2010 júniusi babák (beszélgetés)
Túl lesztek rajta...
A babákat mindenhol előre veszik, és a legrutinosabb nővér veszi tőlük a vért.
jóéjt lányok, megyek alukálni. vagy vérvételen kattogni. valamelyik. :P :)
ú :( érdekes lesz lekötni a figyelmét... lehet, bevetem a mobilomat, azt szereti, tiltott gyümölcs... hátha segít majd.
aki keres, az talál :) nekünk sem a körzeti
nem, én mindig is vérszegény voltam :) pl. a szülés utáni vérképemet nem is nagyon nevezném vérképnek, mert az nem nagyon volt benne :) de jó helyre ment, nekiadtam manókának :D
jaj, emléxem... :( lexívesebben én sem mennék el... nem vagyok erre még felkészülve... hisztizek magamban azóta is. majd a vérvételen bátor leszek, de addig is hiszti-hiszti-hiszti. úgy féltem, nehogy baja legyen, remélem, egy hozzáértő szépen leveszi a vért és hagyja, hogy amennyire tudom, megkönnyítsem neki... és ki tudja, mennyit kell várnunk (nincs időpont)... brr-brr.
de jó,hogy te szeretsz oda menni,én most készülök dokit váltani
azt honnan tudod hogy Te vérszegény vagy? tőled is vettek? és azt miért? mert tőlem nem... de nem is akarnám.. pedig tuti az vagyok, de már szedek vasat magamtól...
A könyökhajlatból veszik, mint nekünk.
Sziasztok!
Mi 3,5 hósan voltunk vérvételen.
Hááát, most már nem biztos, hogy elvinném, hacsak nincs vmi nagyon-nagyon komoly indok rá.
Ráadásul laborhiba miatt szinte semmi nem látszott, de nem engedtük, hogy megismételjék.
Éjféltől nem szopizhatott, mert a csecsemőknél nem tudnak vasat nézni, hanem más értékekből becsülik(pl. fehérje), így koplalni kellett.
azt mondják, minél később bújik ki a tejfog, annál kevésbé lesznek romlékonyak a maradandók. :)
Én meg remélem, hogy mi abba a csoportba fogunk tartozni. Addig sem harapja le a bimbim...Meg a tejcsihez nem is kell fog.
csajok!!!! az előbb térdre kapaszkodta magát!!!!! és kuksizott!!!! kész vagyok. :))))))))))))))) áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
nekünk is azért. vérszegény vagyok, picikém féléves, meg kell nézni, hogy mennyire vasember. :) de annyira kihagynám. hogy vesznek vért a babiktól? honnan? ahonnan nekünk?
egyébként megint nagy boldogság volt a dokinéninél. olyan jó oda menni. :D ez nagy szerencsénk, hogy így egymásra találtak. :DDDD Andris 7630 g, 200 g-ot hízott és 67 centi, de szerintem 70, csak nem tud mérni az asszisztensnő. ;) bemutatta mászótudományát és fogacskáit is, gondolhatjátok a hatást. nem maradt el. :D
miért kell vérvétel???
én is szeretném tudni hogy jő e neki, de amúgy vinni nem...:(((
holnap fél11re visszük a pöpit megmutatni... kész vagyok!!!:(((
Ez egy jó kérdés. Lányomnak nagyon nem jött be... Nem is használtuk. Üvöltött ha betettem. Remélem legalább a Töki ellesz majd benne. Lassan felhozom a pincéből, de akkora nagy dög, hogy fogalmam sincs hova tegyem, pedig nagy a lakás.
Pont tegnap mondta a védőnő, hogy ilyenkor már nem kell annyit hízniuk, bőven elég ha 300 grammot hízik havonta.
De jó lenne, ha itt is néznék!
Nem tudom a Töki mennyi vasat szed össze a vashiányos tejemből...
:-D Sose lehet tudni, sőt lehet még késöbb is...
Nekünk még egy se bújt ki!
Remélem nem abba a csoportba fogunk tartozni,akiknek 8 hósan jön ki az első fog!
Sziasztok
Szerintem jn a csajom felső foga
Amikor kibújt neki az alsó kettő egy pár napig semmi baja nem volt
most meg 3 napja tiszta dili
miért???
Én is kértem beutalót,jhéten leveszik a vért,ajánlott 6 hónaposan megnézni a vasat,stb
legalábbis itt mifelénk.
Én le szokta feküdni oldalra, és magam elé "ültetem" Tamit, a kezemmel meg bezárom úgy, hogy a tenyeremet a két térdem közé teszem. Éjjel még nekem dőlve el is szokott ebben a helyzetben aludni.
voltunk dokinéninél. el kell mennünk vérvételre. nemakaroooooooooooooooooooooooooooooooooooook :(
nekem is így van el....:(((
nem hiszem el!
odamentem hozzá, nyújtottam a kezem, felult és a kezeimben kapaszkodva ult és hintázott, egybol csendben lett. most visszafektettem ot és hisztizik úgy mint elobb. b@sszus, nem ultethetem egész nap! ennyire unatkozna? mit találjak ki?
miért nincs el 1 percet sem egyedul?! :( kínlodik, nyekereg, már sír is :(
További ajánlott fórumok: