2009 novemberi - decemberi babák (beszélgetés)
Sütötök krumplival, esetleg alma krumplival, nekem még a sóskát is szereti azt is krumplival, és a sóskát cukros vízben főzöm. Egyébként mindent megeszik, egyedül a céklát nem. DE cukkini, brokkoli, karfiol, zöldbab, paradicsomos krumpli, finomfőzeléket.
A krumplit nem akarta elfogadni magába, de így mindennel eszi, ja meg mindenhez hús.
Mennyi idősek vagytok? Mikor kezdted a hozzá táplálást?
édes krumplit igen,mi van még olyan édes?
Próbáltad az édes zöldségeket? Lehet bejönne neki.
Segitsetek már,mért nem akarja megenni még mindig a zöldséget?ha gyümivel keverem eszi azért persze ha több az arány,de csak zöldséget nem:(
Szia!örülünk,hogy bővülünk:)
megnéztam az adatlapod, cuki a Babó :)
Elöször is sziasztok.Csatlakoznék ha nem gond, bár nem leszek túl aktív két gyerek mellet nem sok időm van. 2009. november 4-én született a kislányom 3300 grammal és 53cm-el, Petrának hívják. Gyors szülés volt mindenféle fájdalom csillapító nélkül, oxitocin nélkül és gát védelemmel. hajnali3.30-kor értünk a kórházba és 5.35-re megszületett.Majdnem mindenki lekéste a szülést, a szülésznő kb.2 perccel azelött érkezett oda, a doki pedig úgy rohant kiabáltak neki. Röviden ennyit rólunk.
Szibor ne izgulj mi jövöhéten 8 hónaposak leszünk és most 7050 gramm!
nálunk amúgy ma is elég hülye idő van, fúj a szél nagyon és változóan felhős az idő..
de azért voltunk kint elég sokat, mert összességében nincs hideg.
na hát akkor nagyon ügyi Petike!Levi még nem ül fel,viszont mászásból néha átmegy ülésbe.
meg ő is próbálja a kapaszkodva állást, de még alasconyal névő dolgokba kapaszkodik, úgy nyújtja a lábát llásba, tehát hajolva áll :)
ja és már én sem elől hordozom hanem csípőn, így még kényelmes, nem nehéz.hátosn is lehetne, de egyelőre még nem szeretném, valahogy nem tetszik ha nem látom.
A karikásat nem kell kötni, direkt ezért nem is megkötős kendőt vettem, mert itt nincs semmilyen tanfolyam, meg akkoriban még netem sem volt.
Sziasztok!Boldog hófordulót akiknek még nem kivánttam csak tegnap nem volttam.
Majd később visszaolvasok meg naplozok.
reméllem mindemki jól van.
Ma elég rossz a hangulata Lillának, de nekem is. Nem tudom még meddig dolgoznak itt előttünk a parkolón! Nagyon hangosak, porosak, már nagyon kivagyok...
Nekünk nem kendőnk van, hanem mei tai, azt meg elől, hátul és oldalt lehet hordozni.
Sziasztok! Mostanában nem igazán voltam. El voltunk. Anyáéknál, és ma is megyünk meg b.nőzök.:) És nem igazán van így időm gép elé ülni. De ennek csak örülök. Petike egyre ügyesebb és nagyobb.:) Már 9140g, tegnap egyedül felült hasról, ki tud kúszni a szobából.:) Állandóan fel akar állni valamibe kapaszkodva, de ez még nem megy. Szoktam pár pillanatig fogni, hogy had álljon és lépked is.:) Annyit eszik amennyit lát. Szerencsére eddig még semmit nem utasított vissza és a darabos kaját is megeszi könnyen. Fogacskája még nem bújt ki, de hamarosan az is meglesz. Felétek mi újság?
Szép napot mindenkinek!
Újra jó idő van megyünk a játszira.
A hordozást azért kérdeztem, mert szeretném megkérdezni, hogy milyen kötést alkalmaztok? Nekem már nem szereti az elől hordozást, a batyut meg nem tudom megkötni, ill. nekem nagyon nehezen megy.
Mi szoktuk, de nem túl sokat. Még aludni is szokott úgy :)
nekem szerencsém volt, mert kölcsönkérték kiránduláshoz és már a pénzt hozták helyette.
ja, nektek is Boldog hófordulót utólag!!
azt mondják az a lényeg hogy jókedvű legyen, nem feltétlenül baj hogy ekkora a súlya, lehet ő ilyen fajta
én is hirdetem a kengurumat neten, de nem akarja megvenni senki :(
nekünk az nem jött be
Egy darabig én is kenguruban, de már eladtam.
igen én, ha megyünk valahova, karikás kendőben hurcolom :)
Sziasztok!
Most kicsit levagyok maradva, mert elromlott a gépünk. Ma kaptuk vissza.
Levike nagyon ügyes :) Hunor inkább ül, mint hogy mászni próbáljon és még fogunk sincs. :(
Ja és mindenkinek boldog 7. hófordulót utólag!
Kezdek aggódni, a kis lányom csak 6800g/7hónap, pedig "folyton" etetem. De jó kedvű, sokat vagyunk kint, ha jó az idő. Hordozza itt valaki a babáját?
Nálunk süt a nap! Juhéjjjj! Bár a szél fúj, meg a ház előtt parkolót építenek, ami elég zajos. A ház mögött meg reggel óta füvet nyírnak. Eddig Lilla alig aludt :( Azért délután kimegyünk sétálni.
További ajánlott fórumok: