2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggölt! Na engem aztán küldhetne bárki uszodába elküldeném melegebb éghajlatra. Utálom a vizet nem tudok úszni. Két éve élővízben a szélén evickéltem amít a párom úszkált 2 hónapig kezelt a nőgyógyász utána, mert még gyulladást is összeszedtem.
Tegnap felmérték az ablakot (5 perc alatt!) és vagy 3-4 ét mire kijönnek megcsinálni. Nagyon remélem, hogy még egyben leszünk, sőt még takarítani is tudok utána. Mert kitakarítva az van, (vagy még az se eléggé) amit én magam csinálok.
Én sem vagyok tőle megijedve, örülök is az nst-nek, legalább tudom, hogy jól van...
Meg most már a gondozóba is hetente kell mennem.
Sziasztok Lányok))remélem mindenkivel mnden rendben?
Én alig aludtam vmit az éjjel,nesze neked új ágy..
I. fokú az teljesen rendben van. Nekem is ennyi volt ennyi idősen,meg is jegyezték,hogy szép tiszta. Barátnőmnek viszont már ilyenkor II-III. fokban volt érett,annyi,hogy jobban figyelték,de nem volt semmi baj. :-)
Na mentem csajok,további jó dumcsit! :-)))
Hali csajok!
:) Képzeljétek, hajnalban arra ébredtem, h azon az oldalamon, ahol feküdtem, kapirgált a baba. Szegénykém, biztos jobban ráfeküdtem a hasamra... :) Annyira okosan szólt! Már biztos unta, h még ezzel is szűkül a hely... Gyorsan visszafordultam sima oldalfekvésbe. :D
Én se szívesen mennék,az biztos! Nekem nem mondta senki,pedig 2005-ben voltam utoljára...
Hányad fokban érett a lepényed,nincs odaírva?
Igaza van,jobb szemmel tartani! :-)
:) De aranyos vagy!!!! :) Az az igazság, hogy hétvégén igyexem moderálni magam, hadd örüljön apa, hogy együtt vagyunk, meg olyankor szoktunk intézkedni is babaügyben, amivel még el vagyunk maradva, ha tudunk. :) Azért szombaton és vasárnap is elolvastam a napi fórum adagot, mert nem bírtam ki. Amikor elküldöm fürdeni, akkor már tudja, hogy nincs mese, enyhítenem kell a függőségemen és szépen megy. ;) De annyira sosem tud sokáig fürödni, h írni is todjak még... :)
Ancsi viszont tényleg régen volt fenn!!!!!! Remélem, pihiznek valahol vagy csak nem hozzáférhető a nete vagy vmi!
Szerintem nem, de van akit tüdőszűrőre is küldenek, nekem még nem mondták, nem is szívesen mennék. A barátnőmnek mennie kellett a végén.
A méhlepényt nekem nézte mindten uh-n. Azt mondta, hogy nem baj, mert nem sokkal hamarabb kezdett öregedni, de a gyerek is baromi sokat mozog, és szerinte jobb szemmel tartani.
Már NST-re mész?
Kíváncsi vagyok hogyan zajlik,nekem is kellene lassan időpontot kérnem.
Nem tudhatod,hogy hol vannak a bacik,szerintem én is nedves kendőkkel fogok mászkálni,főleg ha a Kicsivel megyek valahova.Otthon is tisztaságmániás vagy? :)) Ez aranyos :))
Én nem annyira,de a WC,fürdő az mániám...
Szerintem is azok. Na én meg egy kicsit tisztaságmániás vagyok,sehova nem megyek a dom.tos törlőkendőm meg fertőtlenítő nélkül. :-D Na jó,ez már kissé beteges. Azóta vagyok ilyen amióta megszületett a lányom. Készüljetek! :-)))
Nekem a csípéstől hatalmasra dagad az adott terület...Fincsi...
Jaj de hü.e vagyok! Most,hogy írod,eszembe jutott mit akartam kérdezni a dokitól csak elfelejtettem! :-/ Itt rengeteg a darázs és én allergiás vagyok rá...Mit csináljak ha megcsípne egy??? Mondjuk ha a lábamon csíp meg az nem gáz,csak a fejemet nem kellene,na meg a hasamat...
Állítólag van itt egy bombabiztos hely,ahol nyugodtan lehetne úszni. Semmi pénzért el nem mennék,én rettegek a fertőzésektől! Bombabiztosnak csak a saját kádamat tekintem. Na meg mondtam neki,hogy reggeltől estig kint vagyok a lányommal az udvaron,jó nagy telkünk van. Már mindenki rajtam röhög,ahogy futkosok a gyerek után. Ezek után én örülök ha lyuk van a fenekemen estére,nemhogy még elmenjek úszni. Ezen meg jót röhögött és helyeselt.
Micsoda lelkiismeretes dokid van. De akkor illene elküldenie inkább a tüdőgondozóba.
Mindjárt kezdődik a Dallas :))
Nem igaz,milyen sorozatfüggő lettem :DDDDDD