2010 júniusi babák (beszélgetés)
én sok mindent odaadnék ha tudnék aludni mondjuk 5 órát folyamatosan)))
szeretek aludni de nem tudok mostanában
még jó,hogy "kipihenten" ébredek
Sziasztok!
Voltam védőnőnél is, nem cseszett le. Hurrá! :)
Megbeszéltük, hogy május 14-én 10-kor kijön hozzánk elbeszélgetni a szülésről, meg persze megnézni minden kész-e a baba érkezésére, feltehetem a kérdéseimet. Apa szerint főként azt kérdezzem meg, hogy lehet pontosan időzíteni a szülést, hogy kb. fél óra legyen az egész és teszem azt május 20-án 10:15-kor szülessen meg. :DDDD
Timcsi nagyon szuper a szoba, nagyon jól sikerült, biztos szívesen költözik a nagylány. :)
aludtam egyet Danival, olyan jó volt! Dávid nagyon helyezkedik, fájt alul meg a belső combom is, most jobb lett egy kicsit. Azért én nem bánnám, ha május 2. felében túlesnék a szülésen. :)
a volt főnökasszony cseszteti a csajt..sztem irgységből mert ő a válás után talált magának értelmes pasit...
tiszta gyerekes
Szia!
Ha mást kibeszélnek,akkor valószínűleg Rólad is pletyiznek?Én be sem megyek a munkahelyre,mert irigyek a vén picsák,hogy ők már nem lesznek fiatalok,így nem vagyok kicsit sem kíváncsi rájuk....
Apa meg jöhetne már...
tegnap este lelépett melóba azóta csak a hangját hallottam(((
Sziasztok!
Nálunk is csak a 36. héten lenne uh, de ma beiktatunk egyet, mert jó lenne tudni hogy fejlődik a kisasszony, sztem. is tök sok lenne, hogy 29. után 36... meg beparáztattatok a 32. heti kötelező uh-val :)
az uh-hoz...nekem a védőnő azt mondta kérjek időpontot a 30.heti uh-ra és amikor telóztam a kórházba azt mondták,hogy már a 32.hétre adnak csak mert már így kell))
hm jövőhét szerda de messze van még
hát ez nagyon szép))
és tetszik a lányomnak is,azt mondta lecserélhetjük az ő fehér szekrényét ilyen szinesre))
végre már,ennek én csak örülni tudok))
lehet,hogy a front sőt biztos...
na meg a kavarás ami a hátam mögött megy a melóhelyen annyira szánalmas(((
Klassz lett a gyerekszobátok, volt mivel szórakoznia az asztalosnak! Nagyon jó lett!!! Meg is mutatom apának, hátha egyszer kedvet kap egy ilyenhez... Nálunk ő szokta elkészíteni a bútorokat, nagyon ügyes, és legalább kikapcsolódik egy kicsit.
De ma a falra rajzolás is nagyon megy neki, majd ha elkészül, rakok fel képeket.
Ma majd belyukad a hátam, pedig nekem eddig legalább az nem fájt.
mit is szólna?? én egy hét alatt hízok egy kilót...:)))
csak a 37 héten?? pedig a 32 hetes a kötelező, nem??!!
na megyek Csajok, vigyázok a keresztfiamra, tesóm megy fodrászhoz! majd estefelé jövök!
Képzeljétek,nálunk jégeső van :((
Na nembaj,a cseresznyés fagyi kárpótol ezért a hülye időért...csak Apát sajnálom,mert éppen dolgozik,és valószínűleg kint van ebben a fostos időben,jesszus már villámlik is,hogy mi lesz itt....
Na csajok feltettem a képeket. :-)
Megyek is mert a dolgokat is át kéne hordanom. Kicsit csupasz így,de alakul még.Nem unatkozom az biztos. :-D