2009 novemberi babák (beszélgetés)
Tök durva, hogy én így betegszabin is több pénzt kapok, mint tesóm fizetése.
Én is annyira vállanék valamit, hogy több lóvé legyen, de a drágám hallani se akar róla.
A munkahelyemre akár szülés után is visszamehetnék, de én babaázni akarok, na meg erről se akar hallani.
Vigyázz magadra ebben a nagy melegben!!!!!!
Az engem is zavar, hogy nem tudok hozzájárulni a költségvetéshez, pedig jobb lenne, de apafel hallani sem akar róla....
Nekem sem igen jó lelkileg,főleg hogy én nem tudok pénz keresni :( ez bosszant a legjobban :((((
Na pá!!
De az én kis fiam mennyire nem akarta,hogy a szívhangját meghallgassuk...nem tetszett neki a kis gép hangja!
Na csajok megyek is :(
fél2re megyünk a MÁV-ba szülőfelkészítőre...az utolsó,4ik foglalkozás :))
Aztán majd 35hetesen kis csoportokba lehet jelentkezni :(
Ja főztem málna lekvárt...:))Remélem finom lett :))
Este jövök
Már kész vagyok ettől!
Tavaly egész télen volt munka még hétvégén is nyomta, most meg ...
Nálunk amúgy ugyanez van....én mondtam is férjemnek, mivel az építőipar leáll télire, így valami állást kell nézni,mert gyerek mellett nem lehet fix jövedelem nélkül élni! A gyed az vajmi kevés lesz...nemhogy a ránk,még a gyerekre is :(
Szar egy helyzet ez :(
Nem találtok jó árban albikat? Hát pedig most minden olcsóbb, nagyon jó áron mennek az albik is meg a lakások is!
Remélem már ősszel elviszik a lakásunkat :(((
Jó lenne,már megvenni a telket!
Én úgy tudtam, hogy a 18hetes UH után a 30hetes jön, ami fontos.... (18-20 és 30-32)
De nekem is véletlen volt a 24.heti UH mert dokit váltottam.....
Nem tudom, de aki nem érti ezt meg,az így járt!!!
Én már lassan adagolom mindenkinek....majd otthon mindenki látogathat :))
A barátnőm is kiakadt,hogy ő meg akarja nézni a babát...mintha utána már nem maradna velem :) tiszta gyogyós...de megegyeztünk,hogy mikor szülök kint megvárja a picit,megnézi és megy haza...ha ez jó neki?!
Mindenesetre állandóan e körül forog az eszem :P
Jó meleg van :(
Igen én írtam...
És nekem előre már az első vizsgálatnál kiadta az össze uh-ra a beutalót...
12. 19. 30. ,36,38 flovmetria???40 flowmetria...
Csak tudnám mi az a flovmetria..:)
szóval nálunk ezeken a heteken csinálnak uht...
Nem lehetne plusz ultrahangot kérni???mert 19 hetesen azt mondták kiscsaj ,de ez persze nem biztos...mostmár kicsit nagyobb szerintem látszana jobban...
Aha, tök jó lenne! Milyen sok kisbaba lenne hirtelen egy helyen.
Eszek egy kis dinnyét.
Aha.
Az én páromnak télen úgy néz ki nem nagyon lesz munkája, ez a k.rva válság megviselte az építőipart. Ha meg lesz, mert sokszor előfdordul, hogy a Hétfőn még semmi nincs, Kedden meg meg azt se tudja, hogy melyiket csinélja, szóval ha lesz akkor feljár.