2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok
Suncika gratulálok a táppénzedhez,én már május 4-től táppénzen vagyok az előzmények miatt.Nagyon élvezem az itthon létet,június közepe óta a gyerekek is itthon vannak és ha nagy meleg van medencézünk enyhe időben pedig csavargunk.
Csajok nálatok nincs 24 hetes uh?Én szerdán megyek dokihoz a beutalom már megvan és akkor ad majd időpontot.Nálunk tavaly kivették ezt az uh-t ,de idén újra van.Ezen kívül van 0.,12 hetes,18 hetes,24 hetes,32 hetes és 36 hetes uh.
Ilyen nyugtató komolyzene direkt kismamáknak... ha van kedved nézz utánna:
Bizek Emi - Álomszép - zene babáknak és mamáknak
Nekem ez van meg:) és szivesen átírom neked ha ahazaértem ,de csak holnap tudom feladni:)
Szívesen elküldöm, ha nem kaptál. Én is fel voltam háborodva, kaptam is mindjárt kettőt! :)
Írd meg a címed priviben és ha tudom még ma feladom!
Baba-mama zenék? Az milyen? :)
Szia örvendünk a táppénzednek:):):)
Én is lennék már nagyon szivesen:):):)De sajna nem lehet:(
Lehetnék én aki megkapja a füzetecskét:$ Sajna én sem kaptam...Fel is voltam multhéten háborodva:)
Csereberébe pedig küldenék neked Baba -mama zenéket cd-n:) na mit szólsz??:)
Az uh-ra én is kíváncsi lennék,mert én is megnézném a babómat mégegyszer a 30. hét előtt:)
És nem lehetsz hisztis???Engem nem érdekel most iállapotosan olyan vagyok amilyen...Majd elfelejti...:)
Te esetleg nem mehetnél oda ?
Sziasztok! Mától táppénzen vagyok. :) Na, olyannyira fellendült a helyzetem, hogy a védőnő barátnőm küldött egyből két tanácsadó füzetet is, így ha valaki igényt tartana egyre, szívesen elpostázom neki, ha priviben megírja a címét!
Szóval köszi Ivibaba, de már nem kell akkor a füzetecske, még időben szóltam! :)
Jól vagytok? Petra a viharos időt szereti, akkor nagyon izgága. Ma ahogy vártam a táppénzes papíromra az vUH előtt, szerintem azt hitte, megnézzük, így jól behelyezkedett... :) Folyamatos pörgésben volt, de sajnos nem nézelődtünk. Felhívom ma a védőnénimet, lehet-e valakinél plusz UH-t csináltatni...
Én biztos nagyon szomi lennék ,ha elmenne a párom:(:(:(
MOndjuk engem nem is hagyna itt:)mert nem hagynám:)
Hívták horgászni egy hétre valahová nagyon messze ,de azt is visszutasította miattam:)
Meg ha nekünk nincs időnk elmenni együtt nyaralni akkor nehogy már mással elmenjen:):):)
Hát ez nem túl jó így.
De miért nem lelkesedtek?Mi volt az indokuk? Hát nekik is az kéne, h fontos legyen, h neked meg a babának jó legyen!!nemhoyg örülnének!!
A párodéknál sem lenne egyszerű:(
:) igen, én is bevettem, de elég lassan akar hatni. :D
Majd lesz valami. Túl éltem már sok mindent, ezt is átfogom rugni, csak nagyon bánt a dolog.
Nem zuhhani!!!
Mi a baj?
Hát, kurva szar dolog asszem, vagy én veszem nehezen. Szerettünk volna hazaköltözni 4-5 hónapra, a baba miatt, hogy az én lakcímemet kapja, de ugye az vonzza maga után a többit is, ott kell mindent elintéznem, oda jön a védőnő stb.
Mivel nekünk elég nagy házunk van, gondoltuk a párommal, hogy ez lenne a legjobb megoldás, igaz tesómmal szobát kellett volna cserélnünk. Röviden: az ötletnek senki nem örült. Nem ezt vártam és nagyon csalódott vagyok. Ettől úgy kiborultam, hogy majdnem orvos lett a vége, szédültem, öklendeztem stb. Sajnos a mai napom se valami jó, még mindig az ágyban döglök.
A párom kitalálta, hogy menjünk a szüleihez akkor, de ott meg a 2 szoba egymásból nyílik, na akkor ott is cserélnünk kell, igaz az ő szülei biztos belemennek, de hát akkor is átjárkálni rajtuk. Na mindegy, kicsit padlót fogtam.
Sziasztok! Én itt vagyok, csak cseppet magamba vagyok zuhanva.
De jó ez a hűvösebb levegő.
Jó reggelt csajok, ki hogy van.Pfúúú Kecskeméten nagyon jó volt a buli a csapat minden...jah és nem voltak ott anyósék,de már nincs sok hátra és kettesben leszünk:)
Csak ez a csúnya kánikula ne jönne ilyen gyorsan,kedvezhetne nekünk kismamiknak is egy kicsit az időjárés:)!!!!!!!
Jó reggelt!
Ki hoyg van? Kismuki kirúgja az oldalam:)
Reggel úgy be volt állva a derekam, h alig birtam járni, pedig tegnap még tornáztam is.Már nem olyan egyszerű, mint 15 hetesen:D
Megméregettem magam mérőszalaggal, mell, has, combkörméretet, h így is nyomon kövessem magunkat:)
Hasam most köldök magasságában 94cm:)