2010 Májusi babák (beszélgetés)
És persze simán lehet,h Vica is:)
Izgi,tényleg!:)
Huh!:)
Lehet,holnapra már babázol:)
Bújj be egy kád vízbe,hátha segít..
Nagyon izgi:)
Vica vagy még?
Meghiszem azt!!! :) Én is szeretnék már talizni a minimmel. :( De ő még nagyon pici..
Na, de most rajtatok a világ szeme! :D Eljön még az én időm is! ;) :p
Én itt vagyok, figyelek, csak közben fürdetem a gyereket! :)
Vica, anyukám üzeni, hogy a 3.-nál azért már ne várj túl sokáig, mert pillanatok alatt elindulhat a minike kifelé! :)
Jól beindultak az események míg kint voltam. Megyek hajat mosni addig hátha lesz vmi izgi :D
Nem bírok itt ülni, de szuper, hogy már ilyeneket éreztek.
Vica attól függ maradj-e otthon, hogy mennyi idő még kórházba jutsz. Azért nem az elsőt szülöd ki tudja mennyi időd van még :)
Kiky neked is megy a drukk. A múlt héten én pont így voltam. Éjszaka rám jött 5 perces fájásokkal szenvedtem, aztán átment 10 percesekbe majd elmúlt. Másnap én is mentem ctg-re meg dokihoz és mondta, hogy kinyílt a belső méhszájam.
Szorítok nektek! Csak ügyesen :)
Hali csajócák:)
Tyúkanyónak, Vicának és Kikinek megy a drukk:)
Beindulnak a babucik:) Dejó:)
Zsu, rendben. Ha történne vmi üzizek!!!:)
Holnap mennem kell(ene) Ctg-re.
Én már úgy izgulok!!!
Sziasztok!
Nekem is 4 óta vannak fájásaim, elég erőteljesek, de nem rendszeresek. Én is várok még!:)
ok, küldök mindenképp
:DD
jaj Vica, hát jobban izgulunk érted szerintem, mint te magad!!!!
akármi van és nem vagy gépközelben, küldj sms-t, hogy tudjuk mi van veletek!!!!
tyúkanyó 3órakor írt, h a kórházban van...már fél 7!!! talán lassan jön egy sms....??????:D
vica! mit írjak??? mit akarsz hallani????:DDDD
ha meleg víz hatására nem múlnak...akkor?
Jó lenne:)
Félek, hogy csak ijeszgetnek.. aztán nem is igazi :(
Igen én is ugy tudom, hogy el kellene mulniuk, de még nem rendszeres, addig nem megyek
Itt vagyok, éppen most szálltam ki a kádból..
kicsit most nyugtalan vagyok, illetve várakozó állásponton, ugyanis fájások egyre erösödnek, 1 percig tartanak, ha ülök, vannak, ha állok vannak, ha fekszem ugyszintén, a meleg kádvizbe is voltak.. de nem rendszeresek teljesen, szóval van mikor 5 percenként, 8 percenként, most pl 10 perce volt utoljára.. Szóval még várok, lehet ezek még csak jóslók... mindenesetre már nemcsak alul, hanem az egész hasam görcsbe van és ugy az egész testembe is érzem a gyengeséget...
szóval várok.. :D
mint mondtam, eze még lehetnek azért joslók is, nem?