2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nagyon jó szerintem,h nem hívtak :D
Tuti meg fogja nézni hétfőn a doki a kis hapsit!!!
de édes :-) gratulálok a jó hírekhez
jó reggelt! na tegnap végre 3/4 óra váakozás után megnézte a doki a kis pocaklakót, (18hetes UH), minden rendben, és kislány!! úgy örülök, mert igaz mindegy lett volna, de egy ici-picit jobban örült volna az egész család, ha kislány,...
Emma lesz a neve, bár Kristóf fiam pár hete kijelentette, hívjuk majd Zsófinak..(akkor még nem tudtuk persze a nemét..), tegnap mondom neki, most már biztos, hogy kislány lesz, és Emmának fogjuk hívni. Erre dacosan megszólalt: nem, én már megmondtam, hogy Zsófi legyen, én Zsófinak fogom hívni(3éves)...Azt hiszem lesz egy Emmánk, akinek Zsófi lesz a beceneve:))))
Lányok! eltelt 2,5 hét a mintavétel óta, és a fene nem hívott a klinikáról! akkor most már megnyugodhatok?? azt mondta az asszisztens, ha bármi baj van 2 héten belül, vagy múlva nem emlékszem pontosan,hívnak!
7főn megyek a dokihoz, remélem ránézünk uh-val a kis tökösömre, és még azt is remélem, hogy kis tökös maradt:))))
Dejóóó, kíváncsi vagyok :)) Cuki lehet! :)
Hello, ma voltam a dokinál, minden oké, megvizsgált és mindent rendben talált, aztán megnézte a babát is 2D UH-val, nagyon produkálta magát a fiam, mert még a vizsgálat közben is végig rugdosott, olyan édes volt, ahogy a monitoron láttam, hogy rúg hasba engem :-) van megint képem, holnap felteszem, már látszik rendesen a kis arca :-)
A lepkepuki már megvan :) mintha fortyogna a hasam, vagy ugrálna benne egy ideg, olyat érzek :)) De kifejezetten azt, hogy rúg, még nem :) Én most kezdtem kedden a 21. hetet, szóval akkor még valszeg nem vagyunk lekésve semmiről :)
Hamarosan érezni fogod!! ;o)
Én egyből rúgásokat éreztem,hiába vártam a lepkéket,de ez talán jobb is :o)
Nyugi, én még semmit nem érzek. Még egy kis "lepkepukit" sem. :) Pedig azt mondták elöször valami ilyesmit kéne. De semmi. Pedig 21. hétben vagyok lassan...
Az biztos :)
Kiismerjük egymást és meglátjuk mi nekünk a legjobb :D
Akkor jó, köszi a megnyugtatást! :) Nagyon jól érzem magam itt a fórumon, annyira jófejek vagytok!!! :D
Na ná,hogy fogod!Akinek elől van a lepénye az nem érzi elsőnek olyan intenzíven,szóval ne aggódj,hogy még nem teljes erőből érzed a manód rugásait! :)
így van! úgyis te alakítod ki a mindennapjaitokat hisz te ismered majd őt a legjobban és úgy csinálod majd ahogy nektek a legjobb!:o))))
és persze minden baba más....
Nekem elől tapad :D De igazából nem érzek semmit, szóval majd odafigyelek. Nem nagyon érzem még a babócámat :( Néha apró halovány ficánkolást, de rugdosást még semmit. Remélem ez is normális még, de doki azt mondta, majd fogom érezni :)
KÖszi mindkettőtöknek a választ :) Vigyázok a fertőzésre, most egyébként is kaptam kúpot mert állítólag valami gombafonalakat találtak és megelőzés céljából jobb :) Aztán mondta is a doki, hogy a maradék mehet a hűtőbe, aztán ha kell akkor kéznél lesz :) Mondjuk nyilván nem akarok órákat ázologni, de egyszer-egyszer lehet, hogy jólesne egy uszi :)
Tudtommal lehet háton aludni,akkor nem ajánlatos,ha elől tapad a méhlepényed,mert akkor az nyomhatja a babát.De ha neki nem tetszik,az hidd el,úgyis jelzi.Ma amikor véletlen hasra fordultam egyből rúgkapált a drágám,hogy mégis mit képzelek?! :o)
Uszoda: ha nem vagy olyan típus,aki minden fertőzést összeszed,akkor egész nyugodtan,a babának kifejezetten jó az úszás :)
Én is egy okos könyvben olvastam, h később macerább az egyedül egy szobában megoldás...ki tudja úgyis majd MiniMI-től függ, de van egy két olyan dolog amit szeretnék nem úgy csinálni ahogy valahol láttam....de van olyan is ami meg tök jó és láttam :)
Szia!
Nekem az uszit kifejezetten ajánlották, csak vigyázni kell a fertőzésekkel.
szerintem mindkettőre igen a válasz. én szoktam háton aludni, de nem sokáig mert fáj a derekam, aztán megfordulok, nem hiszem hogy milyen sokat ártanék vele...
usziba nem járok, de óvatos lennék a fertőzések miatt, ilyenkor könnyebben összeszed az ember ilyesmiket...de elvileg lehet!
Sziasztok! :) Két kérdésem lenne, hátha tudtok nekem ebben segíteni: háton aludni lehet terhesen? Valahol azt olvastam hogy nem tesz jót a babának mert nem kap elég oxigént, de nekem elég kényelmes :) A másik az, hogy uszodába lehet-e menni, nem túl hideg, nem túl meleg vízbe?
ahogy azt te elképzeled:o))))) de úgyis meglátod majd...hiába is mondok nektek bármit:o))))
mi tuti nem! nagyon drága és mire odakerülnek már az orvostudomány is sokkal fejlettebb lesz...
Igen,tudom,hogy arra van szüksége,de nem akarom ágyba szoktatni az az igazság.Ha már nem alszik külön szobában legalább legyen meg a maga kis ágyikója :) Az első 1-2 hónapban esténként úgyis a bölcsőben alszik majd közvetlen mellettem.Az apja meg majd kiveszi nekem :P
ahogy mondod!:o)))) úgy dugába dől hogy csak na!:o))))
amúgy azt mondják az okos könyvek is hogy min. 6 hónapig egy szobában aludjon a baba a szülőkkel, mert így is érzi a jelenléted és ez már elég neki:o)
Hát ha jól emlékszem ez még nem is volt itt téma...Szóval majd most nyilatkozik mindenki :)
További ajánlott fórumok: