2010 júniusi babák (beszélgetés)
na itt vagyok! sétiztünk, de nem ettem fagyit, ügyi vagyok??? és vacsira salátát rendeltünk...:))) nagyon fini volt!
Sunny: a hatalmas pocakom jut eszedbe??????? neeemmááááááá.... szerinted is hatalmas pocakom van??? na holnap csinálok egy normálisat, és Ti is máááá...lécci-léccci... nem elég hogy mások mondják, még Te is!!!:(((( hát ettől már csak nagyobb lesz, pedig csak 110 cm...
Sziasztok lányok.Eltüntem délután.Tudjátok hol voltam?MÁLNÁT zabálni.Vettem 3 csomaggal ebből kettő lecsúszott.Olyan fincsi volt.Köszönöm nektek.
Ja meg vettem melltartó betétet 30 darabosat,meg popsitörlőt 495-ért,dobozban.Lassan megveszek én is mindent.
Helló lányok!
Visszaolvastam szorgalmasan. :) És tudjátok, mi lesz holnap az ebéd? LÁNGOS. Ez miattatok van! :) A fagyira már inkább nem is gondolok. Szerintem anyák napján le fogok nyomni egy fullos kelyhet belőle. :D
Lassan elkezdünk mi is visszaszámolni... ami kb. így néz ki: úristen, még annyi mindent kellene csinálni! :) Hétvégén viszont ügyik voltunk, beszereztük végre a kórházas cuccot (nagyibugyi, tena, papucs és társai), tehát az alap már végre megvan. Még mosni kell csomót, meg pl. még babának totál nincs lázmérőnk és ien dolgok.. és már szívesebben fexem le tök magamtól minden nap pihizni. Partra vetett gyilkos bálna effektus. :)
Akiszt, amit szeretnél a babádnak, és megteheted, nyugodtan vedd meg neki! Ami téged megnyugtat, az már megéri. :) Mindenkit más nyugtat le, téged ez, ez van. :)
Sziasztok!
A hétvégén nemtudtam írni.Remélem mindenki jólvan!Visszaolvasok.Pá!
Holnap lángos lesz ebédre :-)))))))))))
Én sütöm! :-)))))))))))))))
Házi lángos :-))))))))))))))))
Nekem 2 bögre kakaó reggel 1 db mindegy milyen gyümölccsel jött be, de szintén csak 2 naponta jön össze :(
A lángossal vigyázz, mert apa eddig nem szerette, most meg rágja a fülem... :)
Sunny, a fontosabb része jól sült el, ha rendbejött a gyomrod, akkor ezt próbáld ki ;) :
jajj, Sunny baby! olyan édesen tudod írni hogy Esztike!:DDD
Hát azért annyira semmi... de eszek mindennap activiát lenmagot teszek bele, meg én is szoktam narancsot csavarni, és azért 2-3 naponta veszek be egy kanál tamarinlaxot...de azért így is csak két naponta sikerül... valamennyit... de legalább tudom hogy nem vagyok bedugulva...:)) de miért??? Te nem szenvedsz ilyentől, nem?!
most lemegyünk sétizni, nem tudok visszaolvasni annyit írtatok, de este jövök!
Ez nagyon jó hir! Örvendek!
Van még egy pár dolog amit nem szereztem be,de úgy vagyok vele,hogy kicsit lelkiismeretfurdalásom van,mert a másik két gyerekemnek nem volt(pl. légzésfigyelő)és nem szeretném ha egyik többet kapna mint a másik,viszont én ezelőtt 8 évvel nem is tudtam hogy létezik ilyesmi.
Szia! Igen voltam! egészen jól telt a napom,vásárolgattunk,az utazást is jól birtam,szóval fölöslegesen aggodtam!
Ma már lustibb vagyok,reggel óta tervezem hogy kicsit kitakaritok,de még nem tudtam rávenni magam!
Jó kis téma! Mindenkibe benne van a félelem,de nagyon remélem,hogy mindenkinek jól fog lezajlani a dolog. A szülőszobás témához nem szolhatok hozzá,ami nálunk az nem dicsekedni való,mondjuk nem is az a fontos,akkor ugyis el leszünk egyébbel foglalva.
Ami a "piszkos" felét illeti,én szégyenlős vagyok,de mindkettövel megtörtént,és akkor ott nem szégyeltem magam,azt mondják ez természetes,sőt azt jelenti,hogy jó a folyamat.