2009 novemberi babák (beszélgetés)
jó reggelt mindenkinek :) már 1órája fent vagyunk...lassan visszaálmosodik :P
aztán alszunk még másfél órát
Ja, most jut eszembe, olvastam, hogy nexike (is) a végkimerülés határán áll.
Hát sztem nálunk is ez történt tegnap! :-( Tök szarul voltam egész nap: fájt a hasam, fájtak az izületeim, hasmenésem volt, hánytam..alig bírtam állni. De szerencsére párom itthon volt még tegnap és így átvette Shaniat: du. leléptek anyukájához, így én otthon tudtam maradni pihizni. És este is már 22:30kor lefeküdtem aludni (amúgy mindig 01:00-01:30 fele kerülök ágyba). Mára viszont semmi bajom! :-) Ezért gondolom, hogy csak a fáradtság miatt volt.
Úgy hogy Nexike, ezúton is jobbulást és tessék pihenni! (Ez persze mindenkire vonatkozik, mert ahogy olvastam, nem csak én vagyok, aki későn kerül ágyba! :-) Pedig gyermekeink már korán elalszanak ;-) )
Hehe, most nézem miket írtam! :-D Úgy látszik ideje lenne lefeküdnöm vagy legalább is nem gépelnem. Szóval ezt akartam írni:
".....szoptatok. Nem szeretnék visszaszokni, mert marha drága, viszont nagy lesz a csábítás (mivel párom is dohányzik, nem is keveset). Arra kell majd mindig gondolnom, ha már eddig kibírtam. . . !
Sziasztok,
látom ma cigi volt terítéken! :-) Nem is gondoltam volna,hogy ennyien voltunk dohányosok korábban! :-) Én is dohányoztam, és többször is le akartam szokni, de vhogy nem jött össze. Mindig azt mondtam, ha majd egyszer terhes leszek, mert az majd akkora erőt és motivációt ad. Hát adott is, de ennek ellenére nem volt könnyű! Ráadásul én még terhesség alatt is sokszor megkívántam...és még most is tart ez az állapot! De mindig Shania-ra gondolok, és akkor ellen tudok állni! :-) Persze kiváncsi vagyok mi lesz, ha már nem szoktatok. Nem szereték visszaszokni, mert marha drága, viszont nagy lesz a csábítás. Arra kell majd mindig gondoltam, ha már eddig kibírtam...!
Oltás: mi egyenlőre a 2 hónaposat kaptuk meg (itt Svájcban a következő 4 hónaposan van), Shania sírt mikor megkapta. Nagyon....de hál' Istennek nem sokáig, mire felöltöztettem és elhagytuk a rendelőt már aludt is! :-)
Fog: nekem sem tökéletesek a fogaim, eddig 8 van tömve + 4 bölcsesség kihúzva. De szerintem ez még mindig nem rossz arány! Egyszer azt mondta a fogorvosom (mert minden évben megyek kontrollra, biztos, ami biztos), hogy ha belőlem kéne megélnie, éhen halna. :-D
Láttam, szombaton baba-tali van Adrinál. Ilyenkor bánom, hogy már nem Bp-en lakom! Én is szívesen elmennék! Itt nem tudok összejárni senkivel, pedig Shania-nak is tuti jót tenne, ha más babákkal is találkozna és nem csak mindig engem látna! :-) De ma legalább Shania útlevele megérkezett :-D, így nemsokára mehetünk Magyarországra!!!!!! Már nagyon várjuk! Meg az otthoniak is! :-D Shaniat már most készítem, hogy agyon fogják nyúzni, nem lesz 1 szabad percünk sem! :-) Még jó, hogy 1 hónapot maradunk, így nagyjából lesz időnk mindenkire! :-) Egyenlőre csak Pécs van terve, de valahogy Bp-re is fel kéne jutnunk, mert ott is kéne találkoznunk csomó mindenkivel. Na majd meglátjuk.....a lényeg, hogy jövő héten valószínű már Magyarországon leszünk.
Azért kiváncsi vagyok, hogy fogja bírni a Drágám az utat, kocsival....
Igaz, 2 részletben tesszük meg: Svájc-Ausztria,aztán ott éjszakázunk, másnap meg Ausztria-Magyarország. De azért így is jut kb. 6-7 óra autózás egynapra. És mindezt egy baby-hordozóban....tuti olyan kényelmes. Persze majd tartunk szünetet, de akkor is! Na mindegy, én pozitívan állok a dolgokhoz. Ahogy láttam és olvastalak Titeket, már közületek is többen tettek meg több száz km-es utat és túl éltétek. Mi is túl fogjuk! :-D
Jó éjt mindenkinek! :-)
Sziasztok.
egy tömött fogam van, 25 évesen nem rossz...
Milka nem sírt az oltásnál most, csak nézett kerek szemekkel és mosolygott egyet... a 2 hósnál viszont ordított, most is erre készültem, de nem volt semmi :)
Ivi, hova költöztök?
Sajnos nekem is örökség volt a rossz fog így már 3éve csináltatott fogaim vannak,szerencsére senki sem veszi észre,bár annyi pénzért még szép......
Mi csütörtökön kapjuk a szurit,vagy szurikat...már most össze szorul a szívem......
Nekem meg van még tejfogam, nem is kevés. :)
Nem örülök neki, mert nagyon könnyen romlik, szünetek vannak közte. Annyi fogdokinál jártam, hogy mit lehet vele kezdeni, de semmit. Majd ha kipogyognak akkor lehet majd fogszabályzom is. NA f.sza.
Jaja :) remélem én sem szokok majd vissza! Lehet csak kocabagós leszek, de nem a gyerek kárára! :)
Módszerek? Petra előtt mi évek óta megszakításos módszerrel voltunk együtt :) és nem lettem terhes, csak amikor már tényleg azt akartuk! Plusz az óvszer most ugye. De 1 év múlva úgyis szeretném a tesót összehozni, úgyhogy ezért sem akarok bekavarni a fogamzásgátlókkal.