2010 Májusi babák (beszélgetés)
Nekem az egyik lányomnál 0.9 volt az eredmény, a másik lányzónál pedig először a rossz időben levett minta 2.2 volt, aztán a két hét mulva levett minta pedig 1.0, és teljesen egészséges!
Ezért is nagyon fontos, hogy időben legyen levéve, de erről már irtam, akkor mit kellett emiatt a 2 hét miatt átélnem.
Gratulálok!
Ugy látom az örömödből, hogy kisfiúra is vágytatok!
Akkor teljesült!
Naiv, ha feszít ha nem, az a poci szépen növekszik...szerintem az nem baj ha nem érzed, de azért a nadrágaidon érzed hogy növekszik?
Krémezitek a hasatokat, a striák ellen?
Ficergő, köszönöm!! Mondanám hogy Lora udvarlója lesz majd a mi picink, de hát annyi lány és fiú lesz itt, hogy ezt majd előre le kell osztanunk! :-))))
Detti köszi a linket, nézem is
Nálam már kiderült, de akkor is nagyon várjuk a következő UH-t! :)
A Klinikán van ismerősöm, elvileg be tud juttatni sorbanállás nélkül, persze ez is a 12 hetes után derült ki! :)
Candy! Itt a hoxán van egy jó cikk az AFP-ről:
MissUrsula, Detty nektek is köszönöm! Megkaptam az első és a második trimeszteri vérvétel eredményeit, én bevallom semmit nem értek belőle, de doki azt mondta minden eredményem jó. Nem tudjátok az AFP értékeket, vagy értékhatárokat? A vizeletemben is minden negatív volt...
A nap meglepetése, nézem a monitort, mindenki csendben, doki méricskél innen onnan, erre a nagy csendben doki megszólal: Ugye nem szeretné tudni a nemét? És vigyorog.... erre a férjem: én láttam, hogy van a lába között valami.... és valóban. Doki gratulált a férjemnek a jó szeméhez... :-))))
Név még nincs, de szerintem ma elkezdjük nézegetni őket...
köszönöm szépen! Már neked sem kell sokat várnod, hogy megtudd! :-)
Nézlek titeket az iwiwen, olyan jó arcokat látni és kötni a nevekhez... csak még azt kell megtanulnom, hogy a becenévhez melyik teljes név tartozik... :-)))
Sziasztok!
Megérkeztem a kórházból.... éssssssssssssss
KISFIÚT hordok a szívem alatt! :-)))))
Akkor reménykedjünk együtt, hogy karácsonyi ajándéknak kiderül, ki lakik a szivünk alatt!!!!!!!!!!
Én kértem időpontot, bár ide sem kötelező a Kenézyben, de ha végezni akarok hamar akkor tanácsos.
Meg 9-re jövök nyitom az üzletet, igy tutira végzek addigra!
Nem kértem, mert a Klinikára fogok menni, a dokim kérte, ott nincs időpont...
Remélem, akkor tényleg meglesz még karácsony előtt! Rozali is aznap volt, mint én...
Ja és a vérmintákat kedden és csütörtökön viszik el, igy én ha szerdán voltam, ugyan ugy csütörtökön vitték el az én mintámat is, mint neked!
Igy valószinű, hogy egyszerre egy napon jön meg mindkettőnk eredménye!!!!!!
UH-ra kértél kérsz időpontot?
Én kértem 23.-ára, addig bizosan megtudom az erdményt, és biztos ami biztos legyen UH- időpont!
na most megyek, majd este leszek még szerintem:)
vigyázzatok magatokra!
sziasztok
Csütörtökön voltam. Szerintem pénteken legkésőbb felhívom a védőnőt, hátha tud már valamit. Megbonyolították ezt a dolgot rendesen! :)
Köszi szépen az információt!!! :)
a város Érd
a babának nem lesz semmi baja tőle, ha nem hízol, nekem is ezt mondta a védőnőm, mert ő elszív mindent tőled amire szüksége van:)
Mikor voltál a vérvételen?
Én szerdán 9.-én, mondta a védőnő, hogy szerdán hivjam fel telefonn, és megmondja, hogy megjött e az eredémény.
Ha nem jött meg szerdára, akkor meg csütörtökön, vagy pénteken kell a dokinál a rendelőben érdeklődni,
A leletére be kell majd menni a rendelőbe, az OTI-ba menni, mert azt vinni kell az UH-ra, ugy csinálják meg, azt a zöld lapot amit adtak, beleragasztják a kiskönyvben, igy a kiskönyvet is vinni kell majd amikor az eredményt megkapod!
Nem bánnám én sem, ha nem híznék sokat, csak a babának ne legyen ettől baja!
És remélem nem esek majd át a ló túlsó oldalára és kezdek el zabálni! :D
Baba_88! Nagyon sok Tóth Renáta van fent! 21 évesből is 29! :)
Szia!
Az AFP eredményt az OTI-ban mondják meg személyesen vagy lehet telefonon is érdeklődni???
Hátha meglesz az enyém is hamar és még karácsony előtt mehetünk UH-ra!
Én már 4 kilót, :-) hiztam.
De belefér, 8-9 kiló sőt 10-12 is.
8-9 kiló ugy is ott marad a kórházban majd.