2010 Májusi babák (beszélgetés)
ZSu!
Pont így van ahogy írod!!!!!
nem alszik el evés közben?beájul, és nem ette tele magát...és felriad, és akkor keresi azokat a körülményeket, ahogy elaludt, vagyis téged és a cicit...
vagy már most cicifüggő...:) Dominikkal voltam így, fogtam egész nap, meg rajtam aludt, mert hát első baba...:)))
és megszokta, nem is akart a kiságyában aludni, csak mellettem velem...
Szia! És milyen gyakran szoktad szoptatni? Csak mert ha 10 percenként szopik, akkor bizony sosem lakik jól, mert annyi idő alatt nem termelődik neki elég tejcsi. Ádámmal én is csináltam egyszer ilyesmi gond miatt, hogy kb 2-3 órán át teáztattam, aztán addig lett elég tejcsi ahhoz, hogy egy étkezésnek megfeleljen. Aztán megint nem kapott 2-3 órán át csak teát és így tovább. Egy nap alatt abbahagyta a két szopi közötti cici-követelést. Utána sikerült ezzel a módszerrel 3-4 órára növelni a szopik közti időt!
Persze, lehet, hogy nem ez a gond, csak találgatok. Nekünk emiatt volt.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!Bius babuci egész nap enne. Alig alszik fél órákat, a kezembe elalukál, de ha leteszem a kiságyba 10 perc és már fent is van. Ha felveszem meg mindig nyitogatja a száját. Mit csináljak?Mióta megszületett aludtam össz 10 órát. :(((Nagyon el vagyok keseredve. TEjci pedig van.
Jajj, szegény. Hazaküldték. Baba nélkül. :( Mármint babával a pocakban egyelőre! :)
Lazzy! Jössz mesélni???
Lazzy! Várjuk a beszámolót! Mekkorára nőtt a mini???
Na, most legyetek okosak! A júniusiaknál van egy kismami, akinek "állítólag" elkezdődött a szülése. Már a szülőszobán volt ma (gondolom, azóta megszült), de se magzatvíz nem folyt el, se rendszeres fájásai nincsenek! akkor minek ment, vagy vitték a szülőszobára??? :o
sziasztok!:)
Megjöttünk,mindjárt mesélek,csak fürdés-fürdetés van folyamatban:)
Én drukkolok!:DDD
Szép hétvégét nektek!:)
szia!!
Pont most akartam elköszönni, hazaért a párom... megkezdjük az utolsó kettesben töltendő hétvégénket...
Ne ijedjetek meg ha nem jövök, ha bármi van megy az sms úgyis! :-D
Mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok, és sok finom falatot pünkösdre! :-D
ez már csak így lesz végig... és hát a kicsi manó érkezésével sem leszel szerintem kipihentebb... :-(
DE gazdagabb leszel!
Aki már megteheti küldheti majd, hiszen időrendben lesz összeállítva a klipp, a születéseknek megfelelően. Keresek valami gyönyörű dalt hozzá...
Igazándiból videókból is szuper jó lenne, de a mérete és a lehetőségek miatt (nem tudom van e mindenkinek kamerája) az kicsit nehezebb lenne... A képekből is csodás emlék lesz tudom, és így mindig emlékezni fogunk erre a kb másfél hónapra :-D