2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szió:)
Ide töltsd már fel a képeid közé ha lehet én is megkuksiznám:D
Bár nekem van (én is kaptam)
Csak a biztondágiövet elfelejtették ideadni és nincs is meg:(
Sziasztok!
Pár napig nem voltam gépközelben (vagyis a gépen nem volt a közelemben, mert szerelték...), s mekkora hír fogad itt ma!
GRATULÁLOK GBEAH! MEGNÉZTEM A KÉPEKET ERRŐL A JÓKÉPŰ FIATALEMBERRŐL, KIS ÉDESKE! JÓ EGÉSZSÉGET, TEJET, TÜRELMET!!!!
Amint látom senkinek sem kell.....lehet beviszem a vörös kereszthez.....
Hogy vagy Adri????
Jucka mondtam,majd megy a pocakcsapat látogatni:)
Sziasztok.
Bejelentkeztem ma 4D-s ultrahangra,hu nagyon várom kíváncsi vagyok a pocaklakóra.Csütörtökön 14,30-ra megyek.
FIGYELEM!
Csajok,ha valakinek nincs, vagy van olyan ismerőse aki még nem rendelkezik baby hórdozóval, jelentkezzen nálam!!!! Van egy felesleges:)
Na én elindultam csajok!
Szép napot mindenkinek! NEm tudom..mára 24fokot mondtak...de most többnek tűnik :( :S
Remélem nem lesz nagyon meleg! :(((
Pusza
Sziasztok Juckától hallottam Balázskáról!
Nőjj nagyra kisember, Isten hozott a nagyvilágban! Biztosan nagyon fontos feladatot bizott rá a sors, ha ilyen hamar elkezdte a kinti tevékenykedést :) Nagyon sok boldogságot a babának és a mamának, legyen tejcsi bőven!
Adrika, bizti nem november, már márciusban októberre írt ki, mikor mondtam mikor volt az utsó mensim azt mondta az ki van zárva, mert egy 8 hetes dobogó szívű babóca volt a pocimban, nem egy 4 hetes petezsák... pedig akkor is akkor volt(tudom mert írtam naptárba), pont mint neked... de hát nekem olyan ismerősöm is van, akinek a 4. hónapig megjött és csak azután vette észre hogy terhes... doki szerint okt. 18-ig meglesz... hát remélem igaza lesz :)
Reggel csuklott vagy 10 percet, olyan ütemesen ugrált a pocim :) Most úgy meghallgattam volna a szívhanghallgatóddal :)))
Na gyerekek, nemsoká megyünk ctg-re... hátha okosabbak leszünk mikor szülünk :)