2009 novemberi - decemberi babák (beszélgetés)
Bogi akkor jó sokat alszik éjszaka, nálunk most úgy módosult, hogy este 9körül fekszik és reggel 7kor kel. De már kezd átállni, és szerintem nem sokára este8as fekvés lesz megint, 6-fél7es reggel keléssel.A következő óraátállitáskor már bölcsis lesz, atyaég...
Délután amúgy jókat alszik, van h 2-2és fél órát is.
:)
Nálunk is alakul a veteményes :) Levi mindenféle vödrökkel szaladgál állandóan. Persze amit direkt neki vettem arra szinte rá se néz, csak a kinti koszos vödrök :D
Most csinálunk majd itthonra mi is homokozót neki, mert eddig nem volt, de már van kis gereblye meg lapát :)Nemrégen voltunk Keszthelyen, és ott a játszón jó elvolt a homokozóban. Itt a környéken meg játszótér sincs, szóval mindenképp kell.
Helló, mi újság veletek
?Be kellett jönnünk az udvarról, ideért a rossz idő. Mostanában sokat vagyunk kint, Levit jól elnyomja a kinti levegő meg a sok mozgás. Este könnyű az altatás :)) Viszont megint rászokott a korai kelésre... De hát valamit valamiért :)
Hát vettem bilit, mert egy időbe mindig mutogatta, hogy kaki. de nem használtuk, nem akart megülni rajta, én meg nem erőltetem, még elég korai úgyis. de tudja mire való, ha látja a bilit, mutatja h kaka :)
majd talán nyáron.. de ha később, hát az se baj.siettetni nem szabad mert visszaüthet a dolog.
Na kipróbálom én is.
Ti már próbálkoztok a bilivel?
Nekem a védőnő 7-10 napot mondott, Levi a 7ik nap éjszakájára lázasodott be.
Gyurmázni nem akar de az tetszik neki amit én gyúrok :)
na megcsináltam a gyurmát, jó lett:)
Levi ma is lázas volt, de szerencsére már nem annyira mint tegnap. védőnőt kérdeztem h ez normális e, azt mondta általában csak egyszer lázasodnak be és csillapitásra el is múlik, néha van aki jobban megszenvedi :(
na viszont ha holnap is lázas marad azért orvossal is beszélek.
Bogi hogy viselte a szurikat?
Másik fórumból, amit csak olvasgatni szoktam, loptam egy gyurmareceptet: :-)))
20 dkg liszt
10 dkg só
3 dl víz
1 ek étolaj
1 mk kiskanál citromsav
Mindent egy lábasban összekutyulni, és a tüzhelyen felrottyantani.
Müanyag dobozban vagy zacskóban hetekig eláll a hütöben. `Etelfestékkel,
céklalével, teával, bármivel szinezhetö (csak akkor annyival kevesebb
víz kell bele).
Szia, mizu? :)
Jól vagytok?
hello!
Én be lettem oltva, nálunk senki sem beteg szerencsére!!
nálatok?
Sziasztok Boldog Új Évet!!!
Remélem mindenkinek jól sikerült a szilvesztere, Noncsi remélem te is el tudtál menni végül bulizni!
Én itthon voltam, és nem birtam fenmaradni éjfélig...
Még regenerálódnom kell a sok éjszakázás után :-))
Levinek lőttem fel pár tűzijátékot az este, de nem nagyon érdekelte :-)
Egy kicsit később mentünk aludni, ennyi volt.
Talán jövőre összejön majd valami igazi szilveszteri hangulat, vannak új terveim meg minden :-)))