2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap csokifesztiválon voltunk, szuper volt! Éjjel viszont annyira meg volt hülyülve a gyerek, hogy alig aludtunk! Holnap jön doki és szuri lesz megint.
tegnap téma volt a keksz
hát nekünk időnk lenne de apája este elalszik reggel meg szinte mindíg előbb kel mint én :((((
részemről ez a legnagyobb feszkó
beszélünk mi erről de akkor se változik semmi
sokmindenben neki vanóigaza türelmetlen vagyok
ideig óráig csendvan aztán én megin durci leszek
én nem vagyok fáradt nappal szinte csak a gyerekkel vagyok mert semmit se kell csinálnom este meg alszik leghamarabb reggel 5 kor kel
rena,ne csináld!meg kellene beszélnetek,mielőtt elfajulnak a dolgok.szerintem mindenhol vannak feszkók.mi is néha dilizünk,de ez a fáradtságtól van.
a kezét még az én fiam se találta meg,de ne is hasonlítgasd szerintem más babijához a tiédet,mert egy baba se egyforma.lehet,hogy ezt később csinálja,mást meg jóval előbb fog csinálni,mint más baba.szerintem ne stresszelj.és ha van tejed,szoptass,amíg csak tucc!:)
szisztok
aki akörül szült mint én megtalálta már a baba a kezeit?
az én lányom mindent olyann hamar megún
fürödni szeret de az egyéb nézelődése az kb 20 perc aztán nem tudom lefoglalni
eddig azt hittem azért ordít mert éhes de 2 napja kap tápi hogy lássam mit eszik de este így is tiszta dili
nem értem
kikapcsolódi jó lenne
engem nem zavarna a baba
nem ő tőle nem tudunk mi ill apa előtte is ilyen volt se egy mozi se vasci se se semmi
még pocakosan egyszer kétszer egy üccsire beültünk hogy lássak embert
de nem lehet vele mit kezdeni egyszerűen neki se energiűhja se ideje
nem is tudom mo lesz
Sziasztok!
Igen, a rákok! :) Pedig pár hétig ordított a kádban. Most meg csapkod kezeivel, lábaival, végul hasra fekszik és nagy szemekkel bámulja a matricákat a kádon :) Kiveszem, ráfektetem a torolkozore és... ma rogton cumi be és így csak nyoszorgott :)
Lányok, szomorú vagyok. Leila nem akar cicizni. Pár napig csak éjjel cicizett, most meg második napja már éjjel sem :( Annyira rossz, hogy így elutasítja a cicit = engem :(
Még van egy kevés tejem...
Sziasztok!
Ma megint kaptunk 2,5 óa kimenőt. Elmentünk a termál fürdőbe. Onnan meg át lehetett menni az élményfürdőbe. Át is mentünk és csúszdáztunk, mint 2 bolond. Vicces volt. A baba tök jól elvolt mamával, mióta meg haza jöttünk, itt szirénázik nekem. Most kezdett el itt szopizni az ölemben, eddig arra sem volt hajlandó. De most nem tud felhúzni, olyan jó volt a délután!
Eszty, rena!
Nektek is kellene valami pihi!
a kis rákjaink:)))) olvastam, hogy víz jegyű babák imádnak fürdeni, a Milán boldogan csapkod a vízben, úgy pancsol, mint egy nagyfiú, ha kiveszem, ordít, de hát nem lehet egész nap vízben, pedig simán ellenne,
nincs olyan nap szinte, hogy ne ordítva venné tudomásul a fürdés végét, amúgy jó baba...de ezt nem lehet vele csinálni, hogy kivessztük a vízből...szerinte ez nem ér:)))
sziasztok:)
Mojocska, járókát mindenképp ...szerintem. És nem árt már néha beletenni, hogy szeresse. Én le fogom tenni a konyhába, hogy ellegyen ott, míg dolgozom.
Eszti, ha nem lenne a hordózókendő, Nekem is sokkal kevesebb "életem" lenne. Tegnap kengurut akartam vinni, de olyan bonyolult felszerelni, hogy inkább otthon felkötöttem a kendőt, és mikor kiszálltunk a kocsiból beleraktam, a testkontaktus, meg a ringatózás hatására azonnal alszik. Ma is úgy voltam az erdőben, aludt végig, csak a kis kék sapkája látszott ki:))) És olyan jó, hogy mehetek akárhova, ahol nem tudnám áttolni a babakocsit, oda is. Mondjuk Nekem anyuval elmarad, de akkor azt másra tudom fordítani.
Ma pont próbáltam hmmm-másra-fordítani, épp hogy írtok róla lent...erre megjött egyik haverunk...de mi sem tudunk úgy szexelni...Anyuka agy költözött a szexmániás agy helyére...rémes...
Ha bentlakások középiskolába adjuk, akkor 14 év múlva már szexelhetünk is nyugodtan-ezen röhögtünk a Pasival:)))
de tényleg már teljesen fasírtban vagyunk apával
én tiszta hiszti vagyok őneki meg elfogyott a türelme
azt se tudom hova lett
mindíg csak dolgozik meg dolgozik én meg annyi hogy este jajj de álmos vagyok .......stb
tegnap este csak annyit mindot idegbeteg vagyok
azóta csak a sírás kerülget és még egyedül se lehetek mert van + 3 ember
elegem van
nekem elmaradna a mamával de mi eddig sementünk sehová most meg
énmár depiközelben vagyok
sziasztok)
a tegnap este füstbe ment:DDD elaludtunk:DDDD szép kis csapat vagyunk mi hihi
Eszty!
Szerintem is legalább anyukádra hagyd ott,kezd rövid idővel hadd szokja, aztán egyre hosszabb ideig. A nagylányaim most is anyunál vannak, megbeszélik vele mikor és szívesen mennek. Majd Dórát is ott hagyom ha kicsit nagyobb lesz. Egy egy hétvégén ha ott alszanak tényleg jó.
Igen, próbálok fejni hátha újra lesz.
Szerintetek segít?