2010 júniusi babák (beszélgetés)
annyira imádom hogy mikor ide érek soha de soha nincs senki
remélem téved erre valaki :)
sziasztok
Minden babucinak boldog hó fordulót kívánok Jó egészséget és mindent amit kívánnak
Képzeljétek tegnap mentünk elszámolni a kocsmába előte apóséknál voltunk Apája elkezdett iszogatni
Hát még éjjel kitalálta hogy menjünk el bálba Elvittem
Jól becsiccsentett ma egész nap olyan mint a "hulla"
De olyan jó volt Sok pasival ellentétben ő ha iszik akkor a világ legszerelmesebb embere Egy órát voltunk ott a bálban kb de le se tudtam volna vakarni magamról Csak csókolgatott meg ölelgetett éneklet nekem ááááááááááááááááááá olyan boldogságos voltam
Annyit de annyit nevettem rajta Úgy hiányzott már
Mondam is neki jó lenne ha heti egyszer lerészegedne :)
sziasztok!
wellnesseltem :) itthon...... :(
levágtam a hajamból 10 cmt... még jó hogy göndör :DDDD és nem látszik hogy ferde :D
de most legalább selymes a tapintása....
majd este jövök. /remélem/
csináltunk ma képeket))
anyás is van:DDD olyan "hétköznapis spontán" nem "csinis beállított"
először nem akartam feltenni,mert hagyjuk is,hogy hogy nézek ki rajtuk,de a manók így (is) szeretnek hétköznapi spontán anyaként:DDD majd csinálunk csini képeket is:DDD
Sziasztok!
Boldog hófordulót mindenkinek, aki most tölti!
Sziasztok!
Boldog hófordulót minden babának és sok sok egészséget!!
Mamáknak meg kellemes vasárnapot!
Boldog hófordulót Nektek!
Tök hihetetlen, mi még csak most töltöttük az 5 hót. :-)
A kérdés meg lemaradt. :-D
Szóval, azért nem nyomódik össze olyan könnyen az a golyszi, ugye?
Most jó nagy hülyeséget fogok kérdezni, nézzétek el nekem. :-D
Mostmár sokkal egyszerűbb lenne úgy közlekednem a gyerekkel a lakásban, hogy a csípőmre rakom. De félek, nehogy összenyomjam a tojásait...
Szoknom kell még, hogy nunis után fütyisem van golyszikkal, úgy félek, hogy valamit rosszul csinálok.
Én is visszahúzom neki minden fürdéskor, annak ellenére, hogy a kb 60 éves dokinő szerint nem kell. Nekünk nagyon szűk volt, éppen csak pisilni tudott rajta, de most is csak kb borsónyira tudom hátrahúzni, ez is édes kevés... Vagy erőteljesebben kéne visszahúzni? Csak addig merem amíg engedi magától.
Arra emlékszem, hogy anyum úgy csinálta öcsémmel, hogy olajos fülpiszkával tágította neki minden este. Hát nem tudom... Félek, nehogy begyulladjon vagy valami... De így se maradhat...
Sziasztok!
Ma 8:50-kor mi is betöltöttük a fél évet!!!!
Jó reggelt!
Nem lehet, hogy pont azelött pisílt mielött levetted róla a pelust?
Jó reggelt!
konkrétan azt mondták hogy egy éves koráig nem kell csinálni vele semmit.... de apája húzogatja neki... de már elbizonytalanodtam... ha az lenne, nem minden pisinél úgy lenne??? mert ez csak kétszer volt... na mindegy, majd meglátjuk!!