Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

30624. akiszt
2010. júl. 20. 11:20

Tanácsot szeretnék kérni:

szörnyen fáj a hasam! szülés után,szünet nélkül mindig volt valami (szinében váltakozó,mire gondoltam hogy abba marad,akkorra újra pirosra tért)most pedig a hasam fáj.Az első két szülésem után is kb.2 hónapig véreztem,Viola most 7 hetes.

Jött már meg valakinek? Sunnynak tudom hogy igen,de Neki ha jól emlékszem rövid ideig volt a tisztulási idöszak és volt szünet a kettő között.

30623. de4b589afa
2010. júl. 20. 11:14

Ez nem semmi. Maja tegnap este 11 óta alszik :-)

Én már mostam, áthúztam az ágyat, lefejtem az összes tejem, hajat mostam, leszedtem a száraz ruhákat.....

Igaz,este rengeteget evett :-)

Tiszta anyja ez a lány :-) Én mindig is éjjeli bagoly voltam. Este sokáig fenn tudtam lenni, akár hajnalig, de reggel alig bírtam felkelni, délig is tudtam volna aludni :-)

A terhesség alatt ez változott, akkor már tízkor aludni mentem, de reggel 9kor még kómás voltam :-)

30622. Pingvin82 (válaszként erre: 30620. - Mojocska)
2010. júl. 20. 11:05
Szia! Voltatok az 1 hónapos szervizen? Mi volt?
30621. ukibaby (válaszként erre: 30611. - Kicsiviragszam)
2010. júl. 20. 10:43

sziasztok,Nekem a védönö csinálta Laránál.

Huuu nagyon sirt szegény,de a mai napig lassan 4 éve még mindig azt a fülbe valot viseli.:)

30620. mojocska
2010. júl. 20. 10:40

Hali!

Hajnal óta kétóránként kaját követel picurkám. MOst akkorát bukott, hogy szinte beterítette vele a hátam. Ez normális? Most kicsit leraktam a kiságyába nézelődni, hátha egy öt percig elvan, vagy esetleg alhatna is kicsit, mert már nekem is kajálnom kéne, vagy mosakodni. Esetleg felöltözni, mivel az utolsó hálóingem terítette be. Bár így egyszál semmiben sokkal jobb a klíma. Na már nyüszög uh nem sok időm van. Megyek legalább megmosakszom. Ti hogy bírjátok? Én néha nagyon nehezen és olyankor még lelkifurdalásom is támad.

30619. Pancs82 (válaszként erre: 30617. - Zsuzsika83)
2010. júl. 20. 10:17

kitartast, tudom, mirol beszelsz!!!

reka is nagyon tekereg a hasfajastol, igy meg a cicirol is letornazza magat, es erre megjobban begerjed....

30618. kicsiviragszam (válaszként erre: 30617. - Zsuzsika83)
2010. júl. 20. 10:14

Szia!

Akkor mi holnap belevágunk:)

08.08án lesz a keresztelő, és akkora szeretném, hogy rendbe legyen neki!

30617. zsuzsika83
2010. júl. 20. 10:05

Sziasztok lányok!

Brutál éjszakánk volt! Ez a hasfájás az őrületbe kerget! Bármit csinálok nem javul!

Kicsiviragszam!Picianya!

Nekünk a kórházban tették be a fülcsit, soha semmi baj nem volt vele. Az első napokban mozgatni kellett, de mindig szopcsi közben csináltam, úgyhogy fel sem vette.

30616. vénusz2010 (válaszként erre: 30615. - De4b589afa)
2010. júl. 20. 10:02
Nekünk keresztelőre akarnak fülbevalót, de én is félek. Aztán látták rajtam, és mondták, hogy lehet nyaklánc is. Nem tudom...
30615. de4b589afa (válaszként erre: 30614. - Kicsiviragszam)
2010. júl. 20. 09:58

Én is félek, de végülis ezek a fülbevalók olyan picikék. Nem tudom, hogy nyomná e.

Én attól is félek, hogy kiesik neki alvás közben a nagy mászkálásban, a szájába kerül, és lenyeli, vagy ilyesmi....

Lehet, hogy túlparázom?

30614. kicsiviragszam (válaszként erre: 30613. - De4b589afa)
2010. júl. 20. 09:43

Mi is, csak félek, hogy nyomja majd, hogy hason alszik, és szenvedni fog:(

Szerinted?

30613. de4b589afa (válaszként erre: 30611. - Kicsiviragszam)
2010. júl. 20. 09:42
ez engem is nagyon érdekelne :-) Már megkaptuk a csodaszép fülbevalónkat is :-)
30612. Janette71 (válaszként erre: 30609. - Akiszt)
2010. júl. 20. 09:39
(vagyok, néha kukkolok) :))))))))
2010. júl. 20. 09:38

Sziasztok Lányok!

Fül lyukasztás ügyben van valakinek tapasztalata már?

Mi állandóan hason alszunk, az nem baj? Nem nyomja majd neki? Mi holnap szeretnénk megejteni neki! Szerintetek?

30610. de4b589afa
2010. júl. 20. 09:27

Sziasztok Lányok!!

Borzasztó volt a tegnapi nap. Délután 5-től fenn volt a Kisasszony, és 23:00-kor tudtuk letenni aludni. Addig egyfolytában játszotta az éhest, a hasa már akkora volt, mint egy lufi, és szinte egyfolytában sírt :-( Már sík ideg voltam :-(

Igaz, azóta is alszik. Nagyon nyáladzik, a fogaira gyanakszom, de majd meglátjuk....Remélem, nem lesz több ilyen délutánunk :-(((

30609. akiszt
2010. júl. 20. 09:23

Szép, nyugodt napot Mindenkinek!!

Janette merre vagy?

30608. akiszt
2010. júl. 20. 09:22
Boldog szülinapot Ildi!
30607. f-kszilvi
2010. júl. 20. 09:02

Jó reggelt lányok!!!

Ildi Boldog szülinapot kívánok én is.

Nagyon rossz éjszakánk volt.Tegnap egész nap nem volt kaka és persze Bence éjszaka ürített,fájdalmak mellett.Nagyon sajnáltam,de reggelre megtelt 3 pelus és most csönd van.

30606. Vikoka18
2010. júl. 20. 08:39

Jóreggelt Csajok!

Ildi Isten éltessen,nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked!Még 2x ennyit :))

vénusz én is akkor tudnék aludni amikor a gyereket etetem,majd ki esik a kezemből olyan álmos vagyok,de amint leteszem,hogy aludjon kimegy a szememből az álom...idegesítő...

2010. júl. 20. 08:21
Jó reggelt lányok! Hát a helyzet látom változatlan sehol senki... csak én nem tudok aludni? Remélem mindenki jól van.
30604. Cicu 86
2010. júl. 20. 01:05

Sziasztok csajok és babyk!

Remélem mindenki jólvan.Sajnos semmit nemtudok viszaolvasni.Esténként néha feltudok jönni netre,de éppen anyi időre,hogy elolvassam a leveleim.Sajnos nincs még otthon netünk.Ezt a levelet is otthon írtam meg,csak gyorsan bemásolom nektek.

Hol is kezdjem.Talám az elején.:D

4.én éjjelelkezdödtek pocakeményedések.Rendszertelenek,és féjdalomentesek.Kicsit furcsáltam is,de fájás nélkül gondoltam nemjelent semmit.Reggel bementünk a kórházba.Mondtam a páromnak vigyük a bőröndöt,de mondta szerinte nemkell,max viszajön érte.Bementünk és a doktornő mondta,hogy 4ujnyira nyitva vagyok,irány a szülészet.Meglepődtem rendesen,mert ügye semmi fájásom nemvolt.Felmentünk megvizsgéltak,rendben mindjárt szülünk.Mondtam apának 6 ra meg is vagyunk.:)

ő hazarohant a cuccokért.Mire viszaért nekem burkot repesztettek.( 2 Órakkor) Elkezdödtek a fájások.Elör elég jól viseltem,de késöbb elszakadt a cérna.Nemgondoltam volna,hogy enyire roszul viselem majd.Már éreztem,hogy tolni kell mikor mondták ne toljak mert nem fekszik rendesen.Oldalrafordultam,hogy betudjon fordulni.Aztán éreztem,hogy megindul.Közben az infúzióm kiszakadt a kezemböl.Az egyik növér kirántotta véletlen.Ösze visza véreztem mindent.Mint egy szökökút.Egy másik nővérke a 100dioptriás szemüvegével beszurt egy másikat.Vagy10 percig kereste a vénám.Közben nekem tolnom kelett már,és nagyon zavart,hogy a kezemet birizgálják.A másikat apa fogta.Velem volt végig.Sokat segített a jelenléte.Nélküle nemtudtam volna végigcsinálni.Beszélt hozzám bíztatott,dicsért.Fájdalomcsillapítót nem kértem,de itt nincs is mint utólag kiderült.Közben gátmetszést csináltak,itt kaptam valami inekciót,az kicsit zsibbasztott,de nagyon éreztem mindent.2szer is vágtak.Végül nyomnom kelett egy nagyot,és fél6 után 4 percel meg is volt a mi pici lányunk.Picit sírt,aztán megnyugodott.Mondtam én apának,hogy 6 ra megvagyunk!!!:D

Egy percre mintha elvesztettem volna az eszméleteme.Csak azt halottam,hogy apa mondja:

Kintvan!!Gyönyörü!!Köszönöm!!!

Akkor eszméltem fel.Felnéztem és egy parányi angyalka nézett rám.Hihetetlen! Ez a pici kislány volt a pocakomban.

3430Grammal,és 57cm el született.Egészséges nyugodt baba.

Aztán átoltak egy saját szobába Reginával együtt.Ott veték észre,hogy az infúziót az a béna csaj roszul kötötte be,és mind a böröm alá megy.Felvolt dagadva a kezem mint valami elefántláb.Ki is vették gyorsan.2nap telt el mire lement a duzzanat.A kitépett infúzióm helye meg még mindig tiszta véraláfutás.Az éjcaka lessan telt el a kórházban.Nemtudtam aludni,csak néztem Őt.Apa kb.11ig bentvolt velünk,aztán mondtam neki menjen haza pihenyen.Bentaludhatott volna volt egy pici ágy a szobába,de láttam nemtud ott aludni.Reggel nagyon vártam,hogy jöjjön.8korül már bentvolt.Elötte volt a doki,megnézte minden rendben,és mondta a laboreredmények után mehetünk haza ha minden ok.Igy is lett.1óra körül szóltak,hogy mehetünk.Nem kértem tolókocsit,a saját lábamon a kislányunkal a kezemben indultunk el haza.Jó volt hazajönni annak elenére,hogy mindenki nagyon kedves volt odabent.Szuper volt a kórházi szoba.Még menü is volt,hogy mit szeretnék enni.:)

Az első éjszaka nagyon hosszu volt otthon,főleg,hogy 3.napja nem aludtam.Semmi tejem Regi meg éhes.Tépszert kelett neki adnunk.A cicimet kiszívta ugy,hogy jött le a bőr.Mostmár rendben van a tejcsi,csak egyszer kapott tegnap is pótlást.Remélem ma már nem is kell neki adnom.

Gondunk van a pukizással és a kakilásal is.Mint kiderült a tápszerben tul sok a vas.Most sok vizet kell innia,és minden pelusozásnál tornázunk.Hőméröznöm is kelett a popsiját már.:(

Van valakinek valami tippje ami jó erre. Itt kérdzetük a gyógyszertárba de semmi csepp nincs.Iszok édesköményteát,de nemsokat segít.Valakinek valami praktika???Ha van valakinek valami ötlete írja meg nekem levélben!Sajna itt nemtudom viszaolvasni.Nagyon köszönöm!

Amugy szerencsém van.A hangját sem hallani egész nap.Nagyon nyugodt baba.A pocakja miatt sem sír,csak nyöszörög.

Éjszaka viszont sokat van fent.Van,hogy óránként.Mindig éhes.Hízott is egy hét alatt.4kiló 60deka lett! Nem is látszik rajta.

Én jólvagyok a varatok szépen gyógyulnak.Az éjszakázást kicsit nehezen bírom,de apa sokat segít.A pocakom szinte teljesen lement,a súlyom nemtudom mennyi.Jók rám megin a rági ruháim.

Most zárom soarim.Pihenek még alszik Regina.

Nagyon sok puszit küldök mindenkinek!Sok tejcsit!Szép és nyugott napokat!

30603. zsuzsika83
2010. júl. 20. 00:38
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Megőrülök!!!!!!! 9 óra óta próbálom elaltatni a csöppemet, minden lehetséges módszerrel sikertelenül. Mostmár olyan fáradt, hogy hisztizik ölben, cicn is...stb. Már kínomban letettem az ágyában de sír ott is. A szívem szakad meg, de már nem tudom, mit csináljak vele. Egész nap max. 10 perceket aludt és akkor most sem alszik.
30602. estyty (válaszként erre: 30601. - Vénusz2010)
2010. júl. 19. 21:54

húúúú, ez kemény!!! szerintem nincs igaza, de gondolom ő nem meggyőzhető erről...

nektek csak most a pici közös??? nehéz lehet... nekem volt az előző páromnak egy kislánya, akit minden héten 3szor hozott hozzánk... nem igazán bírtam... nem a gyerek miatt, haenm mert nekünk sosem csinált közös programot.. szóval megértelek!! csak nem tudom mit lehet tenni...én elmennék a helyedben a balcsira, igazítsa hozzád..

na megyek, mert lassan kell, addig alszok egy picit...fáj a fejem...jó éjt nektek!

2010. júl. 19. 21:48
Lányok segítsetek! Ugyanúgy mint ti szülés óta nem aludtam folyamatosan 2 óránál többet, tehát eléggé kivagyok. A 26.-i hétre terveztük, hogy elmegyünk a kislánnyal és a nagylányommal pár napra a Balcsira. Erre a párom az előző házasságából áthivta erre az időre a fiait. Nem lenne baj, ha az év bármelyik részében lenne hármasban, most már négyesben is közös programunk, de minket nem visz sehova, csak ha elkéri a gyerekeit is. Augusztusban 3 hetet lesznek nálunk, de a párom dolgozik, nem tud ennyi szabit kivenni. Én mondtam, hogy nem tudom most elvállalni őket, reggeltől estig ilyen pici baba mellett. A kisebbik fiú SNI-s, azaz sajátos nevelést igényel, én ezt most nem tudom vállalni. Erre a párom kiakadt, hogy akkor elviszi őket 1 hétre nyaralni, aztán nyugtom lesz. Olyan rosszul esett. Szerintetek igaza van? Persze a volt feleség örül, mert van 3 hét szabadja.
30600. vénusz2010 (válaszként erre: 30598. - Estyty)
2010. júl. 19. 21:45
Ha nem éhes, akkor teljesen jól elmarad. Kimereszti a szemeit, és nézi mint egy istent... nem tudom mit néz rajt.,
30599. vénusz2010 (válaszként erre: 30592. - Estyty)
2010. júl. 19. 21:43
Edd a müzlit joghurttal, isteni finom. Én sem tejjel eszem, tejet nem iszom.
30598. estyty
2010. júl. 19. 21:42
tényleg, nektek apájánál mennyir maradnak el??? elalszanak vele, ilyesmi, ha már nagyon nyűgösek??
30597. estyty (válaszként erre: 30593. - De4b589afa)
2010. júl. 19. 21:41
nnnaaa, én nem tudom mi van!! pont mindenki fordítva működik...
30596. estyty (válaszként erre: 30594. - Pingvin82)
2010. júl. 19. 21:41
:)))) már tervezem, tervezem... pedig nem sokból tartana, annyira sok minden nem volt.. csak mindig mire visszaolvasok, meg megnézem a naplókat, vége a jó világnak...:DDDD
30595. Pingvin82
2010. júl. 19. 21:39
A front miatt ilyenek???Egyik sokat eszik a másik alig.Kori most épp tv-t néz ez köti le egyedül.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook