2010 júniusi babák (beszélgetés)
A világért sem lennénk rád rossz hatással Esztike!!! Csak leírtuk a tapasztalatainkat!
:DDDD de gyagyások vagytok! nekem is mennem kellene még addig egyszer, hogy legalább az valamilyen legyen ott a szülőszobán...:))
hú, Csajok! teljesen felizgattatok.. lehet hogy én azért hízok folyamatosan, mert 4 naponta járok kb. negyed adagra...:)) és mindent tárolok??? honnan szedjek má' egy cigit?? apa ma egy hónapja nem cigizik, már neki sincs itthon...:(((és ha az sem hatna?? akkor meg jó lelkiismeretfurdim lenne....
és a pedikűrös? mert a lábad közelebb lesz hozzá először:) De azért jót nevettem ezen:) Én nem járok csak évente csak 1-2 szer, nem tévesztem meg a gyereket, most se megyek:)
na szép napot csajok továbbra is...dokidő van:(((
A szüléssel kapcsolatban csak egy aggodalmam van, hogy addig még el tudjak jutni a fodrászhoz, hogy a kölök jó formában lásson meg először. Tudjátok, fontos az első benyomás :-)))))))))
én pont így voltam, négy nap után múltkor, rettenetesen éreztem már magam, fél száll cigi, 1 kg 20 dkg mínusz, négyszer kellett visszamennem...utána egy fürdés...csodás tud lenni:)))
engem se furdalt, lemondok mindenről, de mikor már negyedik napja vagy telizsák...állati rossz érzés
Ennyit a hashajtó lekvárról. Még csak lelkifurdim sincs a fél szál cigi miatt, de apa azért morgott nagyon. (pedig neki jutott eszébe) Egy kilóval lettem könnyebb viccen kívül - megmértem.
A kilók érdekelnek legkevésbé, a vérnyomásom izgat igazán. Két szemmel többet szedek két hete, de most sem jó..... De inkább ő mérjen magasat és találjon ki valamit, ha szükség van rá. Holnap kiderül.
macs, erős hidegfront van, lehet hogy ti sem bírjátok, én sem szoktam, csak ma véletlenül van egy jó napom:)))
Azt hittem csak én vagyok dilis, hogy mindenből sírás lesz:))) Bár most igazán nem vagyok sírós kedvemben...ennyit tesz egy kis huncutkodás:)
na ettől nagyobb baj ne legyen, én csak azért nem félek a szüléstől, mert nem hagyom, hogy gondoljak rá, de amúgy nagyon....néha úgy érzem, hiányozni fog, hogy vannak a pocakomban...néha meg a t....m tele van, hogy mozgáskorlátozott vagyok, meg Lajcsinak hívnak a szemét fiúk ..'mer az vicces..míg valamelyiket meglepiből jól fejbe nem vágom....ami utána van, azt én nem tudom felfogni még teljesen...
:DDDDDDDDD reggel este???? ejnye máá''....::DDDDD én tegnap estére terveztem hogy kényeztetem egy picit apát,meg hogy romantikázzunk egy kicsit, de hát sírás lett belőle...:DDDD ma meg nincs holnapig...:(((
:DDDDDDDDDDDD TEEEE, rosszasság!!!:DDDDD de legalább sikerül!:)) lehet hogy nekem is az kellene.... mert nem igazán hat semmi megint pár napja!:((
Te mit izgulsz a kilóktól?? nem is híztál semmit... a többi meg tuti rendben lesz, már alig van pár hét...
Egyébként én meg pont attól érzem szarul magam, hogy nem érzek olyanokat, mint ti. Nem félek semmitől, sem a szüléstől, sem attól ami azután jön. És sz@r, de én azt sem bánnám már, ha nem fájna mindennap a testem valahol... Meg jó lenne már, ha végre itt lenne a kezemben.
én azt hiszem a fülbevalóval megvárom Milán kamaszkorát, majd teleaggatja magát piercinggel:)
Nem is rossz az:) már már én is elfelejtettem, de csak azért mert mindig elalszom, mire a Pasi beér aludni...de tegnap már panaszkodott, hogy -Nyulam, olyan vagyok már, mint a Buliszervízben a kutya (remélem láttad), úgyhogy reggel meg este tettünk róla, hogy jobban legyen, így már én sem vagyok olyan hisztis, mint pár napja:)
azt akartam írni, hogy mindjárt vége, már ne foss....de amint idáig eljutottam, rájöttem, hogy majdnem jobban félek most, mint az elején....úgyhogy most nem leszek bölcs:)
Áh, már le is lécelt, de jön délután a keresztanya barátnőm, megyünk Gitta babának fülbevalót venni. :-))))))))))
Óóóó, nagyon jól!!!!!!!!!!! Négy nap után egy kávé és egy cigi hatására előbújt végre a nagy barna medve............. Esküszöm, hogy jobban érzem magam, mint egy reszelés után. :-)))) (Arra már nem is emlékszem)
otthon van ma? akkor ez jó nap, nem vagy egyedül:)
ahogy Leányfaluról megyünk át Tahiba, ott van egy Útonálló nevű hely, nagyon gyorsak, nagy adag (fél is van) nem drága, és nagyon jól főznek, és van kert. Ott mindig eszünk egyet, ha arrajárunk. Még télen is képes voltam beülni, pedig nem viselem a ruhámon a kajaszagot, télen nem ülök sehova.
Felizgattatok megint a kilókkal, holnap nst után mennem kell a gondozóba dokihoz görbéket vizsgáltatni, meg mérlegelésre, meg vérnyomásmérésre is. Melyiktől fosok vajon jobban? ??
Lehetne már holnap ilyenkor.
Festem tovább Micimackót, apa megint ihletet kapott...
szia Sunny, hogy vagy/tok?
Azt is lehet! Holholhol????? :))))))
eltünt a hsz-em, így lett kettő
EEEEEZZZZZZ mekkora jó volt!!!!!!!!!!!!! Nem győzök röhögni rajta!
Imádom én is. De amit én írtam helyet ott húsok és halak vannak:) Nem gyümölcs.)
Na amit Nekem eszembe jutott hely, ott elsősorban nem eper van, ott csodálatos húsok és halak teremnek:)
További ajánlott fórumok: