2010 Májusi babák (beszélgetés)
Jól vagy?:)
Az éjszakákat leszámítva!
Lányok?
Gratulálok a kisfiadnak, csak így tovább!:)))
Anikónak is gratula és nagyon sok tejcsit és boldogságos életet kívánok!:))
Sziasztok! :)
Szerika, lehet. De mint látod, ezek a fájások sem tuti jelek.. :( Amúgy én sem görcsöltem sosem, amikor megjött, nem hiszem, hogy ez sokat jelentene.
sziasztok!
Reggel én is hasfájásra ébredtem. Bár én sosem görcsöltem amikor megjött, de ma többször is éreztem hasfájást, elég kellemetlen volt, de el is múlt. Lehet, hogy előbb szülünk tényleg mint 20-a? :)
Igen, el. Reggelre csak az alhasi és alsó deréktáji görcsök tartottak ki, de ettől még aludtam is valamennyit. :) Amúgy nekem is már hosszú hetek óta tartanak ezek a jóslók, néha egészen durvák, néha csak vannak...:p És Ádámon sem láttam semmi jelét, hogy zavarta volna, vele a 30. héttől rendszeresen voltak jóslófájásaim, nem is gyengék.
Juhéjj, a fiam végre kakilt a bilibe! :D Tegnap este, életében először! :D
Remélem tényleg igy van.
Neked, hogy alakult a sugárzás? Elmúlt?
Jó reggelt!
Nem született éjjel babánk?????
Jó reggelt..
Nem történt semmi változás? :D
Nekem is változatlanul vannak jóslóim, fájdalmasak, hosszú ideig tartanak - ezek csak nem rosszak a babának, ugye? Kezdek nyugtalan lenni, hogy ilyen régóta vannak és még mindig nem indultunk be... :(
Ma éjjel a keresztcsontom, meg a szeméremcsontom fájt annyira, hogy sirni tdtam volna -párom fel is ébredt, megmasszirozott, az jó volt. De már ha jön az este, nem vagyok valami boldog, mert olyan rosszak az éjszakák.
Zsu, nekem mindegy lenne mostmár, ha éjjel indulna be a szülés.. csak beinduljon!!!
Na, megyek, eldőlök. A zuhi nem segített. Hátha pihire elmúlik! :D
Jó éjt Nektek!
Viktor volt a gyerekkori szerelmem! :D Szeretem azt a nevet! :) Nekünk már Ádámnál is listán volt a Máté. Szeretjük a rövid, egyszerű, nem hivalkodó neveket. :)
Áááá, én még fix, hogy nem szülök ma éjjel! Érzem ám, hogy Máté feje még fent van, nem illeszkedett be, de szerintem most biztos erősen próbálkozik, mert sajog odalent mindenem, mikor mocorog és annyira nyom valami ideget, hogy a derekamból a combomba sugárzik a fájdalom.. Bárhogy nézem, nekünk még nagyon sok időnk van!
Ha nem Viktorunk lenne, akkor rábeszéltem volna férjem a Mátéra :)
De a Viktor már jó rég el volt döntve, egészen pontosan 29 éve. :)
Húú, lányok, ha nem mocorogna ennyire Máté egész nap, most azt hinném, indulni kell! Elég sűrűn fájok, de mivel Máté nagyon mozgolódik közben, gondolom, ez még csak jósló!
Megyek is a zuhi alá.. :s
Én nem akarok 20án szülni :)
15 az jó lenne...
jaj, dehogy válik le...
az asszem nagyon görcsölne és vérzéssel is járna, szal ne idegesítsd magad:)
Beülhetsz egy kád jó melegecske vízbe, hátha az megnyugtatna:)
Ne izgulj, majd tudni fogod, hogy mikor kell indulni, ha úgy adódik!:)
na, asszem én eldőlök, jobb már a vízszintes ilyen későn:) fellőtték a pizsit:)
jóéjt, szépálmokat!:)