2009 novemberi babák (beszélgetés)
Halihó... Nah megvan már a hétvégi program???:)
Nekem azt tanácsolták,hogy buszon vagy bárhol ,ha előnyben szeretnénk részesülni csak nyissuk ki a szánkat:)
Biztos nem mondaná senki sem egy kismamának ,hogy bocs ,de nem adom át a helyem...
Na persze ki tudja...a mai világ:)
huhh rámjött a túrórudimánia:)megyek is gyorsba veszek párat:DDD
Ne add fel,vedd be a le..arom tablettát,és csak magaddal foglalkozz.Én anyósékkal élek együtt akik teljesen érdektelenek a születendő unokát illetőleg.Na ennyit lesz majd velük!!!!
Ami az embereket illeti nem vagyok kedves,ha valaki nekem,jön vagy meg kell álnom,hogy elkerüljem az ütközést, bizony szóvá teszem!!!!
Te szegény! Én kizárólag kocsival közlekedek és elég bunkó tudok lenni ha velem is azok és igenis utat csinálok magamnak ha pl nincs a boltban. vagy ha meglöknek hát visszalököm és olyat mondok, hogy....!
Sajnos sok a hülye ember, főleg Pesten. Vannak kivételek is de ritka:-(
Nagy levegő és menj tovább, ne idegeskedj ilyenen. Nem tudsz sajna változtatni rajtuk:-(
Annak idején hányról lecsúsztam én is, tiszta ideg voltam. Velünk szembe lévő lakás kiadó? Meg nemsokára a miben mi lakunk is kiadó lesz :)
Én meg nem is találok magunknak olyat ami kellene.
Sziasztok!
Adrikaa, remélem már jobb!Ilyenkor jól"fel kell magad pofozni"Csinálj olyan dolgot ami jó neked, egyél vmi olyat amit nagyon szeretsz, menj el sétálni, vagy ha nincs benned erő, csak menj ki levegőre, nyugodj le.Én hiszek abban, ha okosan veszek levegőt, az szétáramlik az egész testemben, minden porcikámban, és mire kifújom, kimegy belőlem a hülyeség meg a hiszti:)
Meg gondolj arra, h ezek a bibik a te problémáid, a babádnek ninc srájuk szüksége, aztán gyorsan rázd meg magad, h elég legyen ebből, aztán kezdd előlről a napod:)
Én tegnap léleknyugtató nagyon olcsó bizsukat vettem magamnak, meg egy papucsot, mert anyóstól kaptam utalványt, 8000volt, soha nem vettem volna meg magamnak, de hát az utalványból...meg hát megérdemlem, nem?:)
Akinek szeretethiánya van: hát azon tényleg sok múlik, ha már ti sem vagytok a férjeitekkel olyanok, mint régen, én el se tudom képzelni, h ne ölelgessük meg egymást, meg ne puszilgassuk meg egymást, mikor hazaérünk, mikor felkelünk, mielőtt elalszunk...Szex az nem sok, de ha van az jó:)
Kicsit ti is bújjatok jobban, úgy mint régen, először bizos kikerekedik apáék szeme, h mi bajotok van, aztán majd nekik is eszükbe jut, h régebben ez volt a normáis, és ők is visszaszoknak rá.
Szedjétek elő a régi képeiteket, nézegessétek meg együtt, hátha jót tesz.Múltkor Apafej írt nekem emitl, h megnézte a képeinket, és h milyen jól esett neki, és h szeret.:)
Persze jó ha várják az embert,de engem ott nem vár senki!:(Sajnos az ottani "barátaim" egyszer nem jelentkeztek hogy meg tudják hogy vagyok,vagy hogy viseltem a költözést..vagy ilyesmi!
A szüleim meg .... apum már nincs sajnos...anyám meg nem tart a gyerekének!
Szerintem meg lehet érteni...
Jó reggelt lányok,ki hogy van ma????
Suim ugye békés megyei voltál előtte?
Sziasztok!
Most nem voltam sokáig,költözés miatt,de mától ismét aktív leszek!Már amennyire hagyja Bencém!:)
Most már győri vagyok!:)
jó reggelt Kismamik!!
Juckának mától jó ideje lesz, lehet fürdeni a balcsiban:-) Mi holnap elvisszük a kicsiket pancsolni asszem, de én tuti nem megyek vízbe...
Sokat pihizzetek ma mert nagyon meleg lesz:-(
Jó reggelt!
Nem önszántamból lettem "gyűjtő". Így hozta az élet. Az első vásárlásakor én is azt hittem, hogy ez hű, de jó, végig jó lesz...aztán jöttek a hátrányok. Kívánom, hogy ti elsőre találjátok meg a jót! ( már találkoztam ilyennel...de ritka.) Szép napot! Megyek gyerekezni! Csak azért kapcsoltam gépet, mert vissza kellett mondanom egy pályázat megírását, mert rájöttem, hogy hülyének néznek. ;-)
Jóéjt csajok :)))
Holnap csak du vagy este jövök!
Vigyázzatok magatokra!!!
Szép...babakocsi gyűjtő lettél :)))
Én a táskákat imádom,olyan jót találtam,amiben pelenkázó van, jó nagy hely és ha lefektetem akkor kis széket lehet csinálni belőle :)) olyan cuki, persze az ára is...bár...
Csak azt nem tudom,én milyen táskát fogok hordani..a kis táskáim biztosan nem :S