2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Remélem mi is beleférünk még a képernyőbe :)
Március 27-én már 26+4 leszünk :D
sziasztok! megjöttem az uh-ról, elvileg minden rendben...
mostmár biztos hogy fiú lányunk lesz, ennek nagyon örülök.:o)
Rita, nálatok volt a ciszta a fejbe igaz? kis felpuhulást látott nálunk is a doki, de csak a lányunknál és nagyon picit, de azt mondta ez nem ciszta és nincs szükség további genetikai vizsgálatra, mert semmi már nem indokolja, minden normális értékű, még az AFP-m is abszolút normális, ami ugye az ikreknél mindig magasabb, a legközelebbi uh-n már nem is lesz rajta. nem izgulok, de azért mégis bennem van a kisördög. ugyanakkor teljesen megnyugtatott hogy semmi baja nincs...
minden méretük teljesen normális, koruknak abszolút megfelelőek, egyszerre fejlődnek és mindenük megvan!
Lola 270dkg, Hunor 290dkg súlyúak...
idén én is ültetek egy csemetét itthon..órákig tudom nézni a virágbaborult koronát:)
miért nem tart ez ki egész nyáron pl..
Mi is csak 2D-n láttuk. Április 7.-én megyünk 4D-re, akkor leszek 25+3, szerintem ez teljesen ideális.
Ha jól tudom még "bele fog férni egészben" a képbe. Ha nem úgy is jó.
Azért nem bánám, ha megmutatná magát, mert akkor tudok olyan ruhákat vásárolni, meg úgy hangolódni.
Kis szaros.:-) Imádom!
És ha csak egy nagy csikló :p
Ezzel nyugtatom magam, mert igaz,hogy nem vásároltam még neki semmit, de már annyira fiúként van elkönyvelve :D
Mi március 26-án megyünk :D már február 2-a óta nem láttam :(
Nem váltotta doki 4d-re a hangyás fekete-fehér sima UH-ról :(
Ami az adatlapomon van, az meg csak 14. heti UH kép, de a szonográfus 20év tapasztalattal fiút mondott....
A két dokinak egymástól független véleménye azonos, ebben bízom :)
Én a zsibbadást,mindenképp mondanám....
Én csak szimplán éjjel előadok egy egy produkciót :( mert persze kérdez és meg válaszolok, és tök vicces mikor reggel visszamondja :D a legjobb a vaddisznók kergetnek volt...ugyanis hallotta,h fújtatok, mintha futnék, felébreszt és kérdezi mi a baj és olyankor elmesélem félálomba :D
Én attól félek, hogy "leseik"a kukaca :(
Két doki látta fiúnak, de 26-áig ott a félsz....annyira kis focistázza már most az apja :p
Hát ez jópofa, hogy kukacot növeszt. :_)
Nekem mindegy, a páromnak már van egy fia és egy lánya, nekem első kisbabám, így hát várjuk nagy szeretettel azt, aki lesz, illetve azt ami.
Egyébként nekünk is azt mondta a doki, hogy valószínű, hogy kislány, de nem mondta biztosra.
Miért szeretnél kisfiút, van már lányotok?
Szép napot mindenkinek! Jól vagytok!? Nálam kezd picit enyhülni a nátha, bettibea javaslatára vettem tengervizes orrsprayt. Most várom a csodát tőle :-).
Filona mi tök így jártunk mint ti :-), a fenekét mutatta a Picur. A dokinő azt mondta ő kislányt sejtene ebből, de semmi sem kizárt. Azért remélem 2 hét múlva kukacot növeszt :-).
Sziasztok.
Ezer éve nem voltam itt.
Írigykedve látom, hogy mindenki (na jó, majdnem mindenki ) babája megmutogatta, hogy mi van a combik között.
Hát az én babám csak a fenekét mutatta pénteken, bár lehet, hogy azért nem láttunk semmit ott, mert nincs is mit látni! :-)
Egyébként teljesen mindegy, bár én első pillanattól fiúnak gondolom, de ki tudja?!
szerencsére hamar elmúlik, csak pihentetnem kell, és rávenni Petit, vagy a nagylányt, h masszírozza meg egy kicsit:))) semmi kül, érzem, hogy nyom a cipő, és mikro leveszem kicsit duzzadt a lábam, de nem vizes, mert az rosszabb, azzal nagyon sokan szenvednek, főleg nyáron!!!
én szerintem az ülőmunka miatt van, egész nap "lóg" a lában, és a emiatt, meg lehet Beni is nyom vmit ülés közben, amit nem kéne!!!
Apunak Csutka és Kukonyaöreglány voltam, de szeretem mikor ezt mondja :D
Az edzőmnek voltam Józska.
A lábduzzadás rossz dolog? Milyen? Anyu mondta,hogy előfordul...és mitől lesz? Tudom buta kérdés :(
Tegnap én is hulla voltam, viszonylag hamar sikerült elaludnom :D De mindenki mondja, hogy most aludjam ki magam....
Gratulálok a kis hercegnőhöz :)
A becenevekben, meg egész vicces dolgok szoktak lenni :P pl: egy időben engem Józskáztak....