2009 novemberi babák (beszélgetés)
figyu én is gondoltam erre de már látom hogy nem ez volt a baj,laktató a tápszer,nem véletlen esti tápszerek is vannak. milyet használsz? én BAbe-t meg most HIpp jóéjt tápszert 10hótól igaz 300milit megiszik általában,még jó hogy elég...de 250után is végig alszik...
Biztosan nem a tápszer a baj. Hanem hogy szeretik a babák,hogy mellettük vagyunk,egy csaj akivel taliztam mondta hogy másfél éves a gyerek és 4-5ször kel. Mindig van valami sajna....míg kicsik addig anyucinak fini az illata....aztán meg a fogak,aztán mert csak szomjas :) vagy rosszat álmodik....ez így megy :) van amelyik gyereknél ritkák nagyon,de van akinél rendszeres az éjszakai kelés/vándorlás...
Lius unokahúgom 2,5 múlt most ő szomjas ritkán kb.1héten 1szer tuti felkel....
Kipróbálhatod nyugodtan a kekszet. Akkor látod legalább hogy tényleg ez e a baj.
Sziasztok!
Raktam fel pár képet, ha valakit érdekel. 1 pocakosat is. :)
Ildi: nézek neked olyat és ha találok veszek és küldöm. Mást nem próbáltatok?
Detti: Fefe nem eszik még ilyeneket sajnos, de reméljük eljön ez az idő is. Fefe reggelire és vacsira tápszert eszik, Ebéd és uzsi főzelék általában, tízórai változó. Most ugye a gyümikkel meg vagyok lőve, így bevezetem a tojást, ehet majd körözöttet, meg májkrémet amit csinálok. Pancsolok neki :)
Most alszik hála mert már 3 napja szinte semmit nem alszik. Ma voltunk Dévényen és kicsit kiütötte, de így tuti éjjel megint mulatni fog.
Sziasztok.
Pandera Levi este 19 óra fele vacsorázik velünk,majd 20,30 fele iszik 250ml tejet,vagy kakaót.Reggel mikor hazaérek a suliból akkor reggelizünk közösen.Reggel szalámis vajas kenyeret, péksütit,lekváros kenyeret vagy májast eszik.Ő pl a tejpépet már régóta nem eszi meg.
én 3at szeretnék :) szerintem jövő nyáron el is kezdjük a tesógyártást :D:))
2 vagy 3már majdnem mindegy :))
nálunk reggeli gyerek(cikória) kávé vagy kakaó itt kaptam ilyen tartosítószer/színezékmentes/adalékanyagmentes kakaót :) még jó,hogy a németek ennyire egészségesen akarnak élni :))
Estére tápszer maradt,asszem sokáig fog is,egy ismerősöm 4-5éves gyerkőce csak ezt volt hajlandó meginni,a tejet nem. Miért akarod elhagyni? szerintem nem muszáj még,tele van vitaminnal és laktató.
Sziasztok!
Ildike1980: Boldog Születésnapot Nektek :)
Csak a tápit azért kérdeztem mert tejet ég nem adtam neki, csak ma kapott először tejitalt. Hétvégén jön a tej.
Aki nem ad tápszert a gyereknek, Ő mit ad reggelire és vacsira? Meg vagyok lőve ezekkel a kajákkal :S
Szia!
Én egyszer megpróbáltam, pépbe tettem... Nem volt sikerem vele. Nesq..ck kakaó volt.Lillus olyan furi kajálás meg új ízek terén. Dani nekem mindent, szinte kóstólgattatás nélkül megevett, megivott. Ehhez képest Lillus... :O
De ma ismét megpróbálom a kakaót :)
Itt szépen süt a nap!
ja sziasztok!
nekem még van egy doboz tápszerem bontatlan azt még megissza Alíz közben szerintem fokozatosan fogunk áttérni a tejre,remélem azt is meg fogja inni.
Én meg azt kérdezném hogy van olyan aki kakaót rak a baba tápijába vagy tejébe?
Néhány szóköz ismétkimaradt...bocsi :OOO
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Hogy telt az éjszaka?
Ma talán nem fog esni, jó is lenne, nem bírok ki még1 napot bezárva.
Írninekünk seírnak már fel. De kénytelen vagyok megvenni pl. banánosat, vagy más márkát(bár nekem legjobban a huma.a jött be, sztem az oldódik a legjobban). Nem tudok mit csinálni Lillámmal. Tök függő:OOO
Tejet én még nem merek neki adni, illetve főzelékbe természetesen már kapott.
Sziasztok!
Az én kislányom 17.-én múlt egy éves!űImádom!
Boldog szülinapot minden novemberinek!
sziasztok
Szia Andi!
Persze, én adok. Lillus olyan szinten tápifüggő, hogy van,mikor normális kaja helyett is inkább kiköveteli azt a vacakot. Mit csináljak? Ha neki bejön??? Én már a második gyerekemmel etetem, de képtelen voltam megkóstolni...még a szagát is utálom...
Mért kérded?
Csajok!
Adtok még tápszert a gyerkőcöknek?
Sziasztok.
Köszi a gólyákat csajok, júliusban Milán kistesót kap :)