2009 novemberi babák (beszélgetés)
gratulálok, mondtam, hogy minden rendben lesz
puszi Móni és Zsolti .-)
Szióka!
Jól....aludtam volna még...pedig már 10órát aludtam :P
Minden ok...tetszik nagyon ez az idő :)
Megyek nemsokára Anyumhoz és veszünk anyagot a picimnek a fejvédőhöz! :) Valami szép kéket :) Lehet plüssből varrom meg :)
Jajj, de jó!
Tiszta szívből kívánom hogy növekedjen a kisfiad szépen!
Az alattunk lakó is 900grammal szülte meg kislányát...olyan eleven,mint 6ördög :D
Drága Bea, gratulálok a kis Balázshoz:)!!!
Ne aggódj minden rendben lesz, utoléri magát és igazi vasgyúró lesz belőle! Itt mindenki veletek van!!!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulációkat.
Elolvasni nem tudtalak titeket, mert kicsit sírós vagyok.
Balázska jól van, már kikerültünk az újszülött intenzívről. Most már enni is tudunk (tegnap kapott először anyatejet). Beindult a súlygyarapodásunk is. 710 grammal születtünk, és már 770 voltunk ma hajnalban.
Sziasztok!
Meglepődve olvastam ,hogy megszületett a fórum első babája...
Szegényke ,olyan icicpici...
Háth reméljük a legjobbakat és ,hogy a kis Balázska megerősödik...:)
Ez egy kicsit durva volt nekem...
Pedig így is annyira félek, hogy nehegy valami baj legyen vagy korábban kell kórházba mennem...:(
Jah szerdán megyek a 30 hetes uh -ra... Igaz,hogy én már beharangoztam ,hogy csajszi lesz, azért akkor nem mondták biztosra... még a 4d-n sem, szóval remélem holnapután már tutira mondják :)
Én olyan fáradékony vagyok:( Meg majd el alszom állandóan:(
És még dolgoznom kell:( szörnyű:(
Én úgy gondoltam, hogy nov. 15 re vagyok kíírva ezért nov. 1 ig dolizom...
De lehet lerövidítem, mert már nagyon unom:(
Jó reggelt!
Jucka lehet azért kell menned, mert olyan szép nagy babaád van. Ha hamarabb jönne mint a ténylegess nov. eleje, akkor időben észrevegyék.
Hát én nem tudom,mert itt most kell menni a 34. héten,de Szabadkígyóson a 36.-héten kellet!
már engem nagyon meg zavar hogy mindenhol máshogy vannak a vizsgálatok!
dokim mondta, hogy menjek... lehet azért mert Milán mindig 2 héttel megelőzte a korát és kicsit el lett számolva hány hetes... mert ugye mensi alapján nov. 4 kéne legyen, doki szerint okt. 18... szóval fogalmunk sincs hány hetes valójában... uh méret szerint már megkezdtük a 35. hetet...
kezdek belegabalyodni...
De azt ugye jól tudom, hogy vérvétel már csak a 36. héten van?
Jó reggelt! Ma megyünk először ctg-re.
Csajok, ezt nem csak a 36. héttől kell? Mert mi még csak 34.-ben vagyunk...
Meg elvileg ma lesz szülésfelkészítő is, úgyhogy ma 2szer is megyek a Margit kórházba :)
Sziasztok!
Hát sajnos a pénz tényleg nagyon számít!Én is mindig erre gondolok!Ha mennie kell a pátomnak hétvégén akkor arra gondolok hogy nem azért megy mert annyira akar menni,hanem azért hogy nekünk mindenünk meg legyen és ne kelljen nélkülözni!:)
Tudom, de elszakadt a cérna. :)
Jó éjt!!!!!!!
Sziasztok!
Fekszünk csucsuzni.....holnap reggel jelentkezem :)
Adrikaa kitartás...nálunk is sok a meló...de én örülök neki,mert minden fillér nagyon kell, télire tartalékolni! Neked is ez lebegjen a szemed elött..lehet nem lesz munka télen....!!
Puszi és szép álmokat mindenkinek!
Húhh lányok, alig kapok levegőt, elegem van, bőgök.
Vasárnap 7 óra van az uram sehol, majd csak 8 körül kb. Reggel azt mondta 2 óra hossza. Megértem, hogy kella pénz, de istenem mindig minden nap és hétvégén oda van, hát nem jár nekünk egy kur.a vasárnap???
Elegem van...
akkor lassan már csak a kórházi táska összepakolása van hátra :)
a csüt.esti uh alapján mi is már okt.31.nél tartunk, így lassan már én is pakolászok :)
Sziasztok!
Én is bőgök, Gratulálok Gbeah!!! Hajrá Balázska, gyors növekedést kívánok!
Gbeah, gratula, Balázska és én egy napon születtünk, csak én 25 évvel idősebb vagyok :)
Rhony, köszi a bíztatást, már nem akadok ki, kihisztiztem magam :)
Ma megintv vásárolgattunk, megvan minden... mindjárt itt a 34. hét... és most már tényleg bármikor jöhet.....
Most megyünk a kiságyforgóért...
Már csak matrac kell a kiságyba és kész...
Vettem szoptatós melltartót... hát nem egy szép darab... egyelőre egyet... D kosarast... mert lehet nem férek bele tejes cicivel... terhesség előtt voltam C-s... majd meglátjuk :)
én is nagyon gratulálok gbeah-nak! :)
a szeptemberi kismama újságban van pont 1 cikk egy 900 grammal született kislányról, aki már 1 v.1,5 éves és egészséges, ügyes, okos, mint a kortársai :)
hajrá Balázska!!!! :)
Sziasztok Lányok!
Én elsírtam most magam Balázska születése miatt. Nagyon gratulálok Gbeah!!!
Vigyázzatok magatokra!