2010 júniusi babák (beszélgetés)
De jo nektek, keresztelo... :) Biztosan szepek lesztek.
A gyogyszertarban lehet kapni egy picike tubusu kremet ami ilyen korombenoveses gyulladasra van, de sajna nemtom mi a neve, mert elfogyott itthonrol... bekenem vastagon, leragasztom ejszakara es reggelre kutya baja sincs.
De gondolom most pont arra nincs idod, h gyogyiba menjel....
Ez is jo oldal Rena, de amugy a gugliban megannyi fele szokas, otlet es recept van ha beutod.
Ebben tokeletesen igazad van timcsi, :) beni babam barmit meger, meg akar 120 kg is lennek erte. :)
Mondom ezt egy olyan borzalmas ejszaka utan amilyen nemvolt mar 3 honapja. ;)
Szép napot mindenkinek!
Ezerrel készülök a holnapi keresztelőre, apa elhúzott csempézni keresztapuhoz, keresztanyu majd délután jön és beszáll a segítésbe, a nagyszülők otthon készülődnek, Babszem azzal segít, hogy kint alszik az erkélyen... egész jól állok, még egy vaddisznó pörköltet kell összedobni, meg egy csirkesalátát, meg hajat mosni és kész vagyok a feladatokkal, meg idegileg is.
Holnap lesz egy éve, hogy ott figyelt a második halvány csík a teszten... :-))))))))))))))))
Fordulósoknak sok gratuláció!
Jó reggelt!
Köszi. Már olvastam utána a csecsemő náthának, végülis az orrát kell sokat szívni, meg többet cicire tenni, mert a dugulás miatt hamarabb elfárad, minthogy jóllakna. Ha még esetleg valakinek náthába esne...de rémelem nem.
Szép jó napot
Azt azeretném kérdeződni ill kérni hogy írjátok le nekem hogy hogyan csináltok bébi pempőt
Mi még nem eszünk pedig tejci csak mutatóban van a lényeg az tápi de dokibá azt mondta 4 hóig elég ez
Kaki van csak felszeretnék készülni hogyan kell pl főzeléket gyártani a gyereknek
Anyós itt van de nem vele akarom megtárgyalni mert a fejemre nő
előre is kössz
Kiscsajom nak ma van az egyedik névnapja :)))
Na menek eszek valamit :))
Jó reggelt!
Ha megvan a blokk, akkor levásárolhatod. Én sokszor viszek vissza ezt-azt ha a Párom megy vásárolni.
3 napig vissza kell venni!
Na megyek lemerült a gép.
Jó éjszakát mindenkinek! :-)
Szia!
Nem veszik vissza?
Jaj ne is mondd ezt a párásítót, ma kaptam érte épp eleget apától! Szóval, én már régóta szerettem volna párásítót de mindig mondta a párom, hogy nálunk amúgy is marha nagy a pára. Én persze nem hittem el, meg a történtek után beszereztem a párásítót. Beállítottam a készüléket, megmérte a páratartalmat, 65% alapból! Szóval nálunk inkább párátlanító kellene... Apa meg itt dühöngött, hogy kib.tam az ablakon 25 papírt... Most mi a csudát csináljak vele?
Remélem nálunk is egyszeri eset lesz! Kúpból ilyen picinek mennyi kellett? Gondolom elég egy fél is.
Szegény kislány! Jobbulást neki!