2010 júniusi babák (beszélgetés)
Meglepi védőnő? Csak úgy szó nélkül beállít?
Az enyém ilyet sosem tenne, szerintem ez kicsit pofátlanság.....
Eszti, te most hogy szopiztatod? Mennyi időnként?
Olvaslak Titeket , látom Mindenkinél vannak kevésbé sikeres és jobban sikerült napok...az én Milánom éjjel egytől négyig tartott műsoros estet.
Ma se nagyon tudok tőle semmit csinálni, írni se nagyon hagy, meg volt még meglepi védőnőnk is ma. Na megyek, nyekergés van...
pont most hívtam a barátnőmet, Pasi, Balaton, Gin tonic...kicsit irigy voltam...
5 hetes volt Viola mikor nagy bevásárlási körútra indultunk,a bevásárlóközpontban betakartam egy textil pelenkával.
Szerintem mehettek bátran!
Sziasztok, szép napot mindenkinek4
Próbáld ki az angol vizet, nekünk az úgy tűnk mintha segítene, az infacolt be sem tudom adni, mert szopi előtt teljesen bepörög, nem nyeli le, ez meg finom édes, és szopi után kell.
2 napja nekem is kevesebb a tej, pótolni kell. Pedig eddig annyi volt, még a kutya is azt itta:(
Na! Manó délben felkelt, "megreggelizett" , beszélgettünk, játszottunk kicsit, és most megint alukál :-)
megyek, és kiporszívózok legalább :-)
Ez a Mecsek tea nagyon jó,annyit pukizik,meg rottyant a gyerek,hogy nem igaz,de legalább nem fáj a pocija.Megmasszázsoltam én is ma a kis Szarost :))
Teliszájjal vigyorgott Anyájának :))
Tegnap lepisilte az Apját,és azon nevetgélt,nagy franc ez a gyerök :DDDDD
Nekem is van valami mensiszerűség,inkább rózsaszínes-barnás,klassz,hogy pont most,holnap megyek a dokimhoz kontrollra.
Sziasztok!
Elbabakocsiztunk a DM-be meg a gyógyszertárba. vettem neki Infacolt meg hasmasszázskrémet. Mindent az ügy érdekében. Plussz ma nem iszom Laktoherbet, tejet, ellenben vele megpróbálok minél több Mecsek baby teát itatni. Mára ez a terv. Aztán látjuk mi lesz. Plussz megszereztük egy gasztroenterológus számát, mert anno én nem tudtam emészteni a tejcukrot és iszonyat hasfájásom volt, miután tejet ittam, még pár éve is. Már az is eszembe jutott, hogy nem örökölte-e a babó. Ha nem javul a helyzet, utána járunk.
hali!
mojocska és esztyty: nekem azt mondta a doki nő, ha a baba sűrűn kéri a cicit az azért van mert növekedési fázisban van és így csinálnak maguknak sok-sok tejcit. ez a kereslet-kínálat náluk. hát nem okosak ezek a picúrok?
ja és ha bukik az valószínű azért van mert túlette magát és csak kikívánkozik a felesleg. kis mohók. és no para....
Legalább haladtál a munkával! :)
Viola is nagyalvó lett a napokban,szószerint csak eszik és alszik! Lehet az idő? Nálunk esik,én is aludnék!
sziasztok!
nekem reggel 5óta... szinte fél óránként... már sírtam is, mert ugye apa 5kor elment, és egyedül voltam... 10ig csak rángattam, sehogy nem volt jó neki, nem sírt, csak nyöszörgött, ha leraktam, az nem tetszett... nem tudom mi volt, pedig most nem úgy tűnt hogy a hasa... anyukám jött felmenteni... el is altatta 10perc alatt... most 10 utántól alszik.
mojocska, nekem is bukik az elmúlt napokban sokat, nem tudom miért. de túlparázom!!! remélem nem lesz gond!! mert azt olvastam hogy ha bukik csak, akkor mosolyog, és kiegyensúlyozott... ha fáj valamilye, akkor nyűgös... hát az édesem elég nyűgös, akkor most mi van???? na mindegy, inkább nem gondolom túl!!