2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
ne írjatok ennyit :-)))))
alig győzök visszaolvasni...
és még csak most kezdem...
Én nem mertem, csak amikor már tényleg nem volt ilyen picuri. De tuti, hogy a kertet beültetem virágok helyett bio zöldségekkel. Tavalyról van a mélyhűtőben anyós kertjéből egy csomó bio zöldség. De majd 6 hónapos kora után. Addig marad az üveges bio kaja.
Nézegettem a naplódba a képeket, hát a szekrényes képen behaltam! :)))
Azért ne essen addig amíg el nem érem a kívánt súlyomat, mert akkor még nyáron is lapátolhatunk:))
Hűű, jó nagy hó van felétek is! :O
Igen a répára nekem is ezt mondta a doki:) én majd cska abból fogok neko főzni, amit apumék termesztenek mert arról tudni fogom hogy tényleg bio:))
Meg az arcán is látszik, hogy tipikus kispasi:-)
Húú, akkor inkább én sem főzök neki. :S
Teljesen elfelejtettem, hogy jön ma a védőnő! Mindjárt itt is lesz!
Amúgy tündéri a képeken:)
Dominak és Rózának boldog hófordulót! :)
Olcsóbb, mint a fitness terem:-)
Fülöpke, nyugtasd meg a fiadat hogy egyátalán nem lányos a képeken:)) Neki egészen férfias cicije van:))
Nálunk a doki javaslatára fél éves korig csak üveges kaját kap, nehogy legyen valami permet, műtrágya. Répával amúgy is nagyon-nagyon vigyáztni kell. Én egyszer kérdeztem a zöldségesnél, hogy merjem-e adni a gyereknek vagy csak magunknak vegyem. Ő lesütött szemmel bevallotta, hogy ő nem adná oda, mert bizony elég sok vegyszert látott:-(((( Így marad az üveg.
Jesszus, olyan gyorsak vagytok, hogy nem győzök olvasni!!! :))) Mire leírom a mondani valóm már egy csomót kell visszaolvasni! :D Pedig nem is gépelek lassan! :))
sorstárs:)) én tegnap lapátoltam, hogy ki tudjunk állni, de annyira belejöttem, hogy a kolbász ki is madart a levesből, mert mire bejöttem megfőtt a leves:)
Fülöpke, jaj de édesek a képek Marciról!!! :))) Az oldalra fésült hajával nagyon szép, tök jól áll neki! :D
Aranyos a hajráfos, nyakláncos kép is! :)))
A nyakláncot tűri a nyakán?
HA anyukájuk errefelé jár:
Dominak és Rózának boldog hófordulót kívánunk!!
Rózi gyógyulj meg mihamarabb!!!
A végére teljesen ki is készültem:-) Jó kis edzés volt:-) Persze Zéti addigra ébredt, mire elértem a kaput, így utána sem pihizhetett a derekam.
Amúgy nem olyan régen, még nekünk is nagyon távolinak tűnt a kertes ház. Ha valaki 2 éve azt mondja, hogy kertes házban fogok lakni, kiröhögtem volna.
igen:) nagyon cukik tudnak lenni, és persze apának mindig jut egy vigyor nálunkis:) Tegnap pl először, hangosan kacagott a vízbe de úgy hogy csak ránézett az apjára. Semmit sem csinált másképp Zoli, mint szokott, de a gyerek hangosan kacagott rá. Nemhiába mondják hogy a lányok apásak:)) Én nem tudom annyira megnevettetni sosem mint az apja:)) csinálhatok bármit:)
Mármint nem most hanem úgy általában ha nagy ritkán beteg vagyok:)
Akkor majd tényleg csak akkor fogok főzni neki amikor már ízesebb kajákat is ehet:)
Charlie-nak hívom mert olyan rekedt hangja van:) Amúgy olyan a lány mint én, láza nincs csak az orra folyik, közérzete nem rossz csak a hangja ment el. Pont ilyen beteg vagyok én is:)
:))) Jaj olyan édesek ezek a babák! Reggel pont akkor kelt fel amikor apa visszaért a kutyival a sétából és amikor kihoztam hozzá teli szájjal vigyorgott neki - pedig még félig aludt:)) Imádom őket!
Fülöpke, Marci nagyon vagány a képeken! Nem is olyan mint egy lány!!!! Igazi kislegény és ezen még a hajpánt sem változtat:))
Benvik igazán jó testmozgást választottál! Jaj én is szívesen lapátolnék havat mert az azt jelentené, hogy kertes házban lakhatnánk:))) De ez még nagyon távoli nekünk!
szintén így jártam mint te:)) főztem neki de még én sem ettem meg anniyra "jó" lett:)
LÁtod-látod, a te ksilányod egy kis angyal. Én ezt mindig is tudtam:)) Amiket írsz róla csakis egy kis tündérke lehet akinek mindene anya és apa:)
Én főztem neki krumplit, felhígítottam anyatejjel, de nagyon fintorgott tőle. Most gondolkodtam rajta hogy főzök neki sárgarépát, Apa ma reggel hozott szép frisseket. Gabuci szereti, és én is, így szívesen megeszem a maradékát. :)
Ti főztök nekik?
Na most addig magyarázott meg nevetgélt a kis Charlie amíg el is aludt a járókában:)
Remélem Gabuci is hamar rendbejön már. Meg Szasza is!
Egy decihez én egy teáskanállal + még egy picit adok és így van íze!
Eddig én még nem főztem neki. Majd tavasszal-nyáron amikor friss gyümik ,zöldségek lesznek meg amikor már többet eszik belőlük.
További ajánlott fórumok: