2010 Májusi babák (beszélgetés)
Igen. :( Miskolcon már van, ahol fél méteres víz áll. azt mondták, annyi eső esett egy nap alatt, mint máskor egy hónap alatt szokott. :(
Itt Debrecenben nem ilyen vészes a helyzet. Esik, de inkább csak csendes eső. Reggel még viszonylag szárazak voltak a járdák.
Hű, apuék épp csak eljöttek Ózdról, mielőtt elárasztotta volna a víz az utat. Most már le van zárva minden, mert víz alá került az egész valahol Sajópüspökinél. Unokatesómék is már úgy jöttek át ott, hogy a kocsi ajtajáig ért a víz. :(
Mi lesz még ebben az országban, ha egész héten esni fog? :(
Hasam pedig le van szállva teljesen, ennél jobban már nem is tudna - de nem látszott egyik lánnyal sem jobban leszállva :) Néha komoly olyan érzés mintha a picur fején ülnék.
Na igen bézs, az is kényes. Nem mondanám, hogy kényelmesen, amolyan bálna módra széttett lábakkal :DDD
Várom a képeket :) és legyen igazad a kiirásra vonatkozóan - tök jó lenne ha egy napon születne a nagylányommal :DD
Hát, nem látom, hogy nagyon leszállt volna, de anyu mindig mondja, hogy az nem számít, mert neki egyikünkkel sem szállt le egy centit sem a pocija, mégis kijöttünk! :D Nem hiszem, hogy túl fogod hordani! Majd meglátod, épp kiírásra kibújik! ;)
Na, nekünk meg halvány bézs színűek a székeken a huzatok és arra kellene valami "védelem", főleg, hogy Ádám és az apja is elég maszatosan étkeznek. :p , de az ülőpárnák kékek és az egyáltalán nem illik a házba, szóval muszáj valami szép drappos huzatot varrni rájuk. :) Ha Te odafértél még kényelmesen a gép mellé, akkor bizti nekem is menni fog! :D
Jó estét!
Hát köszönöm, pedig tényleg ott van egy három kilós gyerek! Legalábbis nekem ezt mondták! :D lehet, hogy befelé nő? Igaz, inkább hegyes a hasam , mint széles. hátulról állítólag nem látszik. Én nem tudom, mert nincs hátul szemem. :D Aranyosak vagytok! :D Most elkezdett szúrkálni a hasam alja, teljesen lent. Ha nem hagyja abba, visszaszúrkálok! :D Bárcsak kijönne már holnap! Ha nem, szerdán mindenképp! ;)
Nem látszik?? Hú, akkor tényleg túlhordom :D Annak kellene látszania, nem?
Jó ötlet az ülöpárnahuzat varrás. Én valamelyik nap asztali futót varrtam, de párom nekem is mondta, hogy jó lenne a fehér székekre valami más huzat, mert igy ugye elég kényesek..
Megnéztem a fotókat! Nem is hordó! :o Olyan csini kismami vagy! Az sem látszik, hogy már csak pár napod van a szülésig! :)
Jajj, a hobby-s cuccaimat már elpakoltam jóóó mélyre a szekrénybe, mert mind olyan volt, hogy a pocimtól már nem férek hozzá jó ideje. :(
Most jut eszembe, még meg kellene varrnom néhány ülőpárnára a huzatot. De nincs itthon vetex, mert odaadtam tesómnak, gondolván, már úgysem ülök varrógép mellé ilyen pocival. :s Na, majd holnap hozok és megcsinálom! :D
Megértelek Rozali, én is megnyugodtam már egy pár napja és én is élvezem :DD
Csinálj inkább valami szórakoztatót. Nem ilyen házimunkát. Hobby ? Ugyis kevesebb ideged lesz majd ha lesz még egy picur.
Nyugi Erika, az én kicsi pocimon is mindig csodálkoztak... :)
Mondjuk az utóbbi időben rohamosan nőtt, persze csak önmagához képest. :)
Én ma reggel kértem meg a párom, hogy kattintson néhány utolsót! :)
Érdekes, nekem a mai nappal elmúlt a türelmetlenségem! :) Egész jó érzés, hogy nem minden pillanatban azon jár az agyam, mikor indul már el valami.. :p Végülis, majdnem 2 hetem van még.. ;)
Mondjátok, mi a csudát lehet csinálni ilyen rossz időben? Nagyon unatkozok. A fiúk puzzle-t rakosgatnak, de nem bírok odaülni melléjük a földre a pocim miatt. Már kipucoltam a házat. Lehet, hogy nekiállok vasalni egy kicsit. Nincs jobb ötletem... :(
Erika, hogy lehet ilyen pici pocakod??? Nagyon kis helyes.. :D
Az enyém kb egy hordó méretü :D Éppen tegnap csináltunk róla képeket -vendégeink voltak, aztán gondoltam, hogy ok egy végleges képet, mert innentöl kezdve nem akarok képet csinálni addig mig a kicsi lány ki nem jön!!!
Ametisz, én is irigykedem ám mindegyikötökre.. Te már 3 hete babázhatsz!! :DD A nagyon édi és jó kislány Szofiddal.
Zsu, jobban vagy egy kicsit? Gyerekek javulnak az influból?
:)))
Turelem, mar nemsoka te is babazol ;)
irigykedek...irigykedek...:D
na nem az idő miatt:)
te már babázol javában... szép napot nektek!
Na az nem jo....
Azt hittem te irogatod at...
Sebaj, akkor is gratula nekik :))))
Azert koszi, hogy szoltal...
MAr nem sok van neked sem, szoritok, hogy minel hamarabb szuljel :)
néha én is úgy érzem... mintha sosem akarna kijönni...
de bele se merek gondolni mekkora lesz majd...nem akarok dobogós lenni a babasúlynál....:)
szia drága! A már babázik felirat automatikusan ugrik át...
...:)
Sziasztok!
Tényleg, szerika, én is néztem a pocakos képed, hát.. nekem 20 hetesen is nagyobb volt már! :P De ez alkati kérdés! :)
Sziasztok!!!
Missursula, Dzsigg, Carolina nagy nagy gratula nektek!!!!!!
Sok egeszseget kivanunk, es sok tejcit, valamint gyors felepulest a mamaknak!!! :)))
Mi tovabbra is jol vagyunk szerencsere...nem lehet 1 szavam sem a kis Szofira, nagyon nyugodt es jo baba. Alig sir picit, inkabb csak felsir...
Remelem tovabbra is igy marad most mar. Gyorsan nol, szerdan voltunk a dokinal, mar 400 gr-ot hizott a szuletes ota :)))
Szoval minden rendben velunk, elvezzuk egymas tarsasagat nagyon :)
MEgy tovabbra is a drukk mindenkinek, ugyesek legyetek, sok puszika!!!
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy csak úgy ide pofátlankodom!
Érdeklődni szeretnék hogy esetleg nem tud valaki dzsigről valamit?
Tudom hogy már rég nem jelentkezett be,és gondoltam hátha innen valaki tud róla!
Egyébként 2 éve én is ilyen izgatott voltam mint ti,nekem most 12.-én lett 2 éves a fiam!
most néztem a bika és ikrek babahoroszkópokokat...
nem hiszek a napi horoszkópokban, de az általános dolgokban sok minden bejött eddig....
hááááát az ikrek baba....nem egyszerű... szóval meg kell szülnöm péntekig!
nem könnyű.... de semmi bajom nem lenne most, ha nem ilyen idő lenne...napok óta nem tudunk kimenni, képzelheted, hogy tele vannak energiával...
(közben kész lett az ebéd)....hja, én ilyen ide-oda rohangáló üzemmódban vagyok...:DDD
teszem a dolgom, közben frissítek itt egyet-egyet írok, aztán megyek tovább---
megyünk enni.... (hát ahol 10 órakor van palacsinta reggeli, ott nem lesz délben ebéd:D)
jövök délu, ha pihiznek a srácok