2010 júniusi babák (beszélgetés)
én is...
na de mindegy.. jót akartak!
megyek, mert apája holnap nem lesz, és már aludni akar...
jó éjt!!
hát, szerinted???
azt mondta hogy mindegy az még neki... majd vesz még valami apróságot... hátha nem kell altatnom, majd elalszik ezzel... hát nem jött be...
kicsimyster mászik?? rendesen négykézláb?? kúszni hogy kúszott??
nekünk tegnap volt ugye az 5. forduló, de nem négykézlábazik... fordulni csak hátról hasra, azt is csak balra.... hasról hátra tuti tud, volt vagy két nap amikor csinálta, de azóta soha!:( meg most vagy két napja kúszik, tolja fel a fenekét, már majdnem igazi térdelés, arca belefúrva amin van, és erőlködik.. .halad egy kicsit...
jajj, csajok! úgy hiányoztatok, majdnem megkattantam...
én nem tudom hogy bírják akik nem jönnek minden nap!
Ti vagytok a lelkitársaim, a barátaim!!!!:))))))))
miért imádjuk???
csak hogy kell e nekünk??!!
Na itt vagyok!
nekünk karácsonyi ajándék! anyukám: sütifaló bödön
anyós: már megkapta :( az milyen????, f.p-os csikóhal altatódalokat játszik
tesómék: f.p. csiga
azt hiszem ennyi, amikor tesóm gyerekei el lettek kényeztetve, akkor megfogadtam, hogy ő mindig csak egy dolgot kaphat mindenkitől, és az se nagy értékű legyen...
nekünk a múlt héten jött meg az etetőszék, akartam is kérdezni, hogy ki milyet használ? mert direkt 3 féle képpen dönthető, meg olyan amit sunny is írt, de azt írták, hogy csak 6. hónaptól ajánlott, meg ha ülni tud...
de a 3. pozíciója annyira le van dőlve, mint az autósülés, vagy pihiszék... szóval nem értem... de szereti... már abban esszük a napi kis valaminket...:))
Sziasztok!
Ha valaki gondolkodik karácsonyra fényképes naptárban, most a sooters.hu-n 30.-áig akciósan 2600 Ft, szerintem ez nagyon jó ár!
melyik?
a kisautós??
fiús,de lánynak is lehet,nem?
Eszti itt van...csak egész nap nem volt netünk.. majdnem öngyi lettem...:(((
megyek fürcsizni, aztán jövök, írok mindenre, meg visszaolvasok...
Sziasztok!
Rég írtam. Elkapott bennünk hányásos, hasmenéses vírus. Szerencsére Dórát elkerülte. Most ár minden jól vagyunk.
Kompot mind a két lányom használt,semmi bajuk nem lett, sőt 10 hónaposan már egyedül mentek.
A karácsonyi ajándék még nem tudom mi lesz, a nagyoknak sincs ötletem.
Nálunk egyik nagymama kincses bödönt vett,amit ti,a másiktól szánkót kap.
Én akarok neki egy fisher prices kádba való játszót meg még valamit,mindjárt berakom.