2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Érdekes lenne! :-)) Ikreket még nem hallottam, hogy túlhordott volna valaki! :-)
Mit szól a fiad, hogy kapásból két kistesója lesz?
Sziasztok,
Hát igen ki mikor fog szülni izgi téma :D é ki kit értesít.
Az élbolyhoz tartozunk ugyan június 29-ével, de ki tudja lehet, hogy annyira tetszik majd a kis pasinak benn, hogy úgy kell kikönyörögni :D
Ma olyan hangulatom van mint az időnek....foss....bocsi, de tényleg...:(
Sziasztok csajok! Csak egy kicsit olvastam vissza, remélem, mindenki jól van!
Nekem ma egész nap fájdogál a hasam, úgy látszik, ez a kölök nem szereti a rossz időt. Tegnap hét ágra sütött a nap, szuperul is éreztem magam. Érdekes, mert Rékám nagy hancúrbaba volt, de ha esett vagy lehűlt az idő, lenyugodott és nagyokat aludt. Ez a pocaklakó viszont szép időben van nyugton, alig mozdul, ma reggel bezzeg olyan bulit rendezett odabenn, arra ébredtem...
Látom terveztek egy nagy találkát. Igaz, én nem vagyok pesti, de azért szóljatok majd nekem is, hátha fel tudok ugrani, szívesen megismernélek benneteket személyesen is! :-)
Sziasztok!
Nézegessétek ezt az oldalt, nagyon olcsón találtam dolgokat: [link]
Amúgy ma semmiféle tünetem nincs, se hányás, se fájdalmak, semmi. Mintha nem is lennék terhes, még a pocim is kisebb szerintem. Fura...
bizony, addigra már szép kis pocója lesz mindenkinek! képzeljétek el milyen látvány lesz, hogy egy csomó kismama együtt ül valahol és dumál!:o)))))
én meg azon gondolkodtam, hogy ki fog szülni közülünk elsőnek? olvasom a márciusi fórumot is, mert annó ott kezdtem, mint leendő babváró, de nem jött össze akkorra, szóval ott már szinte minden napra jut egy szülés és nagyon izgulnak ki lesz a következő?...:o))))
jah jó, azért kérdeztem, mert kétségeim voltak:)
meg nekem sem lenne jó, asszem ez a hónap már foglalt 7végék szempontjából, sztem is a május jobb lenne! de ne máj 1, mert öcsém akkor ballag:)
nah jó, persze majd kitaláljuk, de tök jó lenne!
addigra már gurulok, szóval könnyen felismerhető leszek:O)))
:o)Képek lesznek majd,kíváncsi vagyok!! :)
Én már alig várom az áprilist,akkor megyünk a másodikra :D
Március végére még mondtak egy kiadós havazást :P
Én mindenképp szeretnék menni,ahogyan azt már előzőleg is beszéltük a többiekkel.
Sajna biztos lesz olyan,akinek nem lesz majd jó a megbeszélt időpont,lehet pont nekem :( Én április-május között tuti megyek pestre ;)
Nekem is éhenkórászom van,nyugi! ;)
Apja lánya...
Ma Uram elment melózni fél 6kor,hát én nem tudtam visszaaludni,Nacsasszony éhes volt...áááá :D
nekem is jó, inkább persze 7végén, már beszéltünk róla, de még nem jött össze!
valami olyan hely kellene ahová beférünk, füstmentes, és van fincsi kaja:)))
én benne vagyok, elvileg nekem bármikor jó, mert itthon vagyok, de viszem a fiam is, ha nem gond!:o)))
a többieket kell megkérdezni...