2010 Májusi babák (beszélgetés)
van külső, középső, belső...
szóval kihúzod addi még pici!
Sziasztok Lanyok!
Szep reggelt Mindenkinek!
Lehet,hogy hülyen hangzik a kerdesem,de hetfön ugye megtudtam,amikor elhalasztottak a mütetet,hogy a külsö mehszajam teljesen nyitva van.
Ez ugye meg nem veszes?Marmint igy meg van "idöm" hetföig?
Tyúkanyó! Ügyesek voltatok! Gratulálok a gyönyörű kisfiúhoz.
Sziasztok, nem bírtam ki, muszáj volt bekukkantanom, de legalább megérte :) Na, jó amúgy is, de ez a csodás hír...
Az éjszaka nekem is voltak fájásaim, kíváncsi vagyok mit mond ma a doki.
Vica előbb-utóbb ki fog bújni az a bébi :D
Vigyázzatok magatokra
Pussz
Sziasztok!
Tyúkanyó! Szívből gratulálok a szépséges hajasbabádhoz! :) Nagyon ügyesen megszületett a legény! Jó egészséget, sok tejcsit Nektek!!!
Jó reggelt!
Tyúkanyó! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek a kis fickóval!!! :))
Jó reggelt!!!
Tyúkanyó!
Én is őszintén gratulálok!!! De jó, hogy ilyen rövid és könnyű szülésed volt.:-DDDD Nagyon kis helyes kisfickó Bertin, tuti séróval!!!!
Jó reggelt lányok.. még egyben vagyok :(
Egészen északa közepéig jöttek a fájások, de már éjjelre tökre kifáradtam bennük, igy gondoltam, ha szülni kell azt ugyse tudom elaludni.. igy lefeküdtem én is.. eleinte minden fájásnál felébredtem, aztán meg mindenfélét álmodtam persze, ugy kb 3 után éreztem, hogy engedett, igy aludtm 6ig. A pici is borzasztóan helyezkedett, fájdalmasan, meg most is ugy csinál.
Szóval még nem babázok :(
Volt már valamelyikötöknek igy?
NAgy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!
Tudtam, hogy érdemes várni!!!!!!puszi nektek!!!!!!!!!gyönyörű hajasbaba!!!!!!!!!
Na megyek, mert leragad a szemem, jó szívhang hallgatást, nagy élmény lehet!:)))
Pussz!
Vicánál a harmadik baba és 3 nappal korábbra volt csak kiírva, mint én...kezdem felfogni, hogy bármikor mehetek én is.....................:)
szívhangot hallgatok:DDDD
felvettem ma a telómra nst-n:D
Holnapra már biztos többet tudunk:)
SZorítok mindegyikőjüknek,na meg persze magunknak is:)
Jó éjt!
Pici babókák, hogy vágyakoznak kifele így egyszerre!
Édesek!:))))
Nem is tudom, hogy kb. mekkora lehet a minikém, azért még mindig szomorú vagyok ám nagyon!:(((
Nem is láttam, nagy csalódás volt!:(
Jaaaj, én meg lemaradok mindenről, remélem holnap már babázol, nagyon sok energiát kívánok ha menni kell és kitartás ha elhúzódik a várakozó álláspont!
Mi veletek vagyunk, nagyon szorítunk, pussz nektek!
Jaaj, de izgi tényleg, annyira jó érzés, hogy lassan kilenc hónapja olvassuk egymás panaszait, örömeit, ismerjük nagyjából egymás életét(már ami ezt a pár hónapot illeti:))és most itt izgulunk mindenkiért kivétel nélkül!:)))
Kívánom, hogy mindenkinek nagyon nagy élmény legyen a szülés és természetesen a szülés utáni időszak is és legyetek nagyon boldogok az új családtaggal, remélem mindenkinek minden úgy sikerül az életben, ahogy eltervezte és nagyon boldogságos időszak elé néztek!
Na ez most kb. úgy sikerült, mint egy búcsúlevél!:)
Jó éjt!
Holnap dokihoz megyek, nem is leszek egész nap, nem is tudom hogyan fogom kibírni infók nélkül...
Majd csütörtökön bekukkantok:)
Addig is nagyon vigyázzatok magatokra.