2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
ömlött rólam a víz..miután Ákos megkérdezte a telefonban, hogy miért nem klímázol..miért..miért..mert süsü vagyok..:D
bekapcsoltam..na azóta jól vagyok:DDD
milyen elveszettek vagyunk ezek nélkül..nem?
én pihenek egy kicsit..
- kész az almaleves,
- fel van szeletelve, megmosva, fűszerezve,bepácolva 4 kiló hús..
kis pihi
és gyártom a lecsót..2 kiló paprika, 4 db paradicsom, 1 kiló cukkíni:)
ezek közül csak a 2 kiló alma megpucolása borított i..pedig pont azt az egyet ülve csináltam:D
Sziasztok!
Eddig csak olvastalak benneteket,nekem is van 3 gyerkőcöm,és kettő gyámolt,hosszu történet,annyira jó olvasni ahogy izgultok egymásért,minden reggel az az első dolgom hogy megkereslek titeket hogy mik a fejlemények,kár hogy mikor én szültem még nem volt nekem netem és nem tudtam megosztani az eseményeket ennyi kedves emberrel.Mindenkinek drukkolok ezerrel,és sok sikert és boldog babázást kívánok,és ha nem gond akkor olvasgatlak benneteket még továbbra is:D
Sziasztok!
Végre visszajött a civilizáció! :)
1 órát még áram sem volt... :(
Itt vagyok, jól vagyok és buzi melegem van, már bocs... :)
Orrplasztikát?
Szerintem tök helyes orrod van. Legalábbis az adatlapodon lévő 3 fényképen nekem bejön. Szerintem illik az arcodhoz.
Vagy csak azok a képek sikerültek ilyen jól? (Amit nem hiszek.)
Elmondod, mit változtatnál rajta, és miért?
Sziasztok lányok!
Csak bekukkantok, nemrég engedtek haza a kórházból, ami igazi szülinapi ajándék lett :) Ádi baba alszik én meg igyekszem átállni az itthonii anyalétre :)
Majd jelentkezem; mindenkinek aki 10-e óta szült nagy gratula!!! :)
Sok puszi
De egy orrplasztikát bevállalnék :) csak a párom nem engedi, mert az már nem én lennék.
Szóval kinek mire van igénye, ha valaki ettől jobban érzi magát, hát tessék, az ő teste.
Gratulálok Fruzsinak és Onikinek!
Fruzsi: csodaszép a kislányod!!
Nagyon gratulálok én is Nikinek! :)
Szép méretek!!!
Hívot Nikikénk:) 3560 gramm 57 cm:)))))))
elmesélte az egészet..3 percesekkel mentek be, majd 10-körül folyt ela magzatvíz..addig görcsölgetett, utána nagyon..szerencsére kapott epit és utána csak minimálisan érezte a dolgokat:))) 4. nyomásra kicsúszott a babuci:)
Niki szerint álom volt epivel:)
én nem vagyok szerencsés ciciügyileg..neked szép nagy van:) és ha még szép is..na az ajándék:)
Engem ez frusztrál...már most..és mi lesz ha lefogyok..két üres zacsi..na ennél azért többre vágyom:D
Nem bírtam tovább..hívtam a sotét:)
Megszületett Onikink babája nemrég:) háát jó hosszú menet volt:S
természetes úton..de többet nem kérdeztem..
Gratulálok Nikikém!!
Belekotyogok...
18 hónapig szoptattam Kiarát. A végére kisebbek lettek a melleim, mint terhesség előtt, és bizony meg is voltak ereszkedve. Szivacsos melltartóim voltak mindig is, abban nem látszott. :) Szerencsére!
Szopi befejezése után kb. fél évvel már egész jól álltunk, mire Dorina bekopogott, már majdnem teljesen visszakaptam a régi melleimet.
Nem mondom, hogy totál ugyanolyanok lettek, de én elégedett voltam. :)
Ez persze genetika is. Van, akinek tényleg nem jön vissza az eredetihez még csak hasonló forma sem. Sajnos.
Én mindenesetre azt tanácsolom, hogy a szoptatás teljes befejezése után várjatok még egy kicsit, ha nem nagyon gáz a helyzet. A természetnek működnie kell.
(Bevallom, egy ideig kacérkodtam a gondolattal, hogy szilikonnal pótolom az eltűnt mennyiséget, Felem is belement volna, mert nagyobbat nem akartam. De mindenképp akartunk még egy gyereket - csak nem most :D -, és mondtam, hogy annyira nem gáz, úgyhogy addig felesleges. És az idő engem igazolt.)
Onikitának pedig meg a drukk és az energia. Remélem, már azt hallja, hogy "most nyomjon". ;)
Vagy mégjobb lenne, ha már azt is hallotta volna, hogy "gratulálunk, anyuka, gyönyörű kisbabája született".
Szia!
Gratulálok én is, gyönyörű kis hercegnő. :)