2009 novemberi - decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok hogy vagytok mostanság?
Nálatok hogy telnek az éjszakák?Levi ngyon sokszor ébred és ngyon nehezen alszik el :-(
De olvastam a Kismamában hogy ez így normális...
Furcsa h lassan eyg éve nem aludtam át egyetlen éjszakát se..
na megjöttünk a dokitól. azt mondta hogy ez majd elmúlik ahogy a mozgása fejlődik.szerencsére.
azt is mondta hogy az ő lánya is pont ilyen volt, sőt még ilyenebb.megnézte a csípőjét is az is rendben úgyhogy meg vagyok nyugodva szipiszupi :-)))
Sziasztok!
Mi annyira nem vagyunk jól. Lilla megfázott, nem tudom hol, vagy hogyan. Úgyhogy most betegeskedünk. Ennek ellenére tegnap voltak nálunk vendégek sokan, mert párom névnapját tartottuk. Jó volt, de a végén már nagyon vártam, hogy kicsit egyedül lehessünk :)
Éjszaka többször felsírt Lilla. Egyelőre nem adtunk neki antibiotikumot, pedig az ügyeleten felírták, de mi is és a gyerekorvosunk is ellenzi az antibiotikumot, úgyhogy eddig nem adtunk neki, csak kalciumot meg c vitamint (és némi nurofent). Elég taknyos a csaj, de játszik nyugodtan és sokat. Majd hétfőn megyünk a dokinkhoz és meglátjuk mi lesz. Úgy volt, h. egy hétig a szüleimnél leszünk, de így tolódik egy héttel a nyaralás :(
Mi jól vagyunk,köszi.na akkor jó heted lesz:)
MI kint vagyunk egész nap hol a fa alatt hol fürdünk.csak sok a szunyog hál isten Bubót nem nagyon szeretik és ha megcsipi nem is nagyon látszik meg.
Halihó kivel mi a helyzet?Gondolom mindenki élvezi a narat ezerrel...
Mi is :-)
Jövhéten meg megyük Apához, elvileg kedden, és egész héten ott leszünk, már várom nagyon, megyünk majd ismerősökhöz meg nővéremékhez, tök jó lesz :)mind a két helyen utolsó hónapos terhes kismama van...
Cukik lehettek együtt :)
itt a környéken én sajnos nem ismerek senki ilyen korú babást, pedig jó lenne Levit is elvinni barátkozni .
Levi még nem jár, csak ácsorog kapaszkodva.De a kis lába nagyon nem tatszik, 7főn megyünk magándokihoz megnézetni.remélem sima tornáztatással helyrehozható :-(.
Jó hogy ilyen ügyike, de nem szeretem hogy áll, pont ezért, nem akarom hogy így rögzüljön a lába vagy valami.ja meg azt is remélem h nem kell sínbe tenni mert amúgy egy örökmozgó.
Jó reggelt mindenkinek!
Ma Lillára napozót adtam. Már a lakásban korán reggel 26 °C volt. Mennyi lesz napközben???
Amúgy üdv mindenkinek!
Hű csajok! Már a többiek járnak? Én nem akarom erőltetni, magától nem csinálja, úgyhogy amíg nem áll fel magától, addig én nem járatom. Eddig is magától kezdett el mindent, úgysem csúszunk ki az időből. Mire bölcsibe megy, járni fog! :))))