2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Mi a kedvenc?
Nálunk disznótoros lesz meg sütök túrófánkot. Szerencsére egyik sem időigényes:)
Lassan én is lépek.
Volt a védőnő. Nálunk nem mondják, hogy ne vigyem ki, sőt azt mondja, hogy jót tesz a friss levegő neki. Mondjuk Léna nem volt lázas, ha az lenne én sem vinném ki:)
A doki elég nyomós indok a levegőre:-) Bár nálunk azt sem engedi, hogy ilyenkor a kicsit bevigyem, hanem kijön. Autózik a kedvünkért rendesen, mert a szomszéd városból jön. Itt a faluban nincs gyerekorvos.
Szegényke:(( jobbulást nektek!! Én is búcsúuom majd jövök ha aslzik a lánykám, bár lehet akkor pont nem lesz itt senki:)) puszka mindenkinek
Nekem közben fő a hamija a lánynak. A kedvencét főzöm, mert 1 kilót fogyott a betegség miatt:-(
Én nem vinném egyeltalán. Rámehet a fülére, és akkor örök életre fülfájós lehet. Sajnos a férjem a példa rá. Az egyik fülére nagyon rosszúl is hall, mert gyerekként folyamatosan be volt gyulladva neki:-( Nem véletlen mondják a dokik, hogy szobameleg gyógyulásig.
Kapásból 2 és fél oldalt irkáltunk tele! :DDD
Én lépek, szép délutánt mindenkinek! :)
Szofi, pihentesd a kezed, gyógyulást!
Meg a Babócáknak is!
Gabuci is csinálta egy időben! De már nem. Majd megunja Léna is! :)
basszus, nekem meg a -ba, -ban, -be, -ben nem megy :-/
nálunk éjjel nyugi van, szerencsére a hálózsákba nem igazán tud ficánkolni, bár a lábát abban is emelgeti.
hihi az cuki lehet:))
úgy látom lassan a babáink már mászi kezdenek:)
Léna éjjel adott elő ilyen pörgést mint most Marci:) Csak ő mókásnak találta a rács rugdosását:) Meg ha eléri akkor markolássza is:)
muszáj... írni sem tudok, bár való igaz hogy a j és ly kérdéssel hadilábon állok:)
Léna meg előre akar menni - úgy mint Szasza:) De persze a feje belefúródik az ágyba:)
Csinálja valamelyik baba azt, hogy hanyatfekve rángatja a fejét jobbra-balra? De olyan gyorsan, hogy beleszédülök. A doki azt mondta ez normális! De azért néha ijesztő!
Húha én minden nap kiviszem még így is hogy náthás. Ráadásul min. 40 percet sétálunk is. Most épp azon gondolkodom, hogy önző vagyok-e ha ma nem megyünk ki mert úgy fáj a csuklóm, hogy nehéz lenne öltöztetni. Habár boltba meg dm-be kéne menni.
Marci aranyos lehet ahogy forog! Gabuci is ugyanezt csinálja hogy felemeli mindkét lábát egyszerre és levágja úgy hogy puffan az ágy! :))
Ő újabban azt csinálja hogy mikor a hasán fekszik tolat hátrafelé! :D
Monstro az orrszívónak az egyik végét a porszívó gégecsövére a másikat meg Szasza nózijába. Nem lehet eltéveszteni.
Tegnap csak egy kis időre vittem ki, (15 percre) az erkélyre. De most megijedtem és ma nem viszem inkább ki.
A használati útmutató nincs már meg? Abban le van írva. Ha jól emlékszem Nektek is Arianna van, ugye?
Én amiót köhög nem vittem ki csak ha nagyon muszály volt. Pl most mert megyünk a dokihoz du.
Callista, boldog évfordulót! :) Szépek vagytok a képeken! :))
Elővettem az orrszívót, de már csak egy kérdés, hogyan illetve hová kell rárakni a porszívóra??
20 fok alatt semmennyire. Legalábbis még az előző dokink is ezt mondta, és a mostani is házfogságot rendelt el a teljes gyógyulásig mindkettőnek. Egyik sem lázas már szerencsére. De náthásak, meg a lányom iszonyúan köhög. Éjszaka hányt is a köhögéstől:-( Már csak egy jó kis tüdőgyulladás vagy fülgyulladás hiányozna:-(
De aranyos! Hát meg lehet utálni a havat, pláne ha ilyen sok van belőle! Én már nagyon unom. Itt nincs sok, de tegnap tiszta latyak volt minden, monst meg jégpálya van odakint.
Csajok, Ti mennyi időre viszitek ki a gyerekeket ha náthásak? Mert én nem mertem sokáig kint lenni vele.
aha, észre sem veszi, napközben van csak rajta, ruha alatt. Éjjelre nem merem rajtahagyni.
Nem semmi. Igazi örökmozgó, semmi félelemérzettel. Felül simán a kanapé hátára is, mögötte meg a kő van, és ott ugrál. Én meg frászt kapok:-( A szekrénynél is az Apja csak a nyakából akarta, hogy levegyen valamit, ne kelljen létra. Erre ő felmászott:-)))
:))))) Hát hagytunk olvasni valót a többieknek! :DD
Sajnos a héten is mondanak nagy havazást:-( Már nagyon elegem van. Jó, most betegek a gyerekek, amúgy sem mennénk ki, de a lányom szívből gyűlöli a havat:-( "Hideg, csúszik, nem jó" Atombombával sem lehet kirobbantani a házból. Nevelőapám ki akarta csábítani hóembert építeni. Közölte, hogy hívja Encit (barátnője a szomszédban), ő szereti a havat:-) Majd az ablakból nézi:-)))
További ajánlott fórumok: