2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szia!
gratulálok!!! És hogy hívjátok majd?
Már hetek óta nézegettem kocsikat két naponta mást szerettem volna,de ez vitte a pálmát Márknak,és majd a tesónak is jó lesz:)
Suncika tudtuk,hogy megcsináljátok......ügyesek vagytok.
Ivi a párom macsót akar csinálni Márkból.......amit nem hagyok:)
Adrikaa nekem szept. jobb lenne mert majd költözünk,de ha aug.-ban lesz is megoldom,hogy ott legyünj:)
férjecske megjött...lemeozza most a kaját :)) Szerintem jót főztem :P :))
Ebédelünk :D
Sziasztok!
Micsoda élet :D:D mire felkelek már kapok egy rahedli olvasni valót! hehe :D
Adrika nekem mindegy melyik nap, teljesen jó augusztus vége és szeptember eleje is,talán
már nem lesz ilyen meleg, jó nagy lesz a pocónk :D:D:D
Nálam nem esett...csak dől a meleg a lakásba, 31fok van idebent...jó volt, a hálóban csak 25fok van, tudtam
aludni egy kicsit :P
Rhony olyan kiváncsi leszek, azt már akkor ennyire érezni,merre fekszik? most is csak találgattam,hogyan lehet a
picúrom, mert befele rúgott, gondolom a gerince volt kifele :) bírom,mikor mocorog :))) Csak azt nem,hogy napról napra
nehezebben megy a felkelés,behelyezkedés elalváshoz...meg valahogy nehezen alszom el....kipróbálok egy homeopátiás
szert majd, kifejezetten nekem van kitalálva: nappal bőbeszédű kismama, éjjel sokáig van fent és nehezen alszik el! :P
Ildi azt hiszem tudnak majd válogatni a fiacskáink :))) Ennyi puncist! :)))
Bombocos várom majd :D:D:D köszi :))
Suncika gratula! Nagyon ügyes vagy! :)) Én nekem kilátásban sincs a jogsi.... már annyira bánom, hogy januárban póthajra költöttem el kb.ugyanannyit! :(((
Ez van. :S majd egyszer eljön az én jogsim is :O
Hali mindenkinek!
Örömmel jelentem, hogy Pöttömkével olyan gyönyörűt vezettünk, mint még soha. :) Átmentem, csak azt mondta a vizsgabiztos, hogy sokat beszélek, meg hogy mindig ilyen jó kedvem van-e! :) Az azért volt, mert már napszúrást kaptunk Pöttömkével, mire sorra kerültünk. DE mikor beültem a kocsiba, jól kikérdezett Pöttömkéről is, úgyhogy aranyos volt. :) Gyönyörűen mentem, pedig nagyon paráztam, amit Pöttömke is érzett, mert olyanokat rúgott, hogy rendesen be voltam szarva, hogy olyan helyen fog megrúgni, hogy megrándulok és megugrik a lábam mondjuk a kuplungon és felmegyek miatta a padkára... de nem, Pöttömke addig visszafogta magát, nem zavarta anyucit. :) Azóta megint ficánkol, mostmár örömében. :) Holnap meg mennem kéne elsősegély tanfolyamra...egész nap, meg szombaton is. Szombaton csempézünk, főzni akartam bográcsban palóc levest, holnap meg aludni akartam...dehát így kell jól elcseszni és kihúzni a zsebemből 20ezret. :)
Sziasztok!
Nekem így látatlanban jó kb mindkét időpont talira: én még egy helyet is tudnék itt Pesten ahová mehetnénk, kis családias étterem, vagy nekem végülis tök mindegy.
Tegnap voltunk moziban, megnéztük a Brünot...hááát nekem nem jött be.
Időjárásjelentés: A Bakonyban meleg van, de semmi a tegnapi naphoz képest.
A biztonság kedvéért levágattam 20 cm-t a hajamból. Elég volt belőle!
Sziasztok!
IviBaba, mindenképpen leírom majd a sztorim a napokban!
Sziasztok
Rhony gratulálok a kislányhoz.
Télibaba én tegnap regisztráltam az általad említett új oldalra,de még nem néztem meg,mert későn regisztráltam ma reggel pedig védőnőnél voltam utána kipakoltam az ágyneműket,mert ma jönnek ismét nyaralók majd összedobtam az ebédet és most jutottam még csak a laptop elé.Ja és nálunk is hőség van.
Ebben a hőségben???
Mifelénk szakad az eső(aminek örülök nagyon)
De már éppenhogycsak fázok:)
A karom át van fagyva:)
Nem igaz..Engem érdekelt...
Nekem is med.végű fekvésű a drága....
Akkor az nagyon fáj amikor megfordul???
Nem tudom nekem még az első...:D
Na?????Kíváncsikák vagyunk:):):)
Nem lesz Miskolcon pocakos tali???
Ha jól tudom 3-an vagyunk innen a fórumban:)
Na úgy látom egy emberen kívül senki mást nem érdekel. Szóval úgy néz ki, hogy kislány.
Ja és medence végű fekvésű, ez nem nagyon izgat, mert a kisfiam ilyenkor haránt fekvésű volt és a 32 hetes uh-n már fejvégű, bár sose feljtem el a napot amikor megfordult, rosszabb volt mint a szülés.
Ugye fiú??????
Mond már:)
Sziasztok. Csak gyorsan benéztem, bár időm nem volt vissza olvasni titeket, de majd megteszem.
Ma voltam a 24 hetes uh-n. NAgyon jó volt újra látni. Sokan tudjátok már ki lakik bent, de én még nem tudom /tudtam/. Bár még most se mondták 100%-ra, de valószínű, hogy ......... Érdekel valakit? Kiknek a táborát gyarapítjuk!