2010 júniusi babák (beszélgetés)
a Pasi szerint csinálsz mindent rosszul??? mit?? és miiért???
én is mindig várom hogy egy szolgálat kimaradjon, és akkor az sok nap egyben, de aztán mindig meg is bánom...:)) így hogy háromnaponta nincs itthon , hiányzunk egymásnak, és nem veszekszünk abban a két napban...
én is így éreztem, hogy totál eltávolodtunk egymástol (ki voltam készulve, még a válás is eszembe jutott) és a sz@x segített (egyelore... nem tudom meddig). kicsit gáz, hogy az enyhít a problémán. azota kedvesebb velem. hiába, férfibol van. jaaa, azota velunk alszik!
csiribá, javuljon meg évi pasija!
nálunk most kezdett hullani a ho. ma meg akarunk ejteni egy látogatást, sétálni akartam délután...
sziasztok!
jaj szegény...
én is ma borultam ki ezen nagyon....mi ugyanígy alszunk,
persze egy órát még veszekedtünk azon, hogy én mindent sz@rul csinálok...alig vártam hogy itthon legyünk együtt tíz napot...hát őszintén...alig várom hogy vége legyen...már semmi közünk nincsen egymáshoz...egyre jobban látom...
Jó reggelt mindenkinek!
Nyafogj nyugodtan esztike!
Én már csak azért nem nyafogok, mert tökéletesen megszoktam már, hogy sokszor ébred és mivel csak mellé fekszem és alszom is tovább, nem terhel úgy meg. Majdnem úgy ébredek reggel, mintha végig aludtam volna az éjszakát. Meg nekem jó, hogy este későn alszik el, de reggel jó sokáig hagy aludni. Tegnap is fél 11-kor ébredt, ma is alszik még. Szerintem azért próbáld meg neki először a chamomillát adni nappal is meg éjjel is, ha nem használ, akkor meg viburcol kúpot. Mert ha valami bántja és azért nem alszik, akkor használni fog! Sok nemalvós babánál sokat javított a helyzeten a chamomilla.
Sziasztok!
Csajok, teljesen kész vagyok. A barátnőm ma ment be a kórházba, tegnap volt nagy uh-on és kiderült, hogy beteg a babája és meg kell hogy szülje, 20 hetes... Úgy sajnálom! :-(((
Ilyenkor úgy elszégyenlem magam, hogy én meg azon problémázom, hogy nem alszik a gyerek mert ma is éjfélkor aludt el, 2-kor kelt először, utána meg óránként. De ennél nagyobb bajom sose legyen!
jó reggelt!
huh, ismét egy jó kis éjszakánk volt! percre pontosan három óránként kel a babó..:( este 7,08kor aludt el, utána 22,08, 01,08 és 04,08...:(( úgy is maradt 5 óráig megint.. .megint ugyanaz mint két napja, szenved a visszaalvással, nem sír, nem kell vele csinálni semmit, csak forog, szuszog... stb..:(( miután sikerült, reméltem hogy min. 7ig alszik, hááát...6,40kor kelés volt... én nem tudom, ez természetes egy gyereknek??? nem kevés neki ennyi alvás??? főleg hogy napközben sem alszik nagyokat... de már nem is panaszkodom, mert már mindig csak én nyafogok...
Sziasztok!
Én köszi! :)
Sziasztok!
Estyty ti még mindig korán alszotok el? ha jól emlékszem nálatok van hozzánk hasonlóan korai fürcsi-alvás...
na mert nálunk megszűnni látszik... eddig 6kor már alig tudtunk mit kezdeni vele, most meg még 7kor is bírja, így mi 7, fél8 fele fürdünk, na ma meg 8kor volt, mert a bojler nem melegített vizet, pedig vadiúj... majd holnap jön a szerelőbá'... ilyen még nem volt, de most fél9kor aludt el...
ja és nem is dicsekedtem, tegnap 1x kelt a tündérfiú :D, éjfélkor, utána meg fél7kor, nem hittem a szememnek reggel., mikor az órára néztem, pedig én már előtte negyed órával felkeltem, arra, hogy átázott a felsőm, meg az ágynemű, mondom mi a szösz ez a víz, hát nem víz, csak spriccelt a tejcsi, mert éjjel kimaradt a szopi... ollllllyan jó volt :D, na megyek , jó éjt mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Leila ma fél éves. Rohan az ido. Gratulálok Kralim Momojának is és Leilámnak is! :)
Nálunk a karácsony suru program volt. Leila hamar el is fáradt, én is. 24-én ebéd után otthon karácsonyoztunk, délután anyoséknál, este az én szuleimnél. Másnap mamámékhoz mentunk, ott az egész család - anyu 4 testvére és mindegyiknek 2 gyereke van... Nem bírtam kovetni, kinél van a kicsim. A szuleim és tesom haza kísértek minket, egy keveset itt is voltak, de Leila már nagyon fáradt volt, 5 ora lehetett, letettem aludni, de nem bírt elaludni - kézben ringatás, kozben ordítás... 6 elott elaludt és csak fél 4-kor kelt! Biztos jol el volt fáradva. Aznap én is elaludtam a konyv folott 6-kor és 3 ora múlva ébredtem.
26-án a férjem szulei jottek, ma pedig a keresztfiamék.
Tegnap sikerult osszebújni a férjemmel :) Persze én kezdeményeztem.
én is lemaradtam a fényképekkel. Majd teszek fel.
Még egy szóra. Jesszus, már csak 4 hónap van hátra a picur megszületéséig??? Hogy megy a idő... Remélem nem visel meg nagyon a pocak és Tami, a betegségek legalább téged elkerülnek. Gyerekeknek jobbulást!
Már biztos, hogy öcsi lesz??? :))