2009 novemberi babák (beszélgetés)
nekem a ven...szappan nem vált be:(,frissemn áztatni,kimosni oké,de mi van ha nem otthon vagyunk és ez nem megoldható??
fehérek még oké,de a színes rucik?most clo...kímélőt próbáltam ami szinesekhez van,de néha jó néha nem:(
Én megfőzöm a krumplit enyhén sós vízben aztán tápszerrel+víz vagy anyatejjel sűrítem be és ezt összeturmixolom:)
És igen a tejpép bolti:)van minden féle ízű márkájú,gyümisek,van csoki-vanília sztracsatella(nagyobb babiknak)a fiam imádta most még nem próbáltuk de szokták szeretni csak nem túl olcsók és lég kis kiszerelés.amúgy olyan mint a tápszer por állagú és vízzel csinálod vagy tejjel és besűríti péppé
Lia hipp infant milch 1 est eszik :) de neki a banántól fáj a pocija... am én ugy hallottam h nem is szabad a piciknek banánt edni fél éves korukig...
de ha nem nyűgi a babád tőle akkor szerintem semmi akadálya....
Hopp...Lia most tölti meg a pelust meglepivel:P
Én is ezért adtam neki tejpépet...nem jött be a csel. ugyanúgy felkel, de nagyon ízlik neki, így továbbra is kap.
Viszont azt megfigyeltem, hogyha uzsira banánt eszik, tovább alszik. Szerencsére meg sem fogja..bezzeg a répa! Na attól volt bogyó.
van esernyőm :))
ja tegnap látszik hogy banánt evett fiam, igaz pár kanállal de nem kakilt ma reggel,ahogy szokta...és még azóta sem :S
Szóval hányra menjek át? mi már 8kor startrakészek tudunk lenni :)
Ma este adok neki vacsinak tejpépet...hátha jobban ellaktatja :) és nem kel fel :O)))
Sziasztok!
Én több fokozatban gyilkolom a foltot. :-) Első az A..el professional spray..majd be a mosógépbe, ha még mindig foltos,akkor jön a V. szappan...ha még mindig az, s féhér ruhát mosok, akkor a clo..x.
Ha frissen beáztatom Ari..Profba, akkor minden gond nélkül kijönnek a foltok, csak nem mindig vagyok ilyen ügybuzgó, vagyis Marci mellett néha egy lavór vizet nem lehet engedni. :-)
Amióta a színes mosóport lecseréltem Per..l-re azóta olyan szépek a színeik a ruháknak, mint a csoda. :-)
Na ez volt a mosótizperc..
Muki úgy sajnálom! Ezek szerint nem az internetkapcsolattal történt baj, sajnos. Légy erős! Ha nincs tejci, nyugi. Irass fel tápszert, vagy vegyél. A H.pp-es nagyon finom, s recept nélkül kapható. Azt a cigit meg, ha kicsit megnyugtat, nyugodtan szívd el. (nem támogatom a dohányzást, de ilyen helyzetben, bele szabad kapaszkodni, ha segít.)
Nem tudom, milyen cumisüvegből próbáltad, de lehet elég csak egy másik márkájúból megpróbálni. Lizi is először csak a Ma.-ost fogadta el.
Ja! Marci fiam dackorszaka a fürdésre is kiterjedt. De szép is ez az időszak!
Szia.
Én mindig frissen kimosom van..s szappannal és úgy szépen kijönnek a foltok.
most indulok a masszázsra :) 1óra lesz, meglátjuk hogy tetszik Beninek :)
Sziasztok
sziasztok!
Mi történt Andival??Lemaradtam:(
Kérdésem lenne,ti hogy szeditek ki a bizonyos ételfoltokat a kis rucikból,pláne a szÍnesekből??mert nekem nem mindig jön össze és már több mindent próbáltam.Nem emlékszem a fiamnál mit használtam:)Megyek mert sír a pöttöm!szép napot MINDENKINEK!
holnap??
az jó lenne nekem :)