2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
1/2 11- 13 között biztos érkezünk mi is, attól függ kicsiéletem hogy gondolja a kelést:)
Értettem :-)
Én is felhívjalak, vagy maradjon meglepetés holnapig a hangom? :-D
Ja, a címet felírtam Detti. :-)
Mikor derül ki, hogy mikor lehet menni?
Itt alakul. :-) Ki-kinéz a nap. :-)
Remélem, délutánra már itt is sütni fog, mert szabadtéri programra megyünk.
mond meg a napnak, hogy holnap is süssön ott !!!!
Jaj de jó,hogy végre te írtál.Most beszéltem Vangival telefonon,ők is jönnek.Miát sajnos nem értem eddig el.
Az érkezés Beáéktól függ,mert ők átutazóban lesznek és gondolom mindenki szeretne velük is találkozni.
Már pont írtam, miközben írtál Detti. :-)
( illetve közben fogat is mostam. :-) )
Jó reggelt!
Bocsi, hogy nem jöttem vissza tegnap, de nagyon fájt a gyomrom (mág most is kicsit, de ez már semmi)
Holnap megyünk!!!!!!!
Hánykor lehet elfoglalni a szobát? :-D
Síkit egy idő után és akkor tudom hogy na most tényleg elege van :)
Ébresztett az óra, csak a szemem nem nyílt ki :) de most már a gyerek is lerendezve. Gondoltam visszaaltatok reggeli, ebéd és vacsi után hátha így többet lenne ébren a többi időben, de ha nem ülsz mellette nem alszik. Nekem meg menni kell, Apa mert persze durmol :)
Hasra raktam Törpit hátha kifárad kicsit és még a keze is erősödik.
Csipi?
Jó reggelt:)
Volt már nekünk is olyan, hogy hallottam, hogy tutul kicsit, de nem bírtam felkelni, így abba hagyta. Apa meg a füle botját se mozdította, durmolt ezerrel:) Nem baj az néha, ha nagyon hiányoznánk a kicsiknek akkor nagyobb hangerővel nyomnák:)
Jó reggelt!
Én eljutok a tűig, a varrógépet max arrébb rakom :)
Éjszaka én nem ébredtem fel a gyerekre csak 5 körül hogy már nagyon nyekereg. Mondtam is neki hogy ha hagyna többet aludni akkor észrevenném azonnal ha nyekereg :D Kicsit elaludtam úgyhogy most készülök a piacra, majd a nagyiékhoz.
Jó hétvégét mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek...még megnézem a gyilkos elméket és bubkálok én is.
Legyen pihentető álmotok!!!!
Én is megyek, kicsit itt ragadtam, mert végre elmúlt a fejfájásom! De késő van, holnap piac, meg személyi begyűjtése okmányirodából, majd ha jó az idő Balaton:)
Édes álmokat minden mamának és babának!