2010 júniusi babák (beszélgetés)
Első héten még kétszer kelt mikor haza jöttünk éjfélkor meg 4kor :))))
Ja de dokibá azt mondta éjjel ne etesemma kiscsajt csak teát mert este 10-től reggel 6-ig nem kell ennie
Na hát a túrót Áldom az eget hogy éjjel alszik Az egy cicizését meg nem fogom elvenni tőle
Olyan édi mikor csukott szemmel félálomba eszik Utána meg felkel egy picit :)))
Amit sajnálok hogy apad a tejci
már szét iszom az agyam de nem akar több lenni épp hogy elég De néha nap még tápi is kell
akár hogy gyötröm acicim nem lesz több Pedig nem nagyon szeretném abbahagyni
Hát még próbálkozom vele hátha több klesz
este pancsi 8kor utána hami Elalszik Leteszem felkel és nézeget egy a darabik Bemászik a sarokba és ma reggel 4ig szunya 4kor kaja aztán meg max 5-től 8ig alvás megint :)))
Ez a csaj egy angyal ha teli a pocija Most is alszik
remélem nem utáltok nagyon :))
Felébredt a kis evőgépem, ebédidő van :)
Puszik
Sziaszok
Talán mostanra elmúlt az egetverő hisztim
tiszta dili vagyok monden nap pedig egy kis anygal a csajom
igaz nappal nyük a kincsem Valószínű mert kicsit kevés a tejci de éjjel alucikál
Ma 7 órát pedig azt hittem keveset evett este
Ma egy hónapos:)
Végig követtem azért az eseményeket minden nap elolvastam mindent amit írtatok csak nem tudom valahogy nem sikerült írni :)
Most majd vissza térek
Mindenkinek olyan szép babája van Én nem tudok feltenni ide képet mert túl nagy a felbontás Pedig megmutiznám szívesen
Máshová tudtam feltenni
apája meg azt mondta hirdetem a gyereket Hát a feleletem annyi volt nyugodjin meg őt is felraktam mikor az első puszit adja :)))
édes lehetett! Nálunk apára mosolyog a legtöbbet, igaz ő folyamatosan nyomja neki a hülye szöveget, meg képeket vág neki, nagyon édesek együtt. :D
Nálam egyszerre cicit kér, cuppog ezerrel a kis büdös :)
ja. annyit nyüszögtem még terhesen áprilisban, h legyen már meleg!!!!!!! aztán most szívunk, mint a torkosborz. azt beszélték, az augusztus is ilyen lesz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egyszerűen nem bírom napra vinni a bébit, olyan hőség van. kis vámpírom lesz. :)
sétizni mi is úgy sétiztünk ám az első pár hétben, ahogy ti! gyerek a kezemben, anyukám meg a kocsit tolta. először még frusztrált, h mit gondolhatnak, akiknek "szabályszerű" a babájuk babakocsiban viselkedése, de egy idő után lesz.rtam és kész. és a járdák állapota olyan szar itt is!!!! mostmár ha felébred rá szegénykém, türelmesen pillog legalább. meg mostmár szeret nézelődni(felhők, falomb, fények, amit lát), ritkán óbégat.ennyit elértünk. úgyhogy kitartás és nyugodtan szólj be a ffejeknek!!! a 80 kg is el fog olvadni, ne félj.
talán még hozzá is szokom, új ez a helyzet:) Én most kevesebbet eszem, mint terhesség alatt, jóval, de ez a kilókban nem mutatkozik meg. De még csak három hete szültem, az még beindulhat.
a másik rész meg, este még olvastam kicsit a neten össze vissza, mások is írják, hogy babakocsisokat mindenki utálja, még sokan be szólnak, ahelyett, hogy segítenének, hát legalább már tudom mire számítsak...
Ebben tökéletesen igazad van! :)
Mi is pont reggel jegyeztük meg, hogy egyenlőre a legbiztosabb fogamzásgátló Dávid :)
Én még azt vettem észre, hogy tovább alszik, ha nem vagyok vele a hálóban, szerintem a tejszag alvás közben is hat rá...
no, visszaértünk kb 1 órája, aztán megvolt a mi meglepi védőnőnk is. :) hálistennek fióka roppant remekül viselkedett, bealudt!!!! a karjaimban :D most letettem aluszkálni :D lehet, én is mellédőlök
pityipűűűűű