2010 Májusi babák (beszélgetés)
Szerintem sem korai, nem bánnám már, ha vége lenne... A baba méretei miatt is aggódik, mert mondtam neki a múltkor, hogy azt mondták, nem lesz nagy baba... Az aggódó nagymama... :)
Nah, persze, ő két héttel túlhordott és így születtem 2, 60-nal. :D
Nálunk csak a szülőszobain fektetnek, de ott fájásmérős az nst, amúgy csak szívműködést néznek.
De utáltam a szülőszobán lenni.. 2 órán át bal oldalon fekvés, aztán kimehettem pisilni, majd 2 órán át a jobb oldalon, aztán megint kimehettem 5 percre... és így tovább.. úgy fájt mindenem attól a sok fekvéstől, hogy majd' megőrültem.
Hányingerem nekem is van napok óta. De Ádámmal a végén 2 hónapig hánytam is. És nem jelzett előre semmit, csak volt.. úgyhogy most nem is veszek tudomást róla.. :P
De állítólag ez a közelgő szülés jele, tényleg! Detti is írta, hogy hányingere van és kb 2 napra rá megszült!
Én egy hete iszom a teát és nem hat.. :p
Akkor 11.-én mehetünk hárman is szülni! :) Én benne vagyok!
Klári, dehogy korai! 37. hét után teljesen érettek a picik a kinti életre!
Newgirl, szerintem emiatt sajna nem fog megszánni a dokibácsi. :s Ilyenkor már minden kismama vizesedik. De ha úgyis lejjebb szállt a pocid, meg keményedsz is, amiatt simán műthetnek előbb, nehogy meginduljon magától Lottika kifelé! ;)
te.... :-DDDDD
na eszem egy kis fagyit :-D teljesen ki vagyok.... nem volt puncs... csak csoki-vanilia... ezt a kicseszést :-DDDDDDDDDDDD
pont írtam ma vagy tegnap Vicának, hogy hányingerem van néha, döbbenet...
a hasmenést valahol olvastam, mint szülést megelőző "tünet"...
Én eddig ugy tudtam a meleg frontra voltam érzékeny, de nem volt semmi velem akkor, mikor meleg front volt.
Olyan a lábam, mint egy malac csülök, tiszta kucu láb.................
A hasam, hogy elhagytam a magnéziumot sokat keményeddik, kiváncsi leszek, holnap kimutatja-e az NST.
Na meg a hab a tortán, néha olyan érzésem van, mintha hasmenés akarna urrá lenni rajtam, meg 2-3 napja, hányingerem van, örület, hogy milyen rossz tüneteket tudok produkálni.
Érdekes, hogy nekem is azt mondják, hogy lentebb van a hasam mint volt sokkal, mégis, ugy érzem én is, mint ha a gyomromban lakna Lotti néha.
Zsuzsi szegény, nem irigyellek. Remélem a doki megszán :-D
nem is néztem, megint kettős front lesz? A fenébe, arra vagyok érzékeny
én is néztem épp:DDDD
épp azt írta, h fogalma sincs mikor lesz baba, este 8körül még hoxázott...és délre baba lett....
engem is elnyomott ez az eső előtti jó levegő :-D
meg hát ahogy írtad, megnyugodott...