2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek!
Ez az idő teljesen lehúz... :-((( Mit lehet ilyenkor csinálni?
Jóreggölt!
Fúúúúj de rasnya idő van.
Na ennyi volt, hiányol a fiókám de nagyon.
Nálunk a babácska arca pirosfoltos.
Jocakát Csajok!
Sziasztok!
Igen, a nyáltol.
Holnap tanácsadásra megyunk.
Kivi vagyok, lesz-e oltás is...
Enyém Picúr már jó ideje (szept 19) este 9, 10től reggel 8ig alszik. Heti max egyszer becsúszik egy éjszakai etetés, de ennyi. Ezért cserébe azóta fogy a tejem. Mivel Nem eszik olyan gyakran egyre kevesebb, sőt, már alig akar cicizni. Elkezd üvölteni, mintha minimum kínoznák. Néha mikor nem figyel, azért mégis kicselezem...
Én örülnék a 3-4 óránkénti etetésnek cserébe azért, hogy csak cicis legyen.... :(
szia!
Nekünk is,én púderezem és az szépen elmulasztja.
Sziasztok!
Na látod lassan be fog állni a babád a hosszú alvásra.
Szia!
Na de jó,alakul az alvás!
Nekünk sose lesz egyhuzamban 9 óra!
Sziasztok!
Szóval tegnap este fürdés nélkül elaludt a gyöngyöm.. hanyatt fekve tettem le, mondom úgyis kel, max 30 perc.. hát tévedtem, 6,20tól 3,40ig aludt!!azaz 9 órát egyhuzamban!!!! rekordot döntöttünk!! igaz hogy óránként néztem mert a pelust du. 4kor adtam rá, és féltem hogy nyakig pisis lesz, meg így hanyatt fekve kitakarózni is ki tud... szóval csak neki volt jó!!:DD meg aztán kelt két óra múlva, és végül 6,30kor!
Du kaptam kimenőt, voltam szoliban, meg elmentem szétnézni ... vettem csizmát, meg melltartót.. persze nem lett jó rám!:((( semmibe nem férek bele...:(((
akiszt! dehogy haragszunk, senkinek nincs ideje!
kralim, én nem tudom hogy bírsz két ilyen pici gyerekkel, pedig én is ilyen korkülönbséget szeretnék!:DDD de még majd meglátjuk!
Sziasztok!
Nagyon szégyenlem magam,nagyon rég nem irtam.....egy ideig tudtalak titeket olvasni,de már rég azt is feladtam,nem tudom miért nem győzöm ...nincs időm semmire.Ti hogy vagytok? Hogy vannak a babok? meglestem a képeket,mind édesek,nagy babák!puszi nektek,és ne haragudjatok!
Mi a fenét csinálok rosszul hogy a cumisüvegből nem hajlandő meginni a tejet??????
Megbolondulok már! Reggel felolvasztottam, mikor mentünk a dokihoz, mert azt hittem sokáig fog tartani. De az a nyomorult cumisüveg még mindig tele. Most dobhatom ki az egészet a fenébe, pedig olyan nehezen fejtem le. MOstmár vagy tízedszer melengetem azt a szerencsétlen üveget valahogy nem hiszem, hogy jót tesz a tejnek.
Tiszta dili van ma.
Sziasztok
Nagy a pangás itt ma
Én olyan vagyok ma minta mosott kaki
Már magam se tudom mi bajom de valami mindíg van
Babuci is dilis volt ma de most alukál
Írni sincs kedvem menek
Na tessék leültem, hgoy megnézzem hogy zajlik itt az élet, erre nem fölébredt a 10perces alvásából a gyermekem. A fogam rendbe fog jönni. A doki csak "megcsíkozta" (elfeszítette kicsit az ínyemet a hidamtól, betömött egy gézcsíkot, hgoy a genny tudjon ürülni. De a fogamnak nincs baja hálisten, csak az ínyem gyulladt be.
Viszont nagyot csalódtam ma, mert direkt vittem cumisüvegben tejet, hátha sokáig tart a doki, de mivel rövid volt, hát elmentünk egy hosszabb sétára. De a tej kihült a termoszban, nagynehezen szereztem melegvizet a melegítéshez, erre nem kellett neki. Véágül beültünk a jégverem pelenkázószobába és ott megciciztettem. Ő jót aludt egész út alatt én meg mint a mosott szar és már megint ébren van. Kikészülök.
Helló
Voltam a sebészeten pedikűröztetni. Annyira jó humora van a faszinak, hogy esküszöm élmény volt, hiába levágta a fele körmömet. Na jó, nem a felét, de elég nagyot ahhoz, hogy rohadtul fájjon.
Ezt most találtam: a fiúk olyanok mint a Q betű, nagy nullák kis farokkal!! :-DDD
Hol van ma mindenki??
hali!
hétvégénk elég jó volt, szombaton megvettük végre a kengurut, bár a szívem szakadt meg ennyi pénzért, meg vettünk neki rucikat, hosszúújjú bodykat, sajna (:)))) lekőröztük az unokatesót, és nem kapunk már rucit, pedig 2,5 hóval idősebb.
szombat du. meg elmentünk bornapokra, felavattuk a kengurut... babi 2 órát aludt benne :)
vasárnap meg egyedül voltam, a kutya se nézett ránk. ma meg kertészkednék, ha tudnék.... azt hittem ha megszülök, és eltűnik a pocak majd pörgök, hát majdnem így megy, csak a pocak helyett van ciciző babim :)
elhívtam a hugomat, vigyázzon rá, amint én kiléptem az ajtón, már panaszkodott is neki a bütyi. szegény hugi meg 5 percenként kopogott az ablakon, hogy szerinte éhes, meg álmos, meg bekakilt, és persze egyikse, csak anya hiányzott. :))))
bocs a regényért :)
Ja és még mondott jó hírt és rosszat is,a jó hogy a csípő UH negatív.
A rossz,hogy az arcán a foltok valószínű ekcéma.
És hogy meg kéne mutatnom Ádámot gyógytornásznak.
Ma volt a védőnő és azt mondta,hogy valószínű a fogától van.Hááát nem tudom,remélem nem fog hónapokig tartani.Mert még egyszer felkel az ember vagy max. kétszer szívesen,de ez már embertelen.:(
A nagy ágyba meg nem akarom beszoktatni,pedig akkor fel sem tűnnének ezek a pár perces szopik,mert büfizni nem szokott.
Detto!
Már egy hete így alszunk éjjel, de van, hogy fél-1 óránként kel egész éjjel!
Sziasztok!
Mi is visszaesésben vagyunk, mert a lányomat az este 12 után sikerült elaltatni és előtte is 11 után sikerült, pedig addig este 10 volt a lefekvés ideje és reggel 6 aludt. MA is 6 kelt, de szerencsémre szopi után visszaaludtunk 10 óráig. Egyébként nekünk is nyűgös napok vannak.