlen volt, de hát, nem szabad megerőltetni magunkat, cipekedni meg főleg nem!