2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nekünk azt mondta a doki,miután leesett,hogy ugye hintőpor,de azt ki is kell törölni,magától nem jön onnan ki,tehát alkoholba mártott fültisztítóval kell jó alaposan kitötölni,úgy,hogy tényleg belenyúlsz úgy mond,mert hogy az neki nem fáj.Elhiszem én,de amikor az orvos kitörölte mi csak kapaszkodtunk egymásba apával,hogy "ótejóégezhogynemfájneki".Addig kell ezt csinálni,amíg véres cuccot pucolsz ki belőle.
Mondjuk mi még most is 2-3 naponta kitisztítjuk neki alkohollal,ártani nem árt,de a hintőport már rég elhagytuk. :)
éppen ezért siethetne a kisasszony, mert semmiféle indítást nem szeretnék.
ezek szerint Reni holnap már biztosan babázik? :)
én is így érezném:(
Kitartás!!!
Mi Renikével ma megyünk nst-re..neki is kiderül, hogy szombaton indítják-e:)
Szép napot Kislányok!
Leginkább az aggaszt, hogy nincsenek jóslóim. Úgy fájdogálnék egy kicsit, mert akkor már bennem lenne, hogy lehet indulni kell.
Most is éppen a popsiját nyomja kifele, ezt neked anya. De majd azt hiszem kapni fog ha kijön, legalábbis jó nagy cuppanósokat arra a hurkás kis popsira :)
Szia!
Köszönöm az érdeklődést, még mindig egyben, kicsit már-már depisen :(
Hétfőn indítanak elvileg!
Sziasztok!
Ne parázz! Ha jól emlékszem, Kíwa szült úgy, hogy egész kitolásig Vendi gyakorlatilag a gyomrán feküdt, totál fent volt! Szóval ez nem jelent semmit.
Ráadásul nekem Kiarával asszem 1 éjszaka alatt vándorolt le a pocakom látványosan!
Jó reggelt anyucik és kismamik.
Kezdek kiborulni, semmi jele, hogy szülnék, már pisilni sem járok éjszaka, a hasam fent, sokat mocorog, semmi fájás.
Mikor lesz így ebből valami?
Itt meg csak hintőpor van...
Na, ezen igazodjon ki az ember lánya... :D
Hasonló az én kérdésem is. :D
Nekünk már leesett hétfőn, és néha kicsit véres.
Valaki leírja röviden, hogy is kell otthon áploni?
Mert itt közölték, hogy majd leesik, meg még pár napig váladékozni fog, és addig hintőporozzam. De mást nem kell vele csinálni.
Nekem viszont rémlik alkohol, meg steril gézlap, meg tisztítgatás, meg hasonlók...
Nekünk 6 naposan esett le ;)
És miután leesett utána töröltünk ki belőle véres cuccot az alkohollal-előtte nem volt-,szerencsére már az is elmúlt.
Lehet megpróbáljuk ezt a ventilátor dolgot!
Én meg befekszem a klíma alá :P Na jó,nem,mert érzékeny vagyok rá,nem tudom mi van velem,az tuti,hogy rohadtul unom már ezt a hőséget,ez azért már túlzás!
Ez igaz. Azért javasoltam a ventillátort. Jóóó messze Zoétól, de abban a szobában, ahol van. Még a fal felé is fordíthatod, úgy tutira nem csapja meg nagyon a szél, viszont a levegő mozog kicsit.
Náunk amúgy mókás, mert a kanapén vagyunk, és egyik végén a fejünk, másik végén a falon a klíma. Szerencsére ennek állítható, hogy hová fújjon, úgyhogy el van irányítva a gyerekről, de még így sem merem lejjebb venni 24 foknál.
Mondjuk Dorina az elejétől megszokta, mert a kórházi ágyam az ablak mellett volt, és az erkélyajtó folyamatosan nyitva volt. Persze úgy tettem, hogy ne érje közvetlenül a huzat, de akkor is mozgott a levegő. Főleg, ha az ajtót is kinyitottuk. De muszáj volt, mert a szoba kb. 4 méter hosszan volt ablakozva, padlótól plafonig, és délre nézett - mééér is ne???
Sziasztok!
Dia gratulálok a kisfiatokhoz! Nagyon szép kis pofija van!
Sziasztok!
Ma voltam nst-én,kicsi lányomnak tökéletes a szívhangja!:D
Már rájöttem a módjára,hogyan tudom megmozgatni,olyan szépen produkálta magát!
Jó nagy a pangás,persze,majdnem mindenki babázik!:)