2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
alusztok ti még egy ágyba is vele!!:o))))
egyébként sokkal könnyebb neked ha veled alszik az első 2 hónapban, nem kell átrohangálni hozzá szoptatni, csak mellre teszed és már alszol is tovább, főleg ha itt fáj, meg ott fáj...
és nem rontod el ezzel ,mert nekik még erre van szükségük, hogy veled legyen...:o)
De lassan el kell dönteni, a 36. hétig kell jelezni. Kíváncsi vagyok, hogy van-e itt valaki, akit érint.
Persze neki is új lesz minden, de nem szeretném,hogy olyannyira hozzászokjon ahhoz, ha csak pár hétre is, hogy ott vagyok/vagyunk vele egy légtérben (mert hanem lát akkor is érzi a jelenléted) , hogy később ne legyen szívem rászoktatni, hogy egyedül alszik....
ez persze terv lehet, amint ránézek a most logikusan felállított elképzelésem egy pillanat alatt dugába dől :p
A párom nagyon erőlteti, de én is sokallom az árát.
Jó dolog,az biztos,de nekünk drága :( A legolcsóbb is havi 17.
Sziasztok!
Valaki gondolkozik az őssejtmegőrzésben?
Én nem tudnék vele nem egy szobában aludni.Az első pár hétben bölcsőben lesz közvetlen az ágy mellett.Neki is jobb szerintem,ha az anyukája közelében van,hiszen egy teljesen új világba csöppen,kell pár hét,mire megszokja a dolgokat :)
Valahol olvastam, hogy jobb, ha már az elejétől van saját kis szobája...ahol persze lesz valami fekvőalkalmatosság a számomra is, a valami miatt nem merném egyedül hagyni...de a két szoba mindössze 2 méterre van egymástól...majd jól kifaggatom a bébiőr és szoba dologban a babás ismerősöket :D
Én is inkább a nem felé egyelőre...
Jah,mi ha veszünk akkor olyan pelenkára csiptethetőset veszünk,az valahogy szimpibb,mint a hagyományos.De még nem tudom kelljen-e...Én is,tesómék is,a gyerekek a családban is felnőttek enélkül...:S
eddig nem akartam, de most hogy ikrek lesznek nem tudom. kettőt venni túl drága, sőt még egy is, de ha koraszülöttek lesznek...hát nem is tudom, akkor ajánlják...még gondolkodom, de inkább a nem felé hajlok...
ha már a boltoknál tartunk. itt nagyon sok minden van és egész jó áron, már sokszor vettünk innen dolgokat, mindig van valami akció is:
[link]
lányok! én koccolok körmöshöz, ma is jó volt veletek dumálni, este még lehet benézek! puszi
a mikrós nagyon szuper, nekem is az van és a mai napig azt használom. soha semmi fertőzésünk nem volt...
mi kapunk, egyébként nem vennék, mert nagyon drága, és sokszor hamisan jelez, azt mondják. de kipróbáljuk amit kölcsönkapunk, és ha nem válik be visszaadjuk:)
Én úgy gondolom igen vagy kapjuk.
Terveim szerint külön kis birodalma lesz Rossinak :D
Robi is otthon lesz :D jár valami szabi neki is!!!
Egy kérdés: ti előreláthatólag vesztek légzésfigyelőt?
igen, az naggyon rossz lesz, nálunk sem megoldott még a munka dolog, apa szeretne többet otthon lenni, de egyenlőre nincs más lehetőség, és reggel megy este jön, néha van szabadnapja, akkor meg sokszor hulla, remélem változik majd, és találunk neki vmi jobbat, és többet tud otthon lenni, vagy legalább nem későn ér haza..:((
Na igen,már ha itthon lesz persze :P
Most szerencsénk van,van itt egy torony a közelben,így minden nap itthon alszik.
De előre sajnálom,amikor majd egy hétig nem láthatja a már most mindenkinél jobban imádott kislányát :(
nem kell állandóan, majd úgy is ráunsz, meg nő a gyerek, jah meg ott van apa is aki biztosan szívesen ugrál majd az éjszaka közepén a kis családjáért:))))
A mit, hol mennyiért témához még nem tudok csatlakozni...egyenlőre a listákat nézegetem, és a szobát tervezgetem :D
igen, ez az elején nálam is megoldott, jön anyum, kb 2 hétig lesz nálunk, meghát olyankor még nagy szenzáció lesz Beni:)))Peti is otthon lesz kicsit, jönnek a nővérei meg minden, és a későbbiektől tartok, kár, hogy anyumék olyan messze laknak, ha itt lennének nem lenne egy csepp gondom sem:(
Nekem is jön anyu egy hétig minden nap segíteni...azt mondja neki is jó volt, kell a pihenés, segít/megmutatja a dolgokat, jó szándékkal.
Nem úgy mint anyós aki mindent mindenkinél jobban tud...az hiányzik h miatta legyek idegbeteg...
Mi szerintem ilyet veszünk,ha gyorsan kell a cumisüveg,akkor ezzel gyorsabb.Aztán ki tudja,lehet majd én is forralok :P
További ajánlott fórumok: