2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Nekem 15-én. És nincs rajta vésztartalék valahogy:-(
Nekem is abból vonják a lakáshitelt, mégpedig 10.-én... :/
Na akkor én is megnézem majd, mert abból vonják a lakáshitelt. De nekem most járt le a tgyás, remélem időben kitöltöttem azt a papírkupacot a gyedhez, amit küldtek. Ha nem, akkor várhatom. Bár azonnal visszaküldtem, tehát egy percet sem ültem rajta, így remélem nem lesz baj.
:( Jöhetne akkor nekem is, mert gebaszban leszek...
csajok, kaptatok már gyedet? Nekem még nem utalták pedig nagyon kéne...
Jaj szegény, de rossz lehet Neked hogy nem tudod kipihenni magad! :( Kitartás, a hétvégén majd jót durmizol! :))
Gyönyörű kisfiú Bence!!! :))) A pancsis vidi is nagyon aranyos! :D
Mi ma szerintem répát kóstolunk, csak jó messze teszem a faltól az etetőszéket. Emlékszem a lányommal ez is felkerült a falra annakidején. Ez volt az első. Csak lakótelepen nem tudtam még a faltól távol tenni. Itt a konyha közepén lesz ma a hami:-) Meg előre szerintem bekészítem az áztatóvizet a ruháinknak:-)
Sajnálom hogy így alakult az életed. :( Kívánom Neked hogy jól alakuljanak a dolgaid, ha nem vele, akkor nélküle, de a lényeg hogy Janika és Te is boldogok legyetek!
Persze a meggy és a cseresznye is szigorúan áttövre héj nélkül.
Megjöttünk az orvostól. Gabucimnak hörghurutja van. :((( Írt fel a doki antibiotikumot, Augmentint és Normaflort. Szegénykém, a szívem szakad meg érte, úgy sajnálom. De még az a jó hogy nem látszódik rajta, elég jó kedve van és láza sem volt. Pénteken kell vissza mennünk. Remélem minél előbb kilábalunk ebből! :(
Elvileg meggyet 6 hónaptól ehetnek, cseresznyét meg 8 hónaptól. Málna, eper meg 2 évtől.
Én úgy tudtam, hogy meggyet, meg "piros" gyümiket majd csak 1 éves kor után ehet a baba. Ez nem így van? Ügyes vagy, hogy nyáron gondoltál erre az időszakra, és eltettél neki előre gyümiket. Őszibarack konzervet úgy veszem neki, de a főziket én is úgy főzöm. Nekem zöldségeket a mamámék küldenek, még sütőtököt is, ők ezzel foglalkoznak (mármint zöldségtermesztéssel). :)
Boldog hófordulókat, boldog babázásokat! :)
Nem írtam egy ideje megint, de kicsit kusza lett az életem, ugyanis döntöttem és nem megyek vissza a férjemhez, úgyhogy 8 éves kapcsolatnak vége. :( Nem túl könnyű, főleg egy pici baba mellett, de szerintem jobb, ha nem feszültségben nő fel. Apja ma jön meglátogatni, elég ideges vagyok emiatt, dehát természetesen nem tiltom el tőle a kisfiát egyáltalán, szóval majd hozzászokunk a helyzethez talán 1 idő után.
Nah ennyit most rólam, majd igyekszem közben visszakapcsolódni a fórumra. S próbálok a jövőre koncentrálni ;)
:))
Nekem tegnap kiverte a kezemből a teli kanalat:) Minden tiszta pép lett! Sőt a múltkor játszottunk és az ágyon feküdtem őt meg a magasba tartottam és persze a röhögés mellett megint elkezdett csuklani és a második csuklással jött vissza egy kis tejci is ami az én szám szélén landolt! Apa úgy nevetett, hogy majdnem leesett az ágyról! Meg persze Léna is:))
Akkor kitartás neked szombatig! Meg mielőbbi gyógyulást a gyerkőcöknek!
Az ember csodákra képes.... Na meg a jó erős kávé is....
te szegény!!! Én tuti nem bírnám ki egy jó alvás nélkül...
Sziasztok!
3. átvirrasztott éjszakán vagyok túl, már azért fáradok. Napközben a nagylány már nem alszik egyeltalán, így én sem tudok:-( Éjszaka meg Zéti minden órából felet fent volt:-( Mire elaludtam volna, kezdődött előről. Hozzá még a lányom is felébredt párszor, tehát remek:-( De ma már nem hányt a köhögéstől szerencsére. Szombatig kell kibírnom, akkor eljön anyukám, és kialszom magam remélhetőleg.
Köszi! Épp az előbb tüsszentett egy akkorát tejpép etetése közben, hogy beterítette az egész fejemet! :D
Callista nagyon gyönyörű a kisfiad....hány lányszivet fog összetörtni:))
Köszi, a Tiéd is gyönyörű!
az még csak hagyján! Cipője is van és abban sétálva imádja a havat, ki se látszik belőle :-)
annnnnyira szép babuci!!!
Fülöpke nagyon helyesek vagytok a kapucnis képen:) Bea kutyának különösen jól áll:))
Örökmozgó Szaszának boldog hófordulót kívánunk!
További ajánlott fórumok: