2010 júniusi babák (beszélgetés)
Évi, TE mit csináltál fél5ig???
Nekem már nem szörcsög... nem azért ettünk...:(( anyabajos biztos...:(((
Sziasztok!
Uki! Vasárnap expo a Hermanban. Múltkor nagyon olcsón vettem játékokat, megyek most is.
Ne is mondd, a Töki is olyan rémesen szörcsög. De szerintem engem jobban zavar mint őt.
Csütörtökön én is elkéstem a doktornőtől. Egyedül voltam itthon a két gyerekkel, ráadásul ugye a lányom elég beteg volt, muszáj volt megvárnom a férjem hogy vigyázzon a lányra amíg én elmegyek a Tökivel. Nem szívesen cincáltam volna a lányomat így betegen, meg amúgy se. Szóval, késtem kemény 10 percet. 10.30-ig rendel, én meg 10.40-re értem oda. De úgy leb@szott, hogy azt hittem nem állok meg a lábamon! De még ott volt mindenki a rendelőben, nem voltak átöltözve, nem az ajtóból fordult vissza...
Aztán most olvastam vasárnap a képviselőjelöltek listáját. Hát a dokinő is ott vigyorgott a többi okostojás között és éppen azt ecsetelte, hogy milyen elhivatottan űzi a pályáját 40 éve...
Hát ha ezt nevezik elhivatottságnak akkor már régen rossz!
Múltkor a szomszéd lány hívta fel a dokinőt hétvégén (!), csak valamit kérdezni akart mert elég rosszul volt a lánya. Azt üzente a férjével a telefonba, hogy hétfőn van rendelés.... Még csak a telefonhoz se hajlandó odajönni!
Ilyen doktornővel ki vagyok segítve! Lehet keresnem kellene másik orvost, csak az meg a szomszéd városban van legközelebb...
Szép napot mindenkinek!
Jó fos időnk van ma is... Legszívesebben visszabújnék az ágyba és ki se kelnék onnan. :-)
Főzni is kellene valamit, de mit???
Kellene időpontot kérnem csípőszűrésre. A héten még nem sikerült elérnem, hogy legalább a telefont felvegyék! Tegnap már a telefonközpontot hívtam a kórházban, ahol szintén össze-vissza kapcsolgattak, a telefont meg nem vette fel senki! Aztán délután 2-kor már közölte a nő, hogy 14.45-ig lehet hívni a számot.... Agyrém amit itt művelnek!
Eszti, meg többiek, akiknek így alszik, nem lehet hogy még be van dugulva az orra? Akkor nem kap levegőt szopi közben, és annyira elfárad, hogy nem eszi tele magát, utána hamarabb éhes, aztán meg már össze vissza eszik.
Én konkrétan semmit nem aludtam éjjel fél ötig, utána fél hétkor kelni kellett, mert védőnő, Milán annyit szopizott, hogy elkéstünk, ő alszik a teraszon, az én szemem, vörös, mint nyúl.
este viszamentek a laktanyába mert éjjel nem tudnak sötétben dolgozni Reggel fél nyolc körül van váltás így már elvileg a dolgait intézi
mesélte este hogy jó sz@ar a helyzet
már hiányzik
lassan haza ér
Sziasztok!
Mi is voltunk fenn megint 2kor.
Már nagyon fehérlik a két alsó fogacskája.
szép jó reggelt!
az éjszaka nekünk is érdekes volt. tegnapelőtt kelt 1x, tegnap meg 3x... de biztos ez a sz@r idő, meg a foga végett.
na megyek is mert álmos :)
Jó reggelt!
Mi is fennt vagyunk már,iszonyat sírással ébresztett kori,aztán aludt tovább.
Jól megszivatott ez az utolsó oltás,még van hőemelkedése,és nemsokára megyek vele csípő uh-ra,biztos kiakadok ha sokat kell várni.
sziasztok csajok....
sajnos én is igy vagyok vagy 1 hete pontosan ilyen sorrendben eszik,FOGALMAM SINCS MIÉRT!!! foga az nagyon jönne már :(
de olyan ideges vagyok,,lehet el rontottam valamit???
A Z ESTE 8 TÓL -HAJNAL 4 IG VALÓ ALVÁSNAK VÉGE :(((
5 ször eszik egy nap kb 160 -170-et meg teázik
akár hogyan próbálom összehozni nem akar 6 szor enni
megyek meglesem hátha ébredezik
Én konkrétan else felejtem sose hogy amikor a babóm 18 napos volt akkor már csak éjjel fél 3-kor kelt este fél 9-től mert akkor volt itt a falunap és hajnal 1-ig dolgoztam
Utána héten már csak reggel 4-5 körül kelt
Akkor még csak tejcik kapott
Most igaz hogy sok tápit kap de tejcivel is elértük a reggel fél 7-et
Nem tudom hogyan sikerült így ez a babó de áldom az eget :))
igen
3/4 kilnctől
:))
szép jó reggelt!
Na ilyen éjszakánk még akkor sem volt, amikor megszületett szerintem...
Fél8as evés, alvás után kelt fél11kor, fél2kor, 4kor.. akkor már ott hagytam magam mellett nem bírtam megmozdulni sem... de csak forgolódott nyüszögött szegénykém... és 6,15kor sikerült összefosiznia magát!:DDD azóta nyomjuk!!:DDD kész vagyok!!! Miért kell még ennyit ennie mindig???? nem bírom!!! visszafelé fejlődünk... de amúgy szerintem a foga, mert folyamatosan a kezét dugta éjszaka is a szájába.
Zsuzsika, nekem mondtak olyat hogy oltás után lehet ilyen rossz alvás, éjszakai sírás, biztos csak az volt! Rendbe jött utána???
Sziasztok
olyan f@s idő van
Esik az eső
Anyós is egész nap itthon lesz
CSak holnap megy
Hú holnap ortopédiára megyünk Remélem nem lesz baj
Apa is haza érhetne már
a csaj is alszik még
Angóra simogatóm még nekem sincs
Tojás tojóm van meg rodeo ranchom
Lassan gyűlnek az alkatrészek