2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Szívből gratuálok én is Anikóéknak!
Nekem is sokat keményedik a hasam, igaz szombat óta nem szedem már egyáltalán a magnéziumot, szépen lassan lecsökkentettem.
A lábam nekem is dagad rendesen.
Eddig mindig délutánra-estére bedagadt, és reggelre szépen lement.
Ma meg már reggelre sem mult el teljesen a dagadás, és most pedig már teljesen egyben van a bokám a lábszárammal, olyan csúnya, és feszit.
Felpóckolom pedig, délután is feküdtem, és fel volt téve a lábam magasabbra, de nem sok siker.
Lottika ma csendesebb mint szokott lenni.
Holnap 11.15-re van időpontom NST-re.
Olyan jó lenne, ha esetleg a doki azt mondaná, hogy egy héttel előrébb hozza a mütétet, és nem várnánk jövőhét csütörtökig, mert ilyen dagadós lábbal, elég nehéz lesz elviselni ezt a 9 napot még.
Szandit sem tudok felvenni, vagyis felveszem, de ugy kibuggyan belőlle a lábam, hogy csúnya, papucs sem az igazi, szóval nyűgös vagyok már nagyon.
A csalán teát is hiába iszom,2 filtert naponta, nem hat, ezek szerint.
Meleg is van...............Jaj nekünk.
Olvastam itt irtátok, hogy kettős fronthatás lesz, az is kedveően befolyásolhatja, és elindulhat sokaknál a szülés?
Ezt megbeszéltük! :) Akár párhuzamosan is mehet a két szülés. Legalább nem kell kétszer bejönnie miattunk a Klinikára! :)
Anyukám aggódik, hogy még 2 hét van, korai lenne, ha most jönne a gyerek... :S
nem hiszem el, ledőlök és közben lesz egy baba!!!!!!!
Anikóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó nagy gratula!!! :-DD
Most azon gondolkozom, visszaolvasok, hogy volt ennek vmi jele nála???
Lehetnek jóslók is. Próbáld ki, hogy fürdés/zuhizás után elmúlnak-e!
Nekem éjjel voltak fura fájásaim. Kimondottan jól aludtam (hónapok óta nem volt ilyen jó éjszakám!!!), de kb óránként ébredtem arra, hogy nagyon fáj a hasam! Mindig felkeltem, kimentem pisilni, de olyan kemény volt a hasam, hogy attól féltem, ha megmoccanok, szétdurran a magzatburok odabent! :P Aztán persze semmi nem történt.. :s
Így érthetőbb! :) Én csak 158cm vagyok, a férjem is 175cm körüli. :)
Engem inkább az aggaszt, hogy a páromat 1 teljes hónappal hordta túl anyósom.. A testvéreit meg 2-2 héttel és Ádám is 1 hét késéssel született, akkor sem beindult szülés következtében, hanem tervezett császárral. Jajj.. nem akarok olyan sokat várni...
Anno én is 4450g-mal születtem, és 58cm!
És természetes úton szült az anyukám!
Ja, értem:)
Hát akkor úgy legyen:)
háááát...apuka 192cm én 177cm..meg amúgy se vagyok kis darab:D
és anno 4kgmal születtem:)
Azt mondták, kettős front lesz ma és talán holnap! Indulhattok is szülni! ;)
Klári, már nekünk is szabad a pálya, dokibácsi végre itthon van! ;)
Igen, lányzó lesz! De nem "kislány";)
Akkor most már nem idegeskedek tovább, hanem inkbb megnyugszom egy kicsit:)
nekem nyugodtan mérhetik holnap már a rendes súlyt...mármint rendes mérlegen!!!!! én menni szeretnék...ha felkelek, sétálok ég alul a hasam... talán tágulgatok?????.... tök jó, h nem is tudom, hogy indul be rendesen egy szülés....:S
mivel mindkét fiúnál ugye a víz kezdett el szivárogni és onnét kórház indítás...