2010 júniusi babák (beszélgetés)
ugye írtam, hogy leilának az arcán nincs semmi (csak a cumi nyomja meg a pofiját, néha nyáltol piros), hát tegnaptol pici halvány bogyok kijottek az orrán és korulotte. alig látszodnak, csak épp én látom, hogy azok ott eddig nem voltak. nem futkározhatok folyton vmivel az orvosokhoz.
leila is az utobbi napokban nagyon dorzsolgeti a szemeit. már nem tudom osszekotni az ekcémával, (mert jelenleg szép a bore)-kopp-kopp, inkább csak zárojelben, mintha le sem írtam volna :)
amint látom, mindenkinél nehéz megállapítani, mitol vannak ezek a borproblémák. sokan legyintenek, hogy még pici a baba, majd kinovi.
szegénykém... csak már tudnátok mitől van...
én is most kérdeztem a szemén az ekcémás, atópiás szerűséget, meg az arcán a mitesszereket... háááát... neki is ennyi volt a válasz... írt rá krémet, meg hogy valószínű az anyatej miatt van... meg se említette a tejfehérjét... én meg itt kínzom magam, hogy nem eszek olyasmit, lehet nem is attól van.... egyszerűen nem tudom kikerülni hogy valamiben ne legyen tejföl, vagy sajt....
myster, évi, Ti egyáltalán nem esztek ilyesmit??? de akkor mit esztek??? akkor alig van valami kaja.. csak hús... az is csak simán lesütve...:(((
az jo! :)
nekunk buta dokinonk volt.
leila panaszkodott, mert le kellett ot fognom, a dokino torletet vett a torkábol-lenyomott a torkára vmi hosszú kanálfélét és azt mondja leilának: no, most mondd a magadét!
probáltam higgadt maradni és magamban eldontottem, h ilyen bunkokat sajnálni kell, szegényt biztos kínozták kiskorában, azért lett ilyen.
amúgy meg jol el lehetett vele beszélgetni a betegségekrol.
csak ez az egy mondatja...
szijasztok!!!
voltunk vérvételen!!!!!!!! majd elmesélem, lényeg: baba meg sem érezte, nagyon ügyik voltak a lányok :D
szerintem is,
mi a fene van ma...alig bírok ébren maradni...a fáradtság ok, azt már megszoktam...de alig élek...
sziasztok,
én nem
Sziasztok!
Nálunk több ismerősnek is 13 hónaposan indult a fogzás, ők is azt mesélték, hogy nem nagyon kottyant meg a gyereknek.
Még Gittának sem bújt ki foga, az ínye széles, de szerintem még nem mostanában fog előjönni az első.
Adtam neki reggel szőlőlevet, mert tegnap nem volt kaki, hát nekem jobban bejött, mint a barack.
Tegnap lebirkózott egy kiflit, haláli volt...
sziasztok!
megjöttünk.. nem mondtak nagyon semmit, húzogassuk,majd egy éves korában eldől, kell e csinálni valamit vele... azt nem gond, ha néha szorul be a pisi, amíg nem fáj, meg nem gyullad be... olyat meg még nem látott a dokinő, hogy el van bújva a töki.,..:( szóval nem tudom van e olyan orvos akiben bízok.. na ez van!
Sziasztok!
Nálunk kb. oroklodott :) Nekem is és férjemnek is 4 honaposan jott ki, Leilának is :)
Megjottunk dokitol, megint torleteket vettek, 1 hét múlva lesznek meg az eredmények.
Jó reggelt!
Nekünk is ezt mondták, hogy megalvadt...
Az éjféltől nem-evést jól bírta, csak Apukának kell felkelni hozzá.
Remélem már túl vagytok rajta.
Jó reggelt mindenkinek!
Na én is abban bízom, minél nagyobb korukban jön ki a foguk, annál jobban viselik. Csajomnak még egy sincs, bár nekem már volt 4,5 hónaposan. Nem tudom ez mennyire öröklődik.
Barátnőm kislányától is a múlt héten vettek vért 6 hós, meg se nyikkant, olyan ügyes kislány volt. Csak amikor ment a barátnőm anyja az eredményért közölték, hogy bocsi, de megalvadt a vér (?), le kéne venni újra... Szörnyű amit itt művelnek!
Sok szerencsét lányok a holnapi naphoz! :-) Ügyes kezű nővért és semmi sorbaállást!