2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt lányok!
Tegnaphoz képest, szuper éjszakánk volt! Nem óránként, csak 2 óránként keltünk! Lehet ma éjjel már 3 óránként fogunk? Reggel lánykám akkora kakival indított, hogy szó szerint a nyakáig kakis volt, hátán a body, tipegő végig... De jó is a kakis body-t keresztül húzni a fején. Persze egyedül vagyunk, így muszáj volt kakis háttal magamhoz fogni, míg a pelenkázóról leszedtem fél kézzel a kakis cuccokat. Ennek a kis bestiának meg annyira tetszett a szitu, hogy sikongatva pisilt végig, de úgy, hogy szabályos tócsa állt alattam. Mostanra sikerült rendbe tenni magunkat. Lefürödtünk, kakis cucc a gépben, baba, anya tiszta ruciban!
Szép jó reggelt!
Tényleg ne legyen anduca, én is szoptatom, éjjel nappal két óránként, mégis 4 hete szörcsi! MEg én is kétszer voltam beteg...:((mondjuk az tény, hogy lelkiismeretfurdim van, mert semmi gyümit+zöldséget nem eszek... de nem esik jól.. amit szeretek, az már nincs...:(( csokitól meg nem leszünk védve!:DDD
Sziasztok!
Begyulladt az én fogam is! Olyan fél-malac-pofám van. Persze, megint hétvégére robbanok le. Ráadásul egyedül vagyunk ma a picurral, mert apája melózik.
Ha majd a fogdoki érzéstelenítőt ad, attól még lehet szoptatni? VAgy az is átmegy a tejbe?
Jó reggelt,
na látod,ne legyen, én szoptatom, szó szerint éjjel nappal, és beteg. Már én is beteg vagyok.
Ma reggel arra ébredtem, hogy a Pasi évi két migrénjének az egyike ma van, kínlódik, hány, járkál. A Milcsi sír, totál szörcs az egész gyerek. Én meg mintha üvegszilánkot nyelnék, új fáj a torkom.
Vidám vasárnap...ja, az nem ez, az a hitgyülisek műsora....:)
Egész héten egyedül voltunk a Milánnak, most végre hogy itthon van a Pasi, most meg dögrováson van mindenki....Ők visszaaludtak, én nem tudok.
Hát igen mindig van valami alkalom Legénybúcsú, tejfakasztó party, elváltunk party, dehát nem lakatolhatom magam mellé.
Jó éjt nektek is!
Már nem vagy itt?
Megyek én is.
Jo éjt!
Keveset, mert tényleg elég sok idomet elveszi a babuci. 2-3 napig nem kentem, mert úgy láttam, hogy elmúlt, ma meg megint pottyos, foltos :( tegnap a fején is kijottek a pottyok, nem tudom, mitol :(
Rémlik, hogy terhesen is "dumcsiztunk" arrol, hogy a "fiúk" elmentek szorakozni :)
Most az enyém már alszik :) Kivételesen egyutt fogunk aludni, mert a háloszobát ma fertotlenítettuk, mert kijott a penész a szekrények mogott (már régota így van). 2 hete ki is koltoztem onnét a babucimmal az ebédlobe.
Ja ha nagyon unatkoznál ajánlanám a másik naplómat biztos élveznéd! :-DD
Na megyek elaltatom a hercegnőt mert kicsit kicsúsztunk most az időben.
remélem bizhatok benne
Keveset vagy mostanában. JAvul baba bőre?
Koszi!
A takony kihagyott 1 napot :) Elotte taknyos volt és ma reggel is. Talán már jobb lesz, mert napkozben már nem kellett szívatni.
Sziasztok!
Remélem gyógyulófélben mindenki!!!!
Sunny!Gondolok rád holnap!
Sziasztok!
Mellettem alszik a kiságyban, hallom, amikor ébredezik, tobbnyire vissza is alszik.
Remélem, nem lettél beteg! én már kilábaltam a náthábol.
Na babuci az ágyban
Még nézeget de szerintem mindjárt alukál
Én meg megyek beugrok a fürdőbe reggelre legyen valami ember formám
Apának holnap lesz a szülinapja
Apukámnak is holnap lenne meg a a Papámnak is de ők már angyalfiúk
Azért holnap meglátogatom őket a temetőben
Na megyek el is szontyolodtam picit
Joccakát minden anyucinak és babucinak : Xxx
na én előtte is vakartam meg most is a falat vakarom tőle hogy csak néha van
Apája meg el van
Ő nem ilyen "függő" :) én meg de
engem is vágtak
az első kb 5 héttel utána volt hát nem volt kellemes főleg hogy apája nem sokat teketóriázott előtte de nem volt olyan vészes
mostanra már megjavult teljesen
nálunk nem tudom mi a baj
mindíg csak beszélünk jobban mondva vitatkozunk rajta hogy változtatni kéne valamit mert ez így gáz de eredménye nincs
mindegy kitartok a végtelenségig az bizti de azért sz@r így
Szeretnék akiszt helyett egy szomszédot
Van valaki akinek nem vagyok??
kössz a tippeket az oldalakhoz
lesem őket
Énis egyedüdüdül vagyok ill anyós van :(
Apája meg dolgozik
Hát Ancsi én sem irigyellek szorítok
Mi se gyakran ugrunk egymásnak sőt már lassan 3 hete
pedig lenne rá idő
Na de majd csak beletörődöm valahogy
Olyan édi volt a csajszi
Almát eszek és oda dugtam a szájához egy cefetet hát úgy nyalta hogy az csak na
remélem szeretni fogja a hamikat
Most meg az öregannyának karattyol a székjéből
Olyan hangja van mint egy kis ufo-nak :)))
Ancsi!
Nem irígyellek! Mi holnap leszünk egyedül egész nap meg este is! Olyan car ebben a vacak időben. Babóm javulóban, egész du. alszik. Remélem ez azt jelenti, hogy megjavult és éjjel is fog...